2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaray klubu ölmüş ağlayanı yok. Rezil transfer dedikoduları, şampiyonluk mu:) hadi oldun.Avrupada ne yaparsın..Rezillik devam ediyor.

Bizim için çok para. Yoksa hak ediyor keşke daha fazlasına Avrupa'ya gitse. Ama bizim için gerçekten çok yüksek fiyat. 10 milyona 3 farklı mevkiye 3 scout transferi yapılabilir. Ligimizde bu kadar çok para verip oyuncu almaya çok sıcak bakmıyorum artık. Bizde Diagne, Tarık ve Emre bunun en güzel örnekleri...
Bende karşıyım yurtiçi transfere ama Anadolu takımlarından gelenlerin çoğunda oluyor başakşehir belirli bir standartı aştı, İrfan Avrupa arenasında da bir şeyler yapabileceğini gösterdiği için biraz daha farklı bir durum bence.Dediğin gibi keşke scout transferleri olsa kimse hayır demez ama yabancı sayımız da belli Türk oyuncu eklemesi de gerekiyor her türlü.

Bence yerli oyuncularla TL üzerinden sözleşme yapılmalı. Feghouli'nin de mümkünse takımda kalması gerektiğini düşünüyorum. Yetenek açısından bu ligin en iyi oyuncusu. Doğru oynatıldığında çok etkili bir silah. Onun dışında vazgeçilmez bir oyuncu yok. Muslera da kalır, gerisi duruma göre değerlendirilmeli. Maaş yükü hala ciddi bir sorun. FFP ise ligimizin bir sorunu, yalnızca bizim değil!

Belhanda en yüksek bonservisle gelen ve bana göre ilk gönderilmesi gereken oyuncuydu ama Fatih Hoca iki yıl önce teklif de varken tuttu ve resmen elimizde patladı. Ndiaye, Rodrigues, Fernando, Maicon, Gomis, Mariano gibi oyuncuların geliş ve gidişleri arasında pek fark yok. Hatta eksiyi geçtim artıdayız, Ndiaye ve Rodrigues ciddi kar bıraktı. O takımdan çoğu oyuncuyu zarar etmeden gönderdiğimiz halde şu an ondan daha kötü bir takımımız varsa kulüp iyi yönetilemiyor ve doğru oyunculara gidilmiyordur. Ciddi fırsat kaçırdık diye düşünüyorum, arayı açabilirdik çünkü diğer takımlara karşı avantajlıydık, hala da şampiyon olarak telafi imkanımız var bence ama ben artık Avrupa'da umutlu olamıyorum. Bakalım gelen-giden durumu nasıl olacak?

Onyekuru eğer 6 ay için gelecekse son derece manasız bir transfer olur. Ancak bonservisini alacaksak o zaman sevinirim. Hızlı kanatlar bu ligin çilingiri. Onyekuru'nun yaşı da genç, yapacağı istatistiklerle hem katkı verir hem de körfez ülkelerine iyi paraya satılır.

Onyekuru'ya 6 ay için kiralık bedel vereceğimiz düşünüldüğünde oyuncu satamazsak İrfan için kiralık bedel vermemiz mümkün değil. Gerekirse Yunus ya da Atalay kiralık bedel olarak verilebilir. Üzerine 5 milyon euroya da bonservisi alınabilir.

Arkadaşlar para yok. kiralık bile alsak bedelsiz olması gerekiyor. geçen transfer döneminden kalan para bu transfer dönemine kalmıyor. sonra malın biri 1 milyon avro bütçe var sadece diye yumurtluyor ve özellikle genç taraftarlar bu gaza geliyor. Fenerbahçe'nin yaptığı gibi menajerlere bonservis bedelinden yüksek komisyon verip futbolcu satmauyı da beceremiyorlar.

Beklerde Şener ve Emre Taşdemir var.
Emre Akbaba da ilk 11 de.
Fatih hocam ne yapmaya çalışıyorsun?
Yönetime bir şey anlatmaya çalışıyorsun ama anlayacak bir yönetim yok yahu!
Puan kaybı olursa Fatih hocaya yazar.
Allah sonumuzu hayretsin.

Yine ego krizine girdi hoca. Luyindama tamam iyi durumda değil de 8 milyon gömdük bu adama şaka gelmesin tarihimizin en pahalı defans oyuncusu kendisi. Teklif falan da yok anladığım kadarıyla ve böyle yaparak iyice değerini düşürüyoruz. Geçen yıl ki sakatlığa kadar en iyi tandemiydi bu ikili ligin gerçi hala öyle olabilir. Hücum hattı sıkıntılı gençlerbirliği 10 kişi topun arkasına geçecek ve iki tane hücumcu bekimiz yedek... Emre 'ye zaten girmeyeceğim açıkcası kendisinden hiç hazetmiyorum artık.

Konya, Gümrük, Paşanın kadrosu bizden iyi değil mi?

Allahım🤦‍♂️
Abartmayı ne kadar seviyorsunuz.
Şampiyonluk için kadromuz yeterli değil.
Eğer bu puanda isek Fatih Hoca'nın sayesindedir, yine diyorum.
Kendisi de zaten az önce tavşandan şapka çıkarmaktan bahsediyor.
Ama bugün özelinde çıkardığı kadro kötü bir kadro, onu da belirteyim.

CD4E14DA-3CD4-4B0B-9553-CDAF0A3ADD9C.jpegArkadaş rakibin Gençlerbirliği. Bu neyin mağdur ebebiyatı? Bilmesek yıllarca hiç eline kadro/bütçe verilmemiş, sürekli küme düşme potasındaki anadolu takımlarını çalıştırmış zannedeceğiz..

Gençlerbirliği kalecisi devre arasında bedelsiz olarak bir karpuz sergisine transfer olur. Ama orada da fazla tutunamaz. Belhanda’nın şansı.

Gerçek Belhanda gibi oynuyor, hem attığı harika goller hem de oyuna Arda ile yön vermeyi çok iyi yapıyor; adam resmen gerçek genine döndü.

Anadolu takımları pamuk gibi ya. Şu sorunlarımız olmasa bu ligin bayerni olabilirdik. Vasat besiktasin neden rahat rahat kazandığı daha da ortaya çıkıyor.