2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaray, İrfan + Crivelli için Diagne + Emre Akbaba + 2 Milyon € resmi teklifi yaptı. (🗞Habertürk)

Bilmiyorum doğru mu haber ama bu teklifler umarım Fatih hocanın izni ile yapılıyordur.

Diagne ligte 62 maçta 50 gol atmış. Bu istatistikleri Fb, Ts ya da Bjk'da yapmış olsaydı en az 30 milyon euro'ya başka takıma transfer olmuştu. Bizim iş bilmez yönetim malesef beceriksiz bu konuda...
Emre Akbaba gitsinde yeter artık. Diagne-Emre Akbaba ve 2 milyona böyle bir iş başarırsak nasıl kazık atmış oluruz KatarBaşakŞehire.

Takımın en fazla gol atmış adamı, ligde 30 gol atmış adamı, elindeki sakatlanmayan ve her maç gol atan adamı pazarlamaktan aciz bir yönetime sahibiz!

Adamın karakteri, penaltıcılığı ya da bencilliği beni ilgilendirmez, ben skorborda yansıyan katkısına bakarım.

Aptallık edip de, daha iyisini almadan umarım vermezler, Cilivelli midir nedir, kaç gol atmış, forvet dediğin adam gol atar, onun mesleği budur, nasıl ya da hangi kişiliği ile bunu yaptığını önemsemiyorum.

2. ligten yeni gelen Karagümrük sezon açılır açılmaz ilk günden transfer ettiği 4 kişiden 2 sini ilk 11 de başlatıyor, 2 sini yedekten getiriyor. Yüz yıllık Türk futbolunun en başarılı takımı daha kimseyi getiremedi. Neyle sınanıyoruz anlamadım ki!

Galatasaray, Youssouf Ndayishimiye için Malatyaspor'a Sekidika + bir miktar para önerecek.

(Sportcell)

Vasata alıştırıyorlar bizi...

Şampiyonlar Ligi'nde veya Milli Takım'da piyasa yapmayan oyuncuların 10 milyon üzeri gitmesi için çok özel bir durum yoksa üç büyük ligden birinde oynaması gerekiyor. Diagne tavanını Galatasaray'a gelerek yapmış; üzerine CL oynatmamışsın, Brugge'ye göndermişsin onlar da geri göndermiş. Yaşı da 22-23 değil, ne pazarlaması yahu?

Brezilya'dan 20 yaşında santrfor getirir CL'de piyasa yaptırırsın, sonra 30-40'a satarsın. Porto ve diğer Portekiz kulüpleri bunu hep yapıyor zaten. Cenk Ergün'ün kurduğu kadronun ekmeğini yiyoruz hala-ki onu da sevmem hiç, sonra Bursaspor'a gelip batırdı- ve bugün bile ilk 11'imiz diğer takımlardan kaliteliyse o günkü yapılanmaya borçluyuz. Senin takımın her sene güç kaybediyorsa bunun sorumlusu yönetimdir, teknik direktördür. Badou Ndiaye 7,5 milyona geldi, 16 milyona gitti. Adam oynadı, parladı ve gitti. Hoca oyuncuyu piyasaya sürecek ki para etsin. Şu an UEFA'da Rangers'e elenmiş bir Galatasaray'ın göndermek istediği Diagne'ye kim o paralara talip olacak? Ayrıca kariyerinde Belçika-Macaristan orta sıra takımlarında rotasyon oyuncusu olmuş 26 yaşındaki bir oyuncuya yarım sezon gol attı diye o zayıf CV'sine rağmen 13-15 verirsen olacağı da bu zaten.

13 milyona aldığımız Diagne'yi 2 milyona, 4 milyona aldığımız Emre'yi bedavaya verecek duruma gelmişiz. Diagne'yi gönderip alalım dediğimiz Crivelli Başakşehir'e 2,5 milyon civarı bir paraya gelmişti. Kasımpaşa Trezeguet'i 2 milyona almıştı. Gaziantep Maxim'i bedelsiz aldı. En iyi transferimiz daha önce Carole'de tutturamayan scoutlarımızın Marcao hamlesi gibi ama o da topu oyuna güzel sokabilen ayağı düzgün bir solak olması haricinde fazla güven vermiyor. Belhanda da elimizde patlayacak gibi.

