2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

1 tane rahat maçımız yok.Kötü Erzurum karşısında 1 farklı galibiyet,vasat Ankaragücü karşısında 1 farklı galibiyet.0-0 için gelen ve sürekli yaslanan Kayserispor karşısında kazansak yine tek farklı kazanabilecektik.Dün bitiricilik konusunda kötüydük.Ya kalecinin üzerine vuruyoruz,ya da zayıf vuruşlar yapıyoruz.Kaleci golü kurtarmış olmuyor,biz golü harcıyoruz.3-4 tane gol atabileceğimiz maçı 1-1 bitirdik.
 
Oğulcan Çağlayan ve Fatih Öztürk'ün ne kadar gereksiz transferler olduğu ortaya çıktı. Seneye onları da elden çıkarmak için çabaları.
 
Yarın Rize deplasmanı var.
Oyuncularımızın sağlıklı sıhhatli sakatlanmadan dönmesi için birer Yasin okutup okuyalım arkadaşlar.
Malum lanet bir deplasman...
 
İlk yarıyı 1-0 önde kapattık deplasmanda. Net penaltıydı penaltı golü. İyi oyun falan umrumda değil, şu lanet pis deplasmanı 3 puan ile atlatmak altın değerinde olur. 1-0 olsun bizim olsun ama 2-3 e gideceğimizi düşünüyorum.
 
Super oyun. Böyle oynayın, şampiyon olmayın sorun yok. Galatasaray oyunu budur işte.Bunu tam takımla, yeni transferlerle yaptıgımız zaman rekorlar uzerine rekor kıracagız...Sampiyonlar liginde bile gruptan çıkarır bu tarz bir oyun yapısı.
 
Fatih Hocam'a helal olsun..Bir gunde kral olmadık,bir gunde tahttan inmeyiz..Senin basarısız olma ihtimalinide seviyorum Fatih hocam... Okan Buruk dediler, 3-0 dan kume dusecek Denizliye maç verdi.Diğerlerinin sonuda yarınki maçla birlikte başlayacak..Kimse inanmasın fb'nin kadrosunun iyi olduguna. Bjk yarın yener bunuda dun yazdıgım gibi rizeyi rahat yeneriz mesajı gibi paylasıyorum açık ve net olarak. Şampiyonluk ateşini yaktık.
 
Muazzam maç oynadık.
MaşAllah tüm takıma.
Ayrıca Marcao, Taylan ve Diagne'ye ayrı MaşAllah.

Geçen hafta Kayseri maçında da böyle güzel oynadık ama girmedi. Bugün girdi çok şükür o şutlar.
2 haftadır çok güzel top oynuyoruz.
MaşAllah, MaşAllah 🤲

Fatih Terim effect😎
 
Başkanından oyuncusuna ahlâk yoksunu, fb yancısı Rize camiasını yenmemiz çok iyi oldu. Diagne kadar şanslı herif görmedim, penaltıyı bile o kadar kötü kullandı ki, şansına attı. Bu kadar eksikle 3 puan güzel sonuç. Bir an önce kadronun toparlanması lazım.
 
Geçen hafta da yazmıştım iyi oyun oynadık diye sadece skoru alamadık. Kayseri sadece 1 kere geldi, vurdu gol oldu. 1-1 bitti. Geçen hafta da 4-0 yapabilirdik ama olmadı.
Bu hafta da iyi bir oyun vardı sahada ve 4-0 aldık. Daha da farklı olabilirdi. Kötü oynarsak söylüyoruz kötü oyun diye, ama iyi olun olunca da övmek lazım. İstediğimiz oyun bu. En önemlisi de lanet deplasmandan sakatlık vermeden dönüyoruz.
 
Son zamanların en rahat maçı oldu. Bu maçın Rize deplasmanına denk gelmesi de ayrı ilginç noktaydı. Biz iyiydik ama Rize de bir o kadar berbattı. 4-0 bitti ama rahat 7-8 olacak maçtı. Çok top direği yalayıp kornere çıktı. NBA allstar havasında çok rahat geçti. Ayrıca Sekidika denen futbolcu çok seri ve topla çok hızlı, dikine oynayan biriymiş. Bu adamı niye hiç sahada göremiyoruz biz? Kaleyi bulan 2 şutu da var oynadığı kısa sürede.
 
Kayseri maçında daha iyi oynadık ama bugün topu nihayet sokabildik kaleye. Rizeli oyuncuların sert müdahalelerine, dirseklerine tahrik olmamamız da ayrı bir güzeldi. Diagne’nin şansı yaver gitti ama biraz da şans bizden yana olsun. Üç haftadır kaliteli futbol oynuyoruz. Taylan’ın da sene boyu güzel oynadığı futbolun yanında sonunda skor yapabilmesi de güzel oldu. Uzun lig maratonunda skor yönünden bizi sırtlayacak bir oyuncu şu an yok. Bu yüzden takımda oynayan herkesten biraz ekstra skor katkısı almalıyız.
 
Bu sene net şampiyon Galatasaray. Herkes fb 5 atınca havalara girdi futbol arenasında.Inanin tam kadro biz Gençlerbirliğine 6 atarız. Küme kesin düşerler Gençler,Kayseri net banko kümede. Yarın Bjk bunları yener.
 
Bircok alanda problemli olan bu takimin uzun zamandir en keyif aldigim maciydi. Uzun suredir basimiza gelen talihsizlikler, ustune transfer skandallari; bunlarin yarisini yasayan baska bir takim coktan havlu atardi. Dibe vurup yukselme baslamistir umarim.
 

Üst