2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

İlk yarının özeti : Kayserispor maçının pozisyonsuz hali.Kapanan takıma karşı sürekli geriye dönme arzusunu anlamıyorum.Zaten karşında kapanan takım var,üstüne sen geriye döndükçe,orta sahada top çevirip durdukça rakip takım iyice gömülüyor.
Üstelik karşında hafta başı 45 dakikada 5 yemiş,moralsiz bir takım var.Bu tür maçlarda devreye önde girmen lazım.

Maçı izlerken bunalıyoruz. Tıkır tıkır işleyen takım haftalar öncesine döndü. İkinci yarı daha zor olacak, rakip direnç kazandı ancak ilk yarı hücumcu 11 olsaydı, ilk dakikalarda maç kopardı ve fark gelirdi.

Saçma sapan, pozisyonsuz, sıkıcı bir ilk yarıdan sonra takım toparlanır umarım.

Emre Kılınç zaten bir işe yaradığın yok, şu amatörce hareket nedir ya? Çocuk musun? Bence kırmızı ağır ama.. Bu aralar bütün branşlar taraftara işkence çektirmeye yemin etmiş.

Koca Galatasaray’da Antalyasporlu Amilton’un attığı deparı atacak bir oyuncu yok. Bir şeyler yapar da maçı kazandırır diyeceğimiz oyuncu da yok. Anadolu takımına dönmüşüz ama herkes halinden memnun.

Falcao umarım futbolu bırakırsın kısa bir süre içinde bu nedir be... Tarihinin en büyük kazığını yedik resmen Van persie yine oynayınca gol atıyordu hatta büyük maçlarda genellikle iyi oynamıştı valla geldiği güne lanet olsun bu adamın. Haftaya da gol atamadan puan kaybedeceğiz üstelik şunu diyeceğimi hiç düşünmezdim takımın en yaratıcı oyuncusu Arda'da yok.

Gerçekten yazık oldu.

Şu kadroyu maçtan 1 saat önce gördüm ve iş yapmayacağını yazdım. Allah aşkına forvetsiz çıkmak nedir? Oğulcan keşke Trabzon'a ikinci golü atmasaydın, bugün Diagne ya da Emre ile ileride başlardı. Belhanda'ya hep atıp tuttum ama bugün herkesten daha fazla mücadele etti. Arda'yı bize dayatanlara yazıklar olsun.

6 yiyen takıma pozisyon üretmemek için hücum adamlarını oynatmayan Fatih, teşekkürler.

Gerçekten yazık oldu.

Şu kadroyu maçtan 1 saat önce gördüm ve iş yapmayacağını yazdım. Allah aşkına forvetsiz çıkmak nedir? Oğulcan keşke Trabzon'a ikinci golü atmasaydın, bugün Diagne ya da Emre ile ileride başlardı. Belhanda'ya hep atıp tuttum ama bugün herkesten daha fazla mücadele etti. Arda'yı bize dayatanlara yazıklar olsun.

6 yiyen takıma pozisyon üretmemek için hücum adamlarını oynatmayan Fatih, teşekkürler.

Arkadaşım makara mı yapıyorsun? Forvet de forvet. Diagne karantinadan 2 gün önce çıktı. Falcao desen ayakta duracak hali yok, girdi 20 dakika sonra sakatlandı. Hangi forvetle başlasın oyuna? Bizim bilmediğimiz forvetler mi var takımda?

Arda dediğin adam fiyat-performans olarak takımın en iyisi hatta sahada tek isyan eden adam

Emre Kılınç'ın yaptığı hareket sert olabilir. Ama Emre fb'li ya da bjk'lı olsa kırmızı değil sarı kart görürdü.
Hakemler bize karşı fazla cüretkar.
Trabzon maçında da bariz hataları vardı, kazandık diye konuşulmadı ama hakemlere karşı yönetimin tepsi koyması gerekiyor.
Yoksa daha çok canımızı sıkacaklar...

Arkadaşım makara mı yapıyorsun? Forvet de forvet. Diagne karantinadan 2 gün önce çıktı. Falcao desen ayakta duracak hali yok, girdi 20 dakika sonra sakatlandı. Hangi forvetle başlasın oyuna? Bizim bilmediğimiz forvetler mi var takımda?

Arda dediğin adam fiyat-performans olarak takımın en iyisi hatta sahada tek isyan eden adam

İşinize bakın!!!

Polemik yazışması yapma adetim yok ancak benim izlediğim maçta, birçok topu kenarda ezen, sonuçlandıramayan, 3 kişinin içine girip çıkamayan Arda'nın isyanı kendine; bir de şu adama 80 dk tahammül eden kenar yönetimi var...

Bu arada karantinadan 2 gün önce çıkan adamı oynatmama adeti mi var, Terim'i 92'den bu yana takip ediyorum, yeni transfer floryaya ayak bastığı gibi oynatır zaten başka lüksü de yoktu eğer elinde ne vereceğini az çok bildiğin adam varsa onu oynatırsın, çıkıp sağ kanat adamı ile içeride tek forvet oynanmaz.