Süper Lig'de mücadele eden takımlar da öyle deli bonservis ödeyerek oyuncu almıyorlar. Üstelik bizim gibi yüksek ücret tavanları da yok. Şu an ücret tavanı olarak en üstte biz varız muhtemelen. Hoca olarak da en fazla alan açık ara Fatih Hoca. En kötü durumda bile Hatay'dan, BJK'dan, Alanya'dan daha iyi piyasamız, daha fazla olanağımız var. Sürekli ağlamaya gerek yok.

Arkadaşlar bunları yazarken gerçekten samimi misiniz? Yoksa bizle dalga mı geçiyorsunuz?

Biz neden ffp derdi ile uğraşıyoruz. O çok övdüğünüz Cenk Ergün yüzünden? Dünya kadar para harcadı. O yüzden hâlâ Belhanda gibi dertlerimiz var. Transferi bu yüzden yapamıyoruz. Farkındasınız dimi?

Fatih hoca olmasa o 2 şampiyonluk da gelmeyecekti. Hataları vardır ama nasıl bir kininiz varsa(neden olduğunu da anlayamıyorum ya neyse) her olumsuz şeyi de Fatih Hoca'ya yüklüyorsunuz. Azıcık insaf yahu!

Mesut ciddi ciddi geliyor heralde bitik Arda'nın bile oyun aklı ve bilgisi ile zaman zaman ciddi fark yarattığı bu ligde onun bu konuda bir tık üstü olan Mesut'ta pekala fark yaratır.Büyük ihtimalle ozanı falanda 10-15 arasına okutup aldıkları tuhaf adamlardan kurtulup daha bir sürü transfer yapacaklar.
Bize gelince adam olan çoktan imkanlar dahilinde transferleri hazırlardı.En ufak bir beklentim yok mümkünse ekran karşısında bile görmeyelim kendilerini. Yani Faruk Süren'den sonra büyü mü yaptılar bu kulübe bir tane adam gibi yönetim gelmedi.

Bircok transfer ekonomik ve sportif olarak facia oldu. Cogu satin alinan veya kiralanan futbolcularda daha sozlesme imzaladigimiz gun kaybettik. Oysaki basarili transferde alirken kazanirsin. Yuksek maaslar,imza paralari, bonservisler,kiralama bedelleri sonucu bircogu olu yatirim oldu.
Iyi kotu bir sekilde aldiklarimizin cogu da sportif olarak sinifta kaldi. Arada iki uc tanesi de tutsun bir zahmet.

Yonetime sorsan diagneyi isteyenler kapida birikmis, 15m fiyat cekmisiz. Insanlarla dalga gececek kadar ciddiyetsizler.
Ustune yonetim ve teknik ekibin uyumsuzlugu soz konusu.

Bu futbol akli ve anlayisi ile bence iyi bile dayaniyoruz. Her sezon hadi bastan kadro yapalim diye yola cikiyoruz.
Bu transfer sezonu da simdiden gecmis olsun. Artik galatasarayda transfer bitsin lutfen.

transferden ziyade takımın kötü gidişinde maaş ödemelerinin gecikmesinin büyük rolü var bence 90lı yıllarda degiliz hocamız bu durumu 1 2 maç engeleyebiliyor son iki sezondur ilk yarılarda ki düşüş bu nedenle bence yabancı futbolcular maaşları yatmadığı zaman oynamıyor yerliler de bir yere kadar maaş bütcemizi belirli bir yere cekmemiz lazım bjk anadolu da örnek verilen takımların yükselişinde o takımların bütçelerini doğru kullanmaları var bu senenin geçiş senesi olması dileği ile en az zararla çıkalım yeterli sene sonu 10 yabancının sözleşmesi bitiyor maaş bütçesinin 25 milyon eurolara çekilmesi lazım ondan sonra hoca eleştiren herkese saygı duyarım ama durum budur

Maas butcemis bu sene 40m euro civari. Devam ederlerse sadece falcao ve feghuli yaklasik 10m maas alacaklar.
25m butce icin takimin yarisi gitmeli ve yerlerine en az yari maasli oyuncular alinmali.
Kabaca hesapladim ama genel tablo bu malesef

Aklıma geldi Okay haberleri hiç çıkmıyor bu dönem başımıza taş yağacak heralde. Tam da ilk 11den düşmüş durumda iyice ucuzlamıştır 2 pozisyon birden kapatırız. Dünya tersine döner bizim yönetim 10 ve üzerine luyindamayı satarsa da bence hızlı bir adam lazım stopere ama Donk kadar Okay da oynar orada. İrfan için 8 milyon falan diyorlar dünya tersine döndüğü takdirde bence verilebilir birçok açığımızı kapatan bir oyuncu duran topu var şutu var bizim takımda asla olmayan şeyler.

