2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Alalım alalım. Boupendza'yı alalım ki FT-MC-AA üçlüsü sayesinde zengin etmediğimiz Anadolu kulübü kalmasın. Bi hoşgeldin hediyesi yakışır güzel Hatay'a.
 
Şu zorlu 8 maçlık fikstürden Allahın izniyle çıkaracağımız 20 puan bizi şampiyon yapacaktır...
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20210111_011650.jpg
    Screenshot_20210111_011650.jpg
    121.3 KB · Görüntüleme: 3
beşiktaş 1 puan
denizli 3 puan
malatya 3 puan ( fenerlilerin bol bol algı yapacağı maç olacaktır)
gaziantep 1 puan
başakşehir 3 puan
fenerbahçe (üç sonuca açık)
kasımpaşa 3 puan
alanya ( üç sonuca açık)
 
Bu 8 maçta 17 puan alırız muhtemelen puan kayıpları antep malatya fener maçları olur muhtemelen bu 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet alırız diye düşünüyorum
 
Yarın Malatya maçında as kadromuzu dinlendirmeliyiz.

Fatih
Şener Luyi Emin Emre T.
Emre K. Ozornwafor Ömer B.
Sekidika Babel Kerem

Lige ağırlık vermeliyiz...
 
Futbol takımının hocası bir oyuncuyu istiyor. Ama yönetim taraftar grubuna açıklama yaptırıp kulüp başkanı ile oturmayın dedirtiyor.

Ne saçma iş ya. Eyy taraftar grubu! Sizin haddinize mi hoca oyuncuyu isterken onun lafının üstüne laf söylemek!

Yönetim hocayı mı dinleyecek yoksa o taraftar grubunu mu göreceğiz?
 
Ben de anlam veremedim. Napacagiz sadece sevdigimiz baskanlarla mi gorusecegiz.
Kazik yemeden karli anlasma yapsinlar fena mi olur. Gerci mumkun mu bilemedim simdi yazinca :)
 
Yönetime diyecek bir kelime yok da ben bu süreçte Terim'in konuştuğu şeylerin eğer ilgimiz varsa hata olduğunu düşünüyorum. Yani ben rakip takım başkanı olsam bu transferin oluru varsa maksimumu ne kadar olursa onu zorlarım. Ha transfer listeni verirsin, kimseyi alamazlar. Dönem biter bitmez çıkar dersin bunu istedim almadılar, bunu gönderin dedim gönderemediler. Topu yönetimin kucağına bıraktı ama yönetimi savunan bir grup yokken bence çok boş ve popülist bir konuşmaydı.
 
İrfan Can, Visca olacağı varsa da olmasın zaten bu saatten sonra. İllâ söylenen isimleri almak şart değil fakat biraz kafalarınızı kaldırıp bakın kardeşim. Bu Kasımpaşa, Karagümrük, Alanyaspor, Hatayspor nereden nasıl buluyor hem iyi hem ucuz yabancı oyuncuları? Onlar kadar kafanız çalışmıyorsa, bırakın gidin bir zahmet..
Koca kulüpte işe yarayan kimse yok ki.
 
En son 1.5 milyon dolar verip de İsmail Coulubaly'i alamadık. Onun yerine D'avilla'dan Etebo'yu kiraladık.

Terim yaklaşık 1 yıldır satmak işi de maharet ister diye açıkça konuşuyor, daha ne desin adam? 1.5 milyon dolar verip de bonservisle oyucu alamayan bir yönetim var.
 
En son 1.5 milyon dolar verip de İsmail Coulubaly'i alamadık. Onun yerine D'avilla'dan Etebo'yu kiraladık.

Terim yaklaşık 1 yıldır satmak işi de maharet ister diye açıkça konuşuyor, daha ne desin adam? 1.5 milyon dolar verip de bonservisle oyucu alamayan bir yönetim var.

Yok olur mu öyle şey suç Fatih hoca da.
Fatih Terim düşmanlığı yüzünden bazı arkadaşların yöneticilere diyecek kelimesi yokmuş.
Fatih hoca bu yöneticilere bu taraftar grubuna fazla.
Keşke gitse de o zaman değeri anlaşılsa...
 
Yok olur mu öyle şey suç Fatih hoca da.
Fatih Terim düşmanlığı yüzünden bazı arkadaşların yöneticilere diyecek kelimesi yokmuş.
Fatih hoca bu yöneticilere bu taraftar grubuna fazla.
Keşke gitse de o zaman değeri anlaşılsa...

Diyecek kelimem yok cümlesinden anlamanız gereken şey açık aksi dışında bir şey anladıysanız bu benim sorunum değil.
 
Söylediğim şey gayet açık ve net güneş batıdan da doğsa bu yönetim gidip 10 tane topçu getirse de Mahmuti olayından beri benim için yok hükmündedir ama popülizmi bırakıp pragmatist baktığınız zaman bir oyuncuyu istediğinizi açıktan söylerseniz ben rakip takım başkanı olsam soyabileceğim en dip noktaya kadar soyarım. Dursun Özbek 2 senede bırakın iyi futbolcu transfer etmeyi ayakta durmayı bilen adam getiremedi. 3. sene kıyamet mi koptu da bu kadar iyi futbolcu geldi sorusunun cevabı belli. Mantıklı ya da mantık dışı baktığınızda GS'nin herhangi bir yönetim şekliyle bu transferi yapabilmesi imkansız.

Hoca bugün bu transferin %1 ihtimali bile varsa onu kendi eliyle 0'a indirdi yarın öbür gün mucize olur bu transfer biter normal şartların çok çok üstünde para ödeyerek bitiririz o da gelecek yönetimin cebinden çıkar. Ne bu yönetim tekrar seçilir ne de başka bi şey olur. Adam çıkıp 2 Şubat'ta bu sene böyle oldu. Bunu istedim almadılar, bunu getirin dedim getirmediler. Bunu gönderin dedim göndermediler diye konuşsa hak veririm ama Galatasaray'ın İrfan ya da Visca'yı mantıklı şartlar içinde alabilmesi mümkün değil. İyimserliğinizi anlıyorum sevdiğiniz için toz konduramıyorsunuz ama bir de gerçekler var. Başakşehir'in yöneticisi olsanız, GS İrfancan'a mecbur olsa kafanızda belirlediğiniz fiyata mı verirsiniz yoksa çıkabildiğiniz kadar çıkıp ne kadar alabiliyorsanız alır mısınız?

Evet oyuncu satmak beceri işidir. Takımın durumuna bir bakın, başka takım yöneticisi olsanız Taylan, Marcao, Luyindama dışında bir oyuncuya bonservis verir misiniz bu takımdan. Yorum sizin.
 
Hocam Taylan, Diagne ve Belhanda'yı neden yoruyorsun derbi maçı öncesi yahu?
Linnes ve Saracchi ile başlamışız Malatya maçına. Hoca derbide Şener ve Emre ile başlayacak sanırım. Başlamayacaksa neden yoruyorsun hocam 🤦‍♂️
 

Üst