2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Eksiklere rağmen ligin en kaliteli kadrosu biziz. İyi takımın olmadığı ligde şu anda en az 5-6 puan fark yapmalıydık.

Katılmıyorum. Oyun olarak ligin en iyisiyiz ama kadro olarak değiliz. Bu eksik kadro yapısına rağmen oyunumuz ve puanımızı hayretle karşılıyorum hatta. Evimizde gereksiz puan kayıpları yapmasak şu anda liderdik. Devre arası ilk 11 de oynayacak en az 3 transfer şart...

Takımda eksik olmadığında veya olağan bir durumda ligde ilk 11 kalitesi olarak bence açık ara öndeyiz. Ne yazık ki geçen sezon sürekli kiralık futbolcularla doldur boşalt yaptığımızdan dolayı kadro derinliği yakalayamadık(aslında öncesinde de tandem haricinde ileriye yönelik yatırım yapamadık). Eksikler çok belimizi büküyor. Yine de ne kadro ne de oyun olarak ligde öne çıkan bir takım yok ve ekstra form yakalayan bir ekip olmazsa ikinci yarıda daha şanslı olacağımızı düşünüyorum. Zaten bütçe olarak da ilk sırada biz varız diye biliyorum. En fazla para harcadığımız santrfor mevkisinden biraz daha katkı alsak veya o bölgeyi devre arasında değiştirebilirsek çok iyi olacak.

Katılmıyorum. Oyun olarak ligin en iyisiyiz ama kadro olarak değiliz. Bu eksik kadro yapısına rağmen oyunumuz ve puanımızı hayretle karşılıyorum hatta. Evimizde gereksiz puan kayıpları yapmasak şu anda liderdik. Devre arası ilk 11 de oynayacak en az 3 transfer şart...
Oyun? Ligde hangi takımın bizden iyi kadrosu varmış?

Kadromuzu sahada kanli canli gorebilsek keske. Yoksa kagit ustunde bircok pozisyonda ligin en iyileri bizde.

Arkadaşlar Başakşehir ve Fenerbahçe'nin kadrosu bizden daha geniş ve kaliteli. 6 numara, 10 numara ve forvette eksikliğimiz var. Hatta bence Beşiktaş bile bizden daha geniş kadroya sahip.
Biz maalesef Falca, Diagne ve Babel'den faydalanamadık.
6 numara da Taylan'dan başka kimse yok. Etebo hayal kırıklığı.
10 numara da Belhanda ne kadar gayretli ise de duran toplarda etkisiz ve şutu yok.
Kalede Muslera yok.
Ne kalitesinden bahsediyoruz Allah aşkına...

Herkesi bilmem ama ben kagit ustunde derken sunu diyorum:

Ligin en iyi kalecisi
Ligin en iyi defans tandemi
Ligin en iyi forveti
Ligin en iyi ofansif ortasahasi

Defans haric hicbirini goremedik ya da kismen gorduk.

Arkadaşlar Başakşehir ve Fenerbahçe'nin kadrosu bizden daha geniş ve kaliteli. 6 numara, 10 numara ve forvette eksikliğimiz var. Hatta bence Beşiktaş bile bizden daha geniş kadroya sahip.

O saydığın takımlardan en fazla iki tane orta saha alırsın bize.

Ayrıca en fazla oyuncu bütçesi de bizim. Ben mi kurdum bu kadroyu?

Kalede Ersin Sol bekte rıdvan Stoperde Necip oynuyor ama Beşiktaş bile bizden daha iyi takımmış. Bitmiyor bu mağdur edebiyatı. 3 senedir burda bir iskelet kuramıyorsan var olan iskeleti bozup parayı çarçur ediyorsan sonra "şampiyon olduk demek ki doğruyu yaptık" diyorsan, bugün kadromuz kötü edebiyatı kuru edebiyattır. Hala Onyekuru, Seri muhabbeti dönüyor bir kulüp 2 senedir bir tane oyuncu bulamaz mı bunlar yerine?

Bulduk ama alamadik. Zamaninda Cine bile gittik olmadi :)
2 sene abarti oldu, seri ve onye daha yazin buradaydi sanki. Bircok transferi ben de elestiriyorum tabiki, bircok konuda hemfikirim hatta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bulduk ama alamadik. Zamaninda Cine bile gittik olmadi :)
2 sene abarti oldu, seri ve onye daha yazin buradaydi sanki. Bircok transferi ben de elestiriyorum tabiki, bircok konuda hemfikirim hatta.