Bu hoca bu teknik ekip ve bu yönetim olduğu müddetçe ne iyi oyuncu beklentim var ne de iyi futbol. Biri sezon açılır açılmaz menajerin eteğinin altına koşmuş diğeri desen hangi evladıma ne kadar sözleşme versem derdinde. 2,5 senede 35 tane topçu gelmiş bugün hala 10 tane eksik var. 3 sene önceki kadronun satıp ekmeğini yiye yiye bu hale geldiler.

6 ay önce transfer ettiğin adamı 6 ay sonra kiralıyorsun parasıyla yerine kiralık forvet getiriyorsun şunu başka yerde yapsan gülerler valla benim diyecek bir şeyim yok. Emre Akbaba ile sözleşme uzatılacakmış uzatmazsanız hatrım kalır.

Aman dursun baskan donemini oveceksiniz neredeyse.
Hani su kulubu kendine borclandirip sonra icraya veren kisi.

Yayıncı kurulusun ödemeleri anlaşılan paranın yarısında yaptığı konuşulurken yönetimi de eleştiremiyorum sonuçta seçim kararını açıkladılar bizim liseliler bakanliga gidip corona var secim yapilamaz demeleri su an ki takimin durumunun birazda sorumlusu valilik karsi cikmadi biliyorsunuz

Başakşehir’in, İrfan Can Kahveci için Galatasaray’a ilettiği teklif;

1️⃣ Bu dönem için: 2.5 M €
2️⃣ Sezon Sonu: 7.5 M €

(Ajansspor)

Çok para gerek yok.
Onun yerine scout transferi yapalım.

Emre Akbaba ile de sözleşme yenilenecek sanırım. Yıllık 500 bin euro ise kalsın. Daha fazlası ise boşuna müsriflik...

Emre Akbaba için verilecek her kuruş ziyandır. İrfan için istenen para gayet makul piyasa değeri zaten o kadar, yarım sezondur top oynayan Taylan için bize teklif gelse taraftar gözü ile kaç isteriz? Sanmıyorum ki 7-8 den aşağısını söyleyen olsun...İrfan daha uzun zamandır üst seviye de oynuyor, geçen yıl hem şampiyonluk kazanan hem de UEFA 'da son 16 ya kalan takımın en önemli parçalarından biriydi bu sezon da şampiyonlar liginde son zamanlarda gördüğüm en etkileyici hattricki yaptı. Bizim için çok para mı evet çok para ama almak istiyorsan vereceksin. Bizim çok ihtiyacımız olan bir oyuncu her şeyden önce şutu var ve duran top kullanmayı biliyor Sneijder'den beri bu sıkıntıyı çekiyoruz.

Emre Akbaba lazım değil bu haliyle. Serbest bıraksan kendisine zor kulüp bulur. Ancak bu yönetim ve teknik heyet zamlı anlaşırsa şaşırmam.

Emre Akbaba için verilecek her kuruş ziyandır. İrfan için istenen para gayet makul piyasa değeri zaten o kadar, yarım sezondur top oynayan Taylan için bize teklif gelse taraftar gözü ile kaç isteriz? Sanmıyorum ki 7-8 den aşağısını söyleyen olsun...İrfan daha uzun zamandır üst seviye de oynuyor, geçen yıl hem şampiyonluk kazanan hem de UEFA 'da son 16 ya kalan takımın en önemli parçalarından biriydi bu sezon da şampiyonlar liginde son zamanlarda gördüğüm en etkileyici hattricki yaptı. Bizim için çok para mı evet çok para ama almak istiyorsan vereceksin. Bizim çok ihtiyacımız olan bir oyuncu her şeyden önce şutu var ve duran top kullanmayı biliyor Sneijder'den beri bu sıkıntıyı çekiyoruz.

Bizim için çok para. Yoksa hak ediyor keşke daha fazlasına Avrupa'ya gitse. Ama bizim için gerçekten çok yüksek fiyat. 10 milyona 3 farklı mevkiye 3 scout transferi yapılabilir. Ligimizde bu kadar çok para verip oyuncu almaya çok sıcak bakmıyorum artık. Bizde Diagne, Tarık ve Emre bunun en güzel örnekleri...

Bu saatten sonra yerli futbolcuya verilecek en fazla maaş 8 milyon tl yabancıya 1.5 milyon tl olacak gibi seneye feguli ve falcao da gider gibi görünüyor alacaklarına karşı bonservisleri verilerek