Yanlız bir şeyi daha iyi anladım. Feguli şu takımın en iyisi değil, herşeyi eğer o yoksa takım aciz, pasif ve sıradanlaşıyor. Belhanda sanırım o olmadığı için daha fazla sorumluluk aldı, yerlerde görmek, şut çekmesi, ara-arkaya adam kaçırması, risk alması dikkatimi çekti.

İşinize bakın!!!

Polemik yazışması yapma adetim yok ancak benim izlediğim maçta, birçok topu kenarda ezen, sonuçlandıramayan, 3 kişinin içine girip çıkamayan Arda'nın isyanı kendine; bir de şu adama 80 dk tahammül eden kenar yönetimi var...

Bu arada karantinadan 2 gün önce çıkan adamı oynatmama adeti mi var, Terim'i 92'den bu yana takip ediyorum, yeni transfer floryaya ayak bastığı gibi oynatır zaten başka lüksü de yoktu eğer elinde ne vereceğini az çok bildiğin adam varsa onu oynatırsın, çıkıp sağ kanat adamı ile içeride tek forvet oynanmaz.

Yanlız bir şeyi daha iyi anladım. Feguli şu takımın en iyisi değil, herşeyi eğer o yoksa takım aciz, pasif ve sıradanlaşıyor. Belhanda sanırım o olmadığı için daha fazla sorumluluk aldı, yerlerde görmek, şut çekmesi, ara-arkaya adam kaçırması, risk alması dikkatimi çekti.

Aynen, 10 gündür idman yapmamış, karantinada yatmış adamı oynatmayarak büyük hata yapmış. Bence asıl hatayı kenarda Lewandowski ve Aguero varken maça Oğulcan'la başlamakla yaptı. Ha bir de Arda nasıl oluyor da Gnabry ve Coman gibi iki kanadı kesip 11'de kendilerine yer bulabiliyor?

Hakem VAR'a neden davet ediliyor?

Adam yerden kalkıyor, Emre ve Arda da, bak adamda bir şey yok diyor ama kırmızı veriyor. Emre bey bu hareketi yapacak kadar ne verdin takıma, bugün belki ikinci yarı sonuç değişecekti ancak bizi yalnız bıraktı.

Takımda ciddi anlamda kalite eksikliği var. Sakatlıklar ve tuhaflıklar belli ki bitmeyecek. Falcao'nun sözleşmesi dondurulmalı. Eğer anlaşma yolu bulunuyorsa gönderilmeli yok anlaşmıyorsa parasını almaya devam eder en azından yabancı kontenjanını işgal etmez. Eli yüzü düzgün bir forvet takıma kazandırılmalı.

Ha keza Etebo yerine Taylan'ı yedekleyebilecek bir orta saha ve hızlı bir kanat oyuncusu da takıma dahil edilmeli. Mevcut kadronun sezonu istenen yerde bitirmesi çok zor. Takıma kurtarıcı diye 2. ligden alınan Sekidika ve 2. ligden alınan kerem giriyor

Sezona genel olarak baktığımda takım, eldeki malzemeyle ve türlü eksiklerine rağmen puan tablosunda ve oyun olarak gayet iyi durumda. Bugün bence Emre atılmasaydı da kazanamazdık gibi. Çünkü Ersun ve Abdülkadir bir puan almaya gelmiş zaten. Herkes kırmızı kartı vs. konuşuyor ama Boffin'in kart görmeden maçı tamamlaması daha enteresan bir durum.

Bence de bu kadar sakatlığa, talihsizliğe oyuncu eksikliğine rağmen iyi durumdayız. Bir kere muslerasız dönemi ligin en az gol yiyen takımı olarak geçiyoruz ki stoperlerimizin çok formda olduğu da söylenemez doğru yaptığımız şeyler var bunun üzerine gitmek lazım. Marcao sıkıntılı gibi duruyor yollamadık diye olabilir parasını beğenmiyor olabilir ki Feg-Belhanda ve dünya starımız falcao bu kadar faiş paralar kazanırken yeni sözleşme istemesi oldukça normal. Luyindama ağır bir sakatlıktan döndü iyi durumda değil bu adam Mbappe'den top aldı bugün bir pozisyonda amiltonun yanına yaklaşamadı. Bu tandemin bozulmasını hiç istemiyordum ama Luyindama talibi varsa 10-15 bandına satılırsa bence iyidir yani 20 ye satabilirdik ama kabul etmek lazım sakatlık geriye götürdü. Takımın o kadar çok eksiği var ki Luyindama alıcısı çıkmazsa Marcao da satılabilir hatta ikisi birden gidip yine 2.5 sene önceki bir değişim deneyebiliriz.Falcao'nun sözleşmesinden bir şekilde çıkmalıyız çok zor ama denemeliyiz. Kanat+8 numara +Taylanı yedekleyecek bir 6 numara +sağbek+target man ki bence bu olmazsa olmazı şuan. Çünkü 10 kişi topun arkasına geçtiği zaman rakip açamıyoruz oraya stoperleri dağıtacak,bağlantı olabilecek bir oyuncu olmaması en büyük sıkıntımız şuan Diagnede fizik var ama o kadar yani anca altıpasta top gelsin de atsın paşa mümkünse oda 3-5 bakmadan satılmalı tamam ondan da yedik kazığı yapacak birşey yok.