2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Gaziantepin lider olduğu, rezil savunması-kaleci rotasyonu ve kronik sakat denilen forveti ile besiktasin 2. Olduğu, alanya ve antep harici anadolu takımlarının en kötü sezonlarını geçirmesine rağmen yine gecen seneki gibi kötüyüz. Lig bu sene kalitesiz olmasa yine 6-7 olduk. Ama sorsak fatih terim müthiş, takım harika

Gaziantepin lider olduğu, rezil savunması-kaleci rotasyonu ve kronik sakat denilen forveti ile besiktasin 2. Olduğu, alanya ve antep harici anadolu takımlarının en kötü sezonlarını geçirmesine rağmen yine gecen seneki gibi kötüyüz. Lig bu sene kalitesiz olmasa yine 6-7 olduk. Ama sorsak fatih terim müthiş, takım harika

Beşiktaş'tan Atiba, Ghezzal, Aboubakar, Rosier,Nkodou bir maçta olmasın ya da Fenerbahçe de Tiesserand, Gustavo, Pelkas, Ozan olmasın.

Sonuç odaklı baktığınız için böyle konuşuyorsunuz. Ama bu maçta Marcao, Omar, Feg, Arda ve Emre gibi 5 as oyuncun yok. Oynadığın oyunun en önemli temel taşları hemde. Bu maçta kötü idik evet, Fatih hocaya yazar bu mağlubiyet evet. Ama öyle şampiyonluk kaybetmiş gibi enseyi karartmaya gerek yok.

İnanıyorum, inşAllah bu maç milat olacak.
Gerekli dersler alınacak, gerekli takviyeler yapılacak ve her şey çok güzel olacak.

Hep birlikte sevineceğimiz günlerde gelecek inşAllah arkadaşlar ☺️

Birde bu 2 oldu. Karagümrük ve Konyaspor maçında ikinci yarıya gol yiyerek başlıyoruz. Nasıl beceriyoruz bilmiyorum ama dikkat etsek iyi olur sanki 😅

Ben Terim'i karakter, tarz olarak seven biri değilim aynı Arda'da olduğu gibi hatta Gs-Terim bağımlılığında sezon başında bitmesi taraftarıydım ama iki maçta puan kaybettik diye şuan gereksiz yükleniliyor bu maçın bence de hocaya yazmasına rağmen.Gerek kendi hatalarından gerek yönetimin rezalet transfer dönemi beceriksizlerinden gerek sakatlıklardan olsun hakikaten yetersiz ve dar bir kadro var elde ve bunu bu sene iyi idare ediyor. Hatta bana kalırsa bu son gelişinden itibaren ki en iyi dönemini geçiriyor, oyun şablonun veya bir taktiğin kötü olduğuna da katılmıyorum kadro kalitesizliği ve kritik bölgelerde ki oyuncu eksikliğinin sıkıntılarını çekiyoruz. Beşiktaşın da iyi bir kadrosu yok ama hakem topuna çok girmek istemesem de güzel destek atıldı son bir buçuk aydır.

Ben Terim'i karakter, tarz olarak seven biri değilim aynı Arda'da olduğu gibi hatta Gs-Terim bağımlılığında sezon başında bitmesi taraftarıydım ama iki maçta puan kaybettik diye şuan gereksiz yükleniliyor bu maçın bence de hocaya yazmasına rağmen.Gerek kendi hatalarından gerek yönetimin rezalet transfer dönemi beceriksizlerinden gerek sakatlıklardan olsun hakikaten yetersiz ve dar bir kadro var elde ve bunu bu sene iyi idare ediyor. Hatta bana kalırsa bu son gelişinden itibaren ki en iyi dönemini geçiriyor, oyun şablonun veya bir taktiğin kötü olduğuna da katılmıyorum kadro kalitesizliği ve kritik bölgelerde ki oyuncu eksikliğinin sıkıntılarını çekiyoruz. Beşiktaşın da iyi bir kadrosu yok ama hakem topuna çok girmek istemesem de güzel destek atıldı son bir buçuk aydır.

Bunu bekliyorlardı dur karışma çocuklara :)

Beşiktaş'ın da iyi bir kadrosu olmadığına katılmıyorum. Defansı bizden kötü ama orta saha ve forveti bizden daha çok seçenekli ve alternatifli bence. Kendimizi dev aynasında görüp rakipleri gereksiz küçültmeye gerek yok.

Dün maç için çok yazacak bir şey yok. Çok kötüydük. Bu olabilir her zaman iyi olacaksın diye bir kural yok ama çok laubaliydik. İşte bu kötü. Dün sahada en son laf edeceğim iki adam Taylan ve Oğulcan. Onun dışında istisnasız hepsi rezildi. Özellikle Emre Akbaba'nın sahada bu kadar kalmasının izahı yok.
Tribünde oturan hocasından sahadakine komple saçma bir gün ve saçma bir sonuç.

Yönetime laf söyleyince bahane diye hemen atlanılıyor ama olsun; Bu takımın transfer ihtiyacı sene başından beri belli. Şimdiye ne olursa olsun hazır 1-2 transfer olması gerekliydi. Dün sezon açılma ama ses yok. Yine son güne kadar sürüneceğimiz bir transfer dönemi yaşatmazlar umarım.

