2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Berat'ı bende isterim ama Aytaç bedavaya gelecekse Taylan'ı yedekleyebilecek bir oyuncu. Henüz yaşı da 27. Son 1-2 sene de performansını geliştirdi. Ben o kadar olumsuz değilim Aytaç'a karşı.
 
45. dakika da net penaltımız verilmedi. Emre'nin ayağı mı kırılmalıydı yine penaltı pozisyonunda? VAR niye devreye girmiyor?
 
Karagümrük bir sürü eksiğine rağmen maçın başından itibaren iyiydi, istedikleri her şeyi yaptılar. Biz bir çözüm üretemedik maalesef. Şu oyunla 1 puan alsak çok iyi olacaktı. Bay geçmek hiç yaramamış takıma. Son golü de amatörce yedik, yakışmadı. Üstüne kırmızı kartlar da var.

Sıkışık fikstürde puan kayıpları mutlaka olacak lâkin oyun olarak bu kadar geriye gitmemiz düşündürücü. Devre arasında mutlaka takviyeler gerekiyor. Oyun kurabilen orta saha, adam eksiltebilen hızlı kanat oyuncusu, güvenilir bir golcü vs. Diagne ile dere geçilmez.
 
Kalp kıran bir mağlubiyet oldu. Her aradan sonra böyle berbat dönmek üzücü. Maç aslında ayağımıza gelmişti. Maalesef değerlendiremedik.

Özellikle Ali Yavuz biraz dikkatli oynasa 2'yi bulabilirdik. Epey top ezdi. Bakmayın şişirdiklerine Galatasaray altyapısı oldukça yetersiz. Yıllardır altyapıları tarumar eden Yunus 2. ligde sonradan oyuna giriyor.

Yere göre sığdırılamayan Ali Yavuz da kötü bir başlangıç yaptı, umarım toparlar
 
Karagümrük maçında rezil oynadık ve rezil oyunun suçu ali yavuza kalacak gibi. bu verilen aralar bize hiç yaramıyor.
 
Sene başından beri oynadığımız en kötü futboldu. Şu kadar eksik Karagümrük'e güç bela bir gol atıyorsun ve eksik olmalarına rağmen yiyorsun. Pes vallahi. Fatih Hoca kazanan 11 bozulmaz mantığıyla Linnes, Akbaba, Oğulcan gibi isimleri oynattı ama çekirge her zaman sıçramıyor. Gereksiz hır gür çıkarıp gereksiz yüklendik galibiyet için. Umarım gerekli dersler alınır bu maçtan sonra.
 
Ligin durumu gereği bu tarz puan kaybına yapacacak bir şey yok. Oyun olarak berbattık zaten de 1-1'de yüklenmenin hiç gereği yoktu belliydi o gün olmayacağı 10 kişiden böyle kötü gol yemek acayip moral bozdu
 
Bu takıma 2 günden fazla izin zarar veriyor. Bundan sonra ara yok sanırım şubat ve marta kadar. Seri galibiyetler almamız lazım. Yoksa işimiz zor...
 
Rıdvan Dilmen:

"Fatih Terim'in dosyası geliyor, ben de sordum nedir diye? Minimum 7 maç diyorlar."

Allah'tan korkun adam mı öldürdü 7 maç ceza veriyorsunuz?
 
Bu takıma 2 günden fazla izin zarar veriyor. Bundan sonra ara yok sanırım şubat ve marta kadar. Seri galibiyetler almamız lazım. Yoksa işimiz zor...

Ara yok diye biliyorum. Dün kötü oynamadık aslında iyi bir takımız ancak Taylan'ı dinlendirecek bir orta saha şart Emre Akbaba sakatlığının da etkisi var ama git gide geriliyor oyunu siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ama Diagne kaçırdıklarıyla saç baş yoldursa da ileride defansı bozuyor takıma alan açıyor. Ben transfer döneminde Falcao'nun gideceğini yerine genç bir forvet alınacağını,orta sahaya takviye yapılacağını düşünüyorum bunlar yapıldıktan sonra takımın daha da iyi olacağını düşünüyorum.
 
