90+7 de değişiklik yapıyoruz, Kerem şimdi giriyor
Konyaspor yerine yenikken biz dakika geçiriyoruz
Konyaspor yerine yenikken biz dakika geçiriyoruz
dk. 97. yorum yok.
Bu 5 maçta şampiyonluk için 3 galibiyet 2 beraberlik yeter.Sahandaki maçları alman şartı ile. Bence bu maçlar öncesi çok şeyler olabilir klüpte.Bundan sonraki 5 deplesmanımız Bjk, Malatya, Antep, fb, Alanya hayırlı işler.
Gaziantepin lider olduğu, rezil savunması-kaleci rotasyonu ve kronik sakat denilen forveti ile besiktasin 2. Olduğu, alanya ve antep harici anadolu takımlarının en kötü sezonlarını geçirmesine rağmen yine gecen seneki gibi kötüyüz. Lig bu sene kalitesiz olmasa yine 6-7 olduk. Ama sorsak fatih terim müthiş, takım harika
Ben Terim'i karakter, tarz olarak seven biri değilim aynı Arda'da olduğu gibi hatta Gs-Terim bağımlılığında sezon başında bitmesi taraftarıydım ama iki maçta puan kaybettik diye şuan gereksiz yükleniliyor bu maçın bence de hocaya yazmasına rağmen.Gerek kendi hatalarından gerek yönetimin rezalet transfer dönemi beceriksizlerinden gerek sakatlıklardan olsun hakikaten yetersiz ve dar bir kadro var elde ve bunu bu sene iyi idare ediyor. Hatta bana kalırsa bu son gelişinden itibaren ki en iyi dönemini geçiriyor, oyun şablonun veya bir taktiğin kötü olduğuna da katılmıyorum kadro kalitesizliği ve kritik bölgelerde ki oyuncu eksikliğinin sıkıntılarını çekiyoruz. Beşiktaşın da iyi bir kadrosu yok ama hakem topuna çok girmek istemesem de güzel destek atıldı son bir buçuk aydır.
Galatasaray, İrfan + Crivelli için Diagne + Emre Akbaba + 2 Milyon € resmi teklifi yaptı. (🗞Habertürk)
Bilmiyorum doğru mu haber ama bu teklifler umarım Fatih hocanın izni ile yapılıyordur.
Diagne ligte 62 maçta 50 gol atmış. Bu istatistikleri Fb, Ts ya da Bjk'da yapmış olsaydı en az 30 milyon euro'ya başka takıma transfer olmuştu. Bizim iş bilmez yönetim malesef beceriksiz bu konuda...