Ben Visca'nın doğru olduğunu düşünmüyorum baya yönetimi taraftarın/kongrenin önüne attı.
Kesinlikle. 2 yıldır kendini ortaya atarak yönetimi kurtardı ama bu sefer resti çekti.Okan kardeşim bence de yönetime salladı orda. İyi de yaptı. Gitsinler de kurtalalım...
Luyindama da iki maç kötü oynadı diye de hemen taca atılmaması lazım. Adam formdayken iyi stoper. Kazanmaya çalışmalıyız. Avrupa'dan da izlenen oyuncu neticede.
Kesinlikle. 2 yıldır kendini ortaya atarak yönetimi kurtardı ama bu sefer resti çekti.
Kesinlikle. 2 yıldır kendini ortaya atarak yönetimi kurtardı ama bu sefer resti çekti.
Batur Altıparmak önce kulüple anlaşsınlar sonra da bizimle demişler. Yunus Akgün Anderlecht'e gidecekken utanmadan 1 milyon avro menajerlik parası istemişlerdi Anderlecht'ten ve transfer yatmıştı. 3,5 milyon avro kazanacaktık o transferden. Bu tiplerin elinden kurtulmak zorundayız.Falcao selfiesi pazarliklarda bizi zor duruma dusurmustu sanki. Demek istedigim bu, falcaoyu da herkes biliyordu.
Bu oyuncularin menajerleri eminim sevinmistir bu aciklamaya.
Belki de ben yaniliyorum, is bitti 2-3 gune aciklanir. Tersi olursa gizlilik isteyen,kostebek var diyen hocaya yakismadi bu hamle.
Visca kulubün simge adamı o işin biraz şov tarafı oldu ama İrfan'ı vereceklerini düşünüyorum çünkü başakşehir son yıllarda genç Türk oyuncuların cazibe merkezi olmaya başladı. Şimdi İrfan ile kanlı bıçaklı olup bu imaja zarar vermek isteyeceklerini düşünmüyorum aksine artı puan kazandırır. Sonuçta başakşehir bu şekilde varlığını sürdürmek zorunda. Nasıl bir anlaşma olacak kazıklanacak mıyız göreceğiz. Eğer kazıklanmazsak ben bunu Göksel Gümüşdağ'ın ilerleyen dönemlerde Galatasaray başkanlığı için de bir aday olmak istiyor diye yorumlarım.