Önümüzdeki deplasman maçları sırasıyla Beşiktaş, Malatya, Antep, Fenerbahçe ve Alanya ile. Gerekli hamleler yapılmazsa bu kadro ile işimiz çok zor.
Mesela Berat Özdemir'i kaçırmamalıydık. Tam bizlik oyuncu idi.
Fenerbahçe için Mesut Özil, Beşiktaş için Talisca bizim için de Aytaç Kara haberleri var.
Bakalım neler göreceğiz...

Turkiyedeki en berbat yönetim bizde. Yani Liseliler ayakta uyuyor resmen. Erzurum yonetimi bile daha iyi bunlardan. Ben Fatih Terim olsam cidden diyorum bırakır giderim artı gitmişken yonetimi oyle zor duruma sokarım ki, 2 ayakları bir araya bir daha gelmemek üzere bunların.

Bu seneki ligde çok iyi kadroya gerek yoktu ki. öyle olsa fenerbahçe 20 puan atmıştı şuan. bu sezon ki ligde oyun belirleyici olacak çünkü lig son yılların en kötü ligi. başakşehir şampiyon liginde oynamasaydı ve sadece lige konsantre olsaydı ligi şuan rahat rahat götürebilirdi.

bizim terime yüklenmemizin nedeni, geçen sene kötü bir sezondan sonra bu seneye daha iyi hazırlanacağı beklememizdi. 1 yıl geçti ama yine aynı galatasaray izliyoruz. ve o kadar şanslıyız ki, ne başakşehir ne trabzon ne fenerbahçe nede beşiktaş çok iyi değiller. yoksa lig kopmuştu ilk yarıdan.

dakika 60'da 2-1 gerideyken yönetime artislik yapacak diye taraftara saygısızlık yaptı o değişikliklerle. şimdi bu artisliğinin sonucunu ileriki haftalarda çok arayacağız.

tanım: ankaragücü maçında yönetime artislik yapacak diye emin bayramı kaptan çıkarıp, kalan maçlarda 1 dakika süren vermeyen hocaya eleştiri.

Galatasaray, İrfan + Crivelli için Diagne + Emre Akbaba + 2 Milyon € resmi teklifi yaptı. (🗞Habertürk)

Bilmiyorum doğru mu haber ama bu teklifler umarım Fatih hocanın izni ile yapılıyordur.

Diagne ligte 62 maçta 50 gol atmış. Bu istatistikleri Fb, Ts ya da Bjk'da yapmış olsaydı en az 30 milyon euro'ya başka takıma transfer olmuştu. Bizim iş bilmez yönetim malesef beceriksiz bu konuda...

Diagne gibi vasataltina 2m istemek bile hata olur. Yıllığı da fazla, acilen kurtulmalıyız. Kendisi 29 yaşında anadolu futbolcusu. Club brugge bile 1 ayda ne olduğu anlayıp kovaladı. Kasımpaşa'da yarım sezon coştu diye hayatının kontratını aldı. Disiplin yok, becerisi düşük bir adam bu. 2.3m veriyoruz kurtulursak iyi olacak. Oğulcan ve adem büyük gibi vasat isimler bile bu arkadaştan daha fazla katkı veriyor.

Son düzenleme:
Galatasaray, İrfan + Crivelli için Diagne + Emre Akbaba + 2 Milyon € resmi teklifi yaptı. (🗞Habertürk)

Bilmiyorum doğru mu haber ama bu teklifler umarım Fatih hocanın izni ile yapılıyordur.

Diagne ligte 62 maçta 50 gol atmış. Bu istatistikleri Fb, Ts ya da Bjk'da yapmış olsaydı en az 30 milyon euro'ya başka takıma transfer olmuştu. Bizim iş bilmez yönetim malesef beceriksiz bu konuda...

Kasimpasadaki performansı 10m etti, biz aldık iste. Bizde de bir şey oynamadı ve club brugge gitti oradan da 1 ayda kovuldu. Bu adami izleyen ve karakterini bilen 1m belki verir.

Gol sayısı umrumda değil zaten 20 tanesi penaltıdır ki bu adamın amacı gol atmak değil penaltı almaktır. Bu devirde herkes oyuncuyu detaylı bir şekilde izleyip alıyor bu adamı izleyip ne kadar verimsiz olduğunu görmek için futbol uleması olmaya gerek yok. Brugge gidişi zaten malum birde öyle bir kulüpte kadro dışı kaldı ya. 29 yaşında ki 2.350 alan bu adamın ederi max 3' tür.Fb veya Bjk da oynasa yine öyle olurdu. Aynı şekilde Emre akbaba ederi max 250 bin euro olur şuan oda çok ihtiyacın varsa aynı şey Atalay ve yunus içinde geçerli çünkü hepsini 6 ay sonra bedavaya alabilirsin. Bizim irfan canı almamız için tak diye 10 kağıdı masaya vurmamız lazım oda imkansız. Aytaç, Salih ve Onyekuru ile transfer tamamlanır Omar'ın durumuna göre de sağ bek kiralanır. Luyindamayı falan bunlar satmayı beceremez hayal kurmaya gerek yok. Bu çapsız yönetimden son bir şarkı istiyorum oda Marcao ile sözleşmenin uzatılması, satacaksak da en azından elimiz kuvvetlensin sezon sonuna aksi takdirde 1 senesi kalmış adama giderler 8-9 verirler mecbur böyle komik bir fiyata satmak zorunda kalırız.