Salı günü evimizde Göztepe ile karşılaşacağız. O maçta Belhanda-Emre Akbaba değişikliği dışında bence aynı 11 ile çıkmalıyız. Emre Akbaba toparlanamadı bir türlü. Toparlanacak gibi de durmuyor. Kenarda kalmalı.

Bize kesinlikle bir orta saha, bir kenar forvet ve bir golcü lazım. Tabi birde Muslera gelecek. Bu eksiklikleri tamamlayarak 2.yarıya başlarız. Tabi o zamana kadar minimum puan kaybı ve lider ile farkı çok açmayarak girmeliyiz. Beşiktaş maçına kadar 5 maç var ve 13 puan ile girebiliriz inşAllah.

Bakalım Fatih hocaya ne kadar ceza verecekler o da önemli?
 
Emre Akbaba talihsiz sakatlıklar geçirdi, taraftar onu bağrına bastı yani zaman zaman iyi performanslarda gösterdi ama genellikle sınıfta kaldı. Terim'de bana üç yıldır ki en iyi taktiğini buldu ve o taktikte Emre'ye yer yok. Bu sezon taraftar yok, fikstür sıkışık, oyuncuların covid olması sakatlığı falan yani bu sezon şampiyon olacak takımın şansa ihtiyacıda olacak. Bu sezon kazanılamasada bu 4-3-3 üzerine daha iyi oyuncularla geliştirmeye çalışmalı bence, her yıl yeni taktik dene onu oturtmaya çalış falan yeter artık bir yola girelim iyi kötü ne olacaksa olsun.
 
2 sene önce takımın başına geldiğinde kafa olarak bitik olsa da 4-3-3'ü işleyen bi takım vardı 4-1-4-1'e tutunup savunma arkasına onyekuruyu sarkıtmaktan başka bi şey yapmadı 2 sene boyunca şimdi yine mecburi dönüş yaptı 4-3-3'e
 

Galatasaray'ın oyun kurgusunda sorun yok bence. Bu ustaca hazırlanmış doğru bir oyun. Türkiye'de bu oyunu oynatacak başka teknik direktör yok. Ama 3. bölgede tercihler hatalı. Bu da oyuncu kalitesiyle alakalı.

(via@Luca)

3.bölgede sorun olduğu gibi iyi orta yapan bek, iyi şut çeken orta saha da sıkıntımız var. Emre, Feg, Taylan ve Belo daha çok şut çekmeliler. İsabetli şut çekmekte zorlanıyoruz. Son 3 haftalık oyun çok hoş. İnşAllah galibiyetlerle taçlandırıp sonuçlar alabiliriz...
 
Bu da yeni moda. 2 dakikalık video kes. Yani orta sahadan çıkamadık baskıyı kıramadık demek bu kadar zor mu acaba ki 2 tane yatay pası koyup oyun oynadık deniyor. Rize ve Hatay maçında gayet iyiydik işte hafta sonu oynadığımız oyun çok kötüydü bunu inkar etmenin anlamı ne bilmiyorum gerçekten
 
Bu ligin bayern münihi olmak için her şey müsait olmasına rağmen, biz rezil oyun ve transferlerdeki başarısızlar yüzünden bu haldeyiz. büyük takımlar arasında ne yaptığını bilen bir takım olsa, şuan 7-10 puan farkla lider rahat rahat gidiyordu.
 
Bu da yeni moda. 2 dakikalık video kes. Yani orta sahadan çıkamadık baskıyı kıramadık demek bu kadar zor mu acaba ki 2 tane yatay pası koyup oyun oynadık deniyor. Rize ve Hatay maçında gayet iyiydik işte hafta sonu oynadığımız oyun çok kötüydü bunu inkar etmenin anlamı ne bilmiyorum gerçekten

Furkan kardeşim defalarca kırmışız baskıyı işte videoyu izlemeden mi yorum yaptın? 3.bölgede kalite eksikliğinden dolayı ve isabetli şut bulamamaktan golde sıkıntı çektik. Onun dışında oynadığımız oyunun doğruluğundan bahsediyorum. Hiç bir şey oynamıyoruz, sistemimiz yok diyen kesim için diyorum. Gördüğünüz gibi sistem var. Defalarca çıkmışız ama gol olmamış. Ortada sistemsizlik yok yani bunu demek için attım videoyu.
 

Üst