2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Yalnız enteresan bir gece oluyor geçen yıllarda isim vermemek adına kırk takla atılıyordu bugün kendisi tak tak söyledi hepsini. Bomba yönetimin elinde bakalım nolacak. İrfancan transferi bitmiş gibi duruyor dün bir tane arkadaşı buluşmaya az kaldı diye paylaşımı ki bu kişinin profiline girerseniz hem başakşehir hem bizim taraftan bilgi aldığını anlayabilirsiniz, bugün de gol sevinci. Ya da takım olarak yönetimi baskı altına almaya çalışıyorlar.

Sinsi Göksel yaş yere yatmaz, devre arasında önemli adamlarını vermez, bize hiç vermez. Veriyorsa bizim hayrımıza olmaz o iş. Kesin işin içinde bizim aleyhimize dolaplar dönüyordur.

Onyekuru da ikinci gelişinde son derece formsuzdu, hiç beğenmedim. Dünya üzerinde oyuncu kıtlığı var galiba, dönüp dolaşıp Onyekuru, Seri muhabbeti sıktı.

Dünya üzerinde oyuncu kıtlığı yok. Hoca daha önce de bildiği bir oyuncuyu istiyor. Şu an kiralık değil bonservisi ile alınma ihtimali de doğduğu için son derece yerinde olur. 23 yaşında bildiğimiz iyi bir oyuncu.
2. gelişinde zaten maç eksikliği üzerine geçirdiği sıtma sonrası toparlanamadı. Kiralık olmamak şartıyla çok iyi hamle olur.

İrfan transferi çok zor ama olursa nokta atışı olur. Takımın net eksikliği olan bir bölgeyi çok iyi bir oyuncu ile doldurmuş oluruz. İnşallah olur.

Muhammed’i izlemedim bilmiyorum ama izleyenler çok olumlu konuşuyorlar.
En önemlisi peşinde olduğumuz adamlar 23-25 yaş aralığında.

Listeyi acik etmek nedir? Onceden kostebek diye hoca kendi kizardi.
Bu halde pazarlik masasina oturmak elimizi zayiflatir, tek cikari butun is bitmis hoca acikliyorsa anlarim.
Yoksa her turlu bizim zararimiza bir hareket. Hoca yonetimle atisacak diye kulup bu hale sokulmazki.

Saklasakta alamadık ki. Hatta hoca bu akşam '' başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk" tarzı bir şey söyledi. Yani yönetime fena giydirip topu onlara attı. Zaten alamazlarsa bu seferde taraftar direkt yönetimin üstüne çuvallanır.

Listeyi açık etmek derken. Bu oyuncuları istediğimizi sağır sultan biliyor yahu :)
Hoca doğruladı sadece. Visca sürpriz oldu ama onu ben de inandırıcı bulmadım Furkan gibi

Takımın başına gelirken bilmiyor muydu ffp'yi? bir de 1 Ocak itibariyle bitti demiş ffp. hayır bitmedi ve hatta bu sezon sonu bile tam bitmiyor. Bir yıl daha izlemeye devam edecek UEFA.
Ben yönetimin beceriksizliğinin farkındayım lakin Fatih Terim geçen sezon kendisine verilen kadroyu mahvetti. Ali Koç ile laf dalaşına girdi uzun süre Seri'yi kullanamadı. Nzonzi'yi zerre kullanamadı.
Falcao transferine gerçekten karşıydıysa damadını çalıştığı menajerlik şirketine tepki gösterecekti.

Falcao selfiesi pazarliklarda bizi zor duruma dusurmustu sanki. Demek istedigim bu, falcaoyu da herkes biliyordu.
Bu oyuncularin menajerleri eminim sevinmistir bu aciklamaya.

Belki de ben yaniliyorum, is bitti 2-3 gune aciklanir. Tersi olursa gizlilik isteyen,kostebek var diyen hocaya yakismadi bu hamle.

Falcao selfiesi pazarliklarda bizi zor duruma dusurmustu sanki. Demek istedigim bu, falcaoyu da herkes biliyordu.
Bu oyuncularin menajerleri eminim sevinmistir bu aciklamaya.

Belki de ben yaniliyorum, is bitti 2-3 gune aciklanir. Tersi olursa gizlilik isteyen,kostebek var diyen hocaya yakismadi bu hamle.
Batur Altıparmak önce kulüple anlaşsınlar sonra da bizimle demişler. Yunus Akgün Anderlecht'e gidecekken utanmadan 1 milyon avro menajerlik parası istemişlerdi Anderlecht'ten ve transfer yatmıştı. 3,5 milyon avro kazanacaktık o transferden. Bu tiplerin elinden kurtulmak zorundayız.

Visca kulubün simge adamı o işin biraz şov tarafı oldu ama İrfan'ı vereceklerini düşünüyorum çünkü başakşehir son yıllarda genç Türk oyuncuların cazibe merkezi olmaya başladı. Şimdi İrfan ile kanlı bıçaklı olup bu imaja zarar vermek isteyeceklerini düşünmüyorum aksine artı puan kazandırır. Sonuçta başakşehir bu şekilde varlığını sürdürmek zorunda. Nasıl bir anlaşma olacak kazıklanacak mıyız göreceğiz. Eğer kazıklanmazsak ben bunu Göksel Gümüşdağ'ın ilerleyen dönemlerde Galatasaray başkanlığı için de bir aday olmak istiyor diye yorumlarım.

Visca kulubün simge adamı o işin biraz şov tarafı oldu ama İrfan'ı vereceklerini düşünüyorum çünkü başakşehir son yıllarda genç Türk oyuncuların cazibe merkezi olmaya başladı. Şimdi İrfan ile kanlı bıçaklı olup bu imaja zarar vermek isteyeceklerini düşünmüyorum aksine artı puan kazandırır. Sonuçta başakşehir bu şekilde varlığını sürdürmek zorunda. Nasıl bir anlaşma olacak kazıklanacak mıyız göreceğiz. Eğer kazıklanmazsak ben bunu Göksel Gümüşdağ'ın ilerleyen dönemlerde Galatasaray başkanlığı için de bir aday olmak istiyor diye yorumlarım.

Kulüp ne zaman maddi olarak iyi hale gelirse ancak o zaman olur. Maddi olarak iyi hale gelmemizde çok olası olmadığı için pek katılmıyorum. Ama gelirse iktidara yakın olduğu için taraftarın çok başarı düşünmeyeceğini ve istemeyeceğini de az çok tahmin ediyorum...