2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

HOCA DÜN AKSAM SHOW YAPTI.Listeyi bilinçli açıkladı keza yönetim Süleyman rodop Kadir çetinçalı üzerinden her dönem listeyi sızdırıyordu .BASIN toplantısında zaten kadir çetincalının sorusunda bıyıkaltında gülme yaptı.
Bunu bunu bunu istiyorum istiyorum görelim napıcaksınız dedi.Maçtan sonra mbs demeç verenler şimdi icraat yapsın .
HOCA 2 ay önce durdugu yerde artık kimsenın yanında arkasında değilim demisti .

Hodri MEYDAN Baskan olmak için yarısan beceriksizler ordusunu izleyelim.Bu kadar başarısız olup aynı Yönetimden 3 aday başkanlıga yarısırmız göruyoruzki oluyormus

Tebrikler Fatih Terim hocama. Süleyman Rodop ve Kadir Çetinçalı açıklayacağına ben açıklayayım demiş çok da iyi etmiş.
Artık tabir-i caizse bombanın pimini çekti, yönetimin kucağına bıraktı. Ya bu listenin çoğunu alacaklar Mayıs ayı için kendilerine bir şans yaratacaklar ya da Mayıs ayından sonra hepsi gidecek.

Tebrikler Fatih Terim hocama. Süleyman Rodop ve Kadir Çetinçalı açıklayacağına ben açıklayayım demiş çok da iyi etmiş.
Artık tabir-i caizse bombanın pimini çekti, yönetimin kucağına bıraktı. Ya bu listenin çoğunu alacaklar Mayıs ayı için kendilerine bir şans yaratacaklar ya da Mayıs ayından sonra hepsi gidecek.

Hepsini alsalar da gidecek hepsi.
Son 2 senedir kulübe büyük zarar verdiler.
Bizden uzak olsunlar...

Mohammed zaten kaçmış elden heralde istedim alamadılar olsun diye açıklanan bir isim Visca zaten olmaz geriye Onyekuru ve İrfan kaldı.Bu arada ilk 11 de en çok ihtiyacımız olan bölge Forvet ama öyle böyle isim olarak 3-4 tane adamımız var umarım Babel kısa sürede toparlanırda onu kullanırız.

Transferin duyulmaması için aynı gün transferin bitmesi gerekiyor. Menajeri basına sızdırır, oyunucunun kulübü sızdırır. Bahsettiğiniz faydasızlar kulüpten haber alıyoruz diyor lakin çoğu zaman yalan söylüyorlar.

Bu arada şu Mısırlı futbolcu için çok önceden Ajax'ın teklifi varmış hem de 7.5 milyon avro. Ayrıca hani ilgisiz diyorsıunuz ya forumla ha işte o siyaset yüzünden Zamalek başkanı zaten sana futbolcu vermiyor.

Son düzenleme:
Zamalek baskanı Mansour iki ulke arasındaki durumdan dolayı Mohamed'i Turkiye'ye gondermek istemedikleri olayı dogru. Linkide aşağıda. Link A haberden değil, Africada yayın yapan spor haber sitesinden.

Eğitim,Spor,Ticaret,Çalışma hayatı... maalesef her şey siyasete endeksli. Böyle değildi 1999 2000 li seneler. Bu etki boyutu x10 kat daha arttı.

Boupenzda'da Drogba vari hareketler goruyorum. Bu adamı bu takımlar nasıl buluyor hayret bir şey. Galatasaray'da yönetici diye bir olay yok. Diagne-Falcao.. Kazıklanmaya devam ediyorlar. Aslında yönetici dediğimiz adamları eleştriyoruzda...Bu transfer hatalarında suç herkesin ve tüm oy kullananların da katkısı var.Oy kullanmak bir meziyet işidir aslında. Ulkede oyu hangi proje ne için attığını bilen insan yok neredeyse.

Boupenzda gelmeli. Tabii 400.000'lik adama acaba kaç para veririz. 3-5-7 ?

Beşiktaş bu sene acaip korunuyor. Sergen hocanın ağlaması işe yaramış. Hatayspor'un ilk yarıda net golü ofsayt nedeniyle verilmedi.
Beşiktaş'lı oyuncular sabahtan beri Hatay'lı oyuncuların ayağına basıyor, kart yok. VAR da müdahale etmiyor.
İnanılır gibi değil.
Hatayspor'un 2 net penaltısı verilmedi.
Josef'in net kırmızı kart müdahalesi görülmedi.

Haftaya en büyük rakibimiz VAR ve hakemler...

Son düzenleme:
Yok mu bir 10 kağıdımız çakalım Boupendza'ya. Daha öncede söyledim beşiktaş çok güzel itekleniyor özellikle bu kolay fikstür işlerine geldi ve bunu çok aleni yaptılar. Ali Palabıyık zaten bu ligin en kirli hakemi. Eyyam Cüneyt Çakır'ın yaptığıdır bugün olanlar ise art niyettir. Haftaya beraberlik benim için yeterlidir çok ters bir takım bize.

Oğulcan - Rizespor konusunda geçmiş yıllarda 3 tane net örnek var.

▪ Aurelio - Fenerbahçe > Betis
▪ Bekir Ozan - Bursaspor > Antep
▪ Batalla - Velez > Bursaspor

UÇK ilk etapta kulüp lehine karar verse de, Tahkim/CAS ve FIFA bu kararları iptal ediyor.

(via@sinan_yilmazz)

Edecekde arkadaşlar gs ve diğer büyük kulüpler istediği anda ceza alan topcunun bile cezasını kaldırabiliyor sonuçta rizespor ile oturup anlaşılabilirdi bana göre sanki yoentimde bu iş 1 şubata kadar sürsün ve transfer yapmayalım derdinde bakalım ama sanki transfer yapılamayacak gibi görünüyor şimdilik tabi bu

Başakşehir Milan'dan Duarte'yi kiralamış iyi bari Luyindama falan verilmeyecek. Diagne ise hem o istemez hem başakşehir o maaşı almaz. Değişik bir anlaşma ile alacağız gibi duruyor İrfan'ı bakalım. Ajansspor Milan istiyor diye haber yapmış ama imkansız Milan'ın ihtiyacı yok şuan İrfana illa transfer yaparlarsa stoper alırlar zaten. Stoper demişken bu Luyindama işi iyice Serdar Aziz olayına dönüyor gibi Terim'in oynatmama sebebinin saha dışı olduğuna inanmaya başladım artık ve eğer öyleyse zaten kolay kolay 11 yüzü göremez o yüzden en azından zarar etmeyeceğimiz bir teklif gelir umarım.