2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Şu Konya yenilmeyecek takım değildi. 2-2 bitsin diye dua ettim. Ama Lyundiama efendi işte bu. Formsuzluk falan hikaye. Antremana geç gelmesi ve disiplinsizlikleri bilmeyen yok.

Geçen maç Emre,bu maçta Luyindama.Bu 2 hatayı ilk kez A takımla maça çıkan adam yapmaz.

Ayağınla ceza sahasında topu niye yumuşatmaya çalışıyorsun ? Ayağına gelir gelmez,vur gitsin ileri.Amacın ne ? Kafan maçta mı ?

Adamlar yoktan penaltı kazanıp golü attı,şaka gibi.

2-1 iken ve rakip vasat oynuyorken, dakika 60'da yönetime artislik yapacak diye saçma sapan değişiklikler yapan hocayla galibiyet beklemek olmazdı zaten.. yaptığı değişiklikler taraftara saygısızlıktır. Ben bir taraftar olarak egosunu çekmek zorunda değilim. Memnun değilse gider, dünyada o paraya kendisinden iyi nice teknık direktörler var.

Lyundiama bu saatten sonra Floryada uyumadan antreman yapsa,kamp kursa kadroya artık giremez. Anlaşıldı Marcao kalır yanına defans gelecek. Lyundiama'da zaten soytarı gibi hareketleri var.(Yok Belçikada şef diyorlarmış,yok rakip takımlara hareket çekmiş). Scout ekibide değişmeli acilen.

Neyse. 4.golden sonra evde güzel bir söz söyledim.Burda olmaz tabi yazmak. İpucu : Aziz Yıldırıma yıllar önce tribunden soyledigimiz sozlerden biri. Neyse. Yine o kelimeyi diyorum.

Çok kötü bir oyun ve rezalet bir skor.
Bu yenilgi tabiki maçı locadan izleyen Fatih hocaya yazar.
Sinirini tutacaksın, saha kenarında olacaksın.

Şampiyonluğu kaybetmedik daha 24 hafta var ama bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.
Bu takıma stoper, yedek 6,8, hızlı kanat ve forvet oyuncusu lazım.
Aytaç ve Salih diyorlar ama yedek oyuncusu olur onlar. Bize ilk 11 de oynayacak 5 oyuncu şart...

Kasımpaşa'dan Aytaç ? Ya arkadas bu adam bugune kadar ne yapmış...Salih Emre Akbaba yerine oynar. Yedek oyuncu olarak. Belhanda için ise söylenecek sözleri evde söyledim. Umarım bir gün yoldada gorurum kendisini!