Abi 2 sene önce aldık Onyekuru'yu sonra gitti adam aradık bulamadık yine aldık sonra. Şimdi yine adam bulamıyoruz yine Onyekuru'ya gidiyoruz. Yahu adam Ekim'den Kasım'dan beri maç yapmıyor keza Seri de aynı hazır topçuya ihtiyacımız var dedikçe bunlara gidiyorlar ondan sonra işte yönetim almadı vs. Beşiktaş o kadar borçla harçla Ghezzal getirdi, kova denilen kalecinin arkasında durdu, 6 ay sabretti Rıdvan'a arkasına adam getirdi dönüşümlü oynatıyor. Biz 10 dakika genç oyuncu oyuna soktuk mu herkesi bırakıp onu linç ediyoruz. Geçen sene kurulan takım şampiyon olamazsa bu hale düşeceğimizi kendisi de çok iyi biliyordu. Kur 10 olmuş, kiraladığın oyuncunun maaşını ödeyip bonservis alıyorsun onu bile çarçur ediyorsun ondan sonra elimde oyuncu yok. Gökten iniyor oyuncular zaten.

Kalede Ersin Sol bekte rıdvan Stoperde Necip oynuyor ama Beşiktaş bile bizden daha iyi takımmış. Bitmiyor bu mağdur edebiyatı. 3 senedir burda bir iskelet kuramıyorsan var olan iskeleti bozup parayı çarçur ediyorsan sonra "şampiyon olduk demek ki doğruyu yaptık" diyorsan, bugün kadromuz kötü edebiyatı kuru edebiyattır. Hala Onyekuru, Seri muhabbeti dönüyor bir kulüp 2 senedir bir tane oyuncu bulamaz mı bunlar yerine?

Bizde kalede Okan, orta saha da Taylan ve forvette Oğulcan ile oynuyoruz. Beşiktaş'ın stoperleri hariç her bölgesi bizle eşit. Hatta orta saha rotasyonu kanatları ve forvet hattı bizden daha geniş

Para var da Fatih hoca mı bulmadı? Marcao ve Luyi'yi bulan da o. Fatih hocanın istediği transferleri yapamayıp Diagne ve Falcao'yu alan yönetim de suç yok, suç Fatih Hoca'nın öyle mi? Ne yapsaydı forvetsiz mi kalsaydı? Bu 2 transfere mecbur bıraktılar malesef.

Fatih Hoca'yı Babel, Nzonzi, Fatih ve Şener transferleri hariç eleştirmem ki Nzonzi ve Şener'in hatta Babel'in transferleri herkesi mutlu etmişti. Nzonzi ve Babel'den gerekli katkıyı alamadığı için, Fatih ve Şener'i de olmayacağını bile bile transfer ettiği için eleştiriyorum.

Bunlar dogru tespitler, sen gene de cikan haberler hep dogru olacak gibi dusunup kendini germe. Ne haberler cikacak daha, transfer sezonu yeni basliyor.

Edit: cevap furkan bey icin yazildi.

Marcao ve Luyindamayı Terim buldu ve istedi ama Diagne ve Falcao'yu yönetim buldu Terim istemedi. Tamam :D
Beşiktaş'tan bir tane topçu almam bizim kadroya, belki Dorukhanı alırım ortaya.

Onyekuru gelsin isterim ama kiralık olmamak şartıyla. Kiralık olacaksa i zaten uzun zamandır oynamıyor hiç gerek yok. Uygun şartlarda bonservis ile alabileceksek de çok iyi iş olur.

Onun dışında evet şu ''en iyi kadro bizim'' demek çok saçma geliyor. Geçen sene için kullanabilirdik ama bu sene öyle değil. Her takımın zaafları ve güçlü olduğu bölgeler var.

Valla benim en delirdiğim transfer Diagne'dir. Ozan'dan gelen parayı bu ruh hastasına gömdük 12 milyona transfer bitimine 1 gün kalsa bile adam bulunmalıydı hem hocaya hem yönetime yazar diagne fiyaskosu. Onyekuru da yine altı aydır top oynamıyor geçen sezon Fb'ye attığı gol hafızalarda kaldı ama rezil top oynamıştı hiç hazır değildi ikinci yarı zaten yoğun üstelik ocak ortası şubat başı arası çok kritik bizim şuan hazır oyuncuya ihtiyacımız var. Birde Onyekuru evet bir tehdit ama şu an oynadığımız oyuna uymuyor gelse şimdi yine tüm hücum planı bunu defans arkasına kaçırmaya dönecek o yüzden satın alma opsiyonlu da olsa umarım gelmez.