2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Arda'yı doğru şekilde oynatınca, verimliliği %500 seviyesine geldi. Bu adamın hızı yok, sprinter de değil, sen bu adamı kaleye yakın ve serbest adam rolünde oynatacaksın ki, gerçek Arda'yı izleyelim.

Çok olgun oynayıp, pozitif işler yapıyor. Takımın 10 numarası gibi bugün.

Belhanda bu macta 10 golde atsa kovulmalı. Asla sözleşme yapılmamalı. Biz Istanbulda kalma ugruna,evinide almış, 3 maç oynayıp 30 maç yatan oyuncu) ozellikle Arap!) istemiyoruz! Kontrat yaparlarsa onunda rehaveti ile disiplinsizliklerine kaldığı yerden devam eder.

Emre Taşdemir, rakip yarı sahada sol çizgiyi her zaman iyi kullanmıştır. Onlarca depar, birçok atak ve gollerde de katkısını çok fazla, helal olsun.

Diagne işini yapmaya devam ediyor.
Attığı gol çok iyiydi ancak ikinci golde topu saklaması, 2 kişiyi arkasında tutup Arda'ya oyunu açması ve golü sağlaması her zaman yaptığı ancak görünmeyen iyi işlerdendir.

Arda tam olması,oynaması gereken yerinde oynuyor. Arda Barcelonada zaten buna benzer rolde oynuyordu.Onyekuru-Arda-Irfan-Taylan-Soso bu orta saha can yakar. Mesut Ozilde Ardanın kramponlarını tasır. Mesut ta kim ya..Arsenal kim? O ligin ezik takımı Arsenal.En son basarısında ezmiş, Uefa kupasını almışık kendilerine sonra gelemediler.

Onyekuru olacak gibi görünüyor.

Ailesini ve bavullarını İstanbul'da bırakmış. Açıkçası bildik adam, bizim için mükemmel olacak ancak bu adam ölse falan biz topçu bulamayacağız mı, nedir bu beceriksiz döngü, gitgel aynı adamı al.

Oğulcan'ın poziyonunda elle oynama yok. Bırak pozisyon bitsin sonra duruma göre VAR'dan bakarlar. Bu nasıl bir halemliktir yahu?

Yine öndeyiz diye konuşulmayacak ama fahiş bir hata...

Halis Özkahya'ya Fifa kokartı verenin de,, hakem diye maçlara atayanın da suratlarına tükürsün Oğulcan.
Adam pozisyonun bitmesini bile beklemedi. Ulan 4-0'lık maçta bile çıldırtır bunlar adamı.

Gençlerbirliği hakikaten kötü takım. Bir de genç kaleci olunca rahat rahat çözdük maçı. Arda'nın takımımızın akan oyundaki etkisi hakikaten gün geçtikçe büyüyor.

İrfan işinde de Diagne verilirse takas işine bence karlı çıkmayız. İrfan transferi düşen yabancı sınırı için önemli ama bizim yönetimimiz yerine forvet koyabilir mi, bence koyamaz.

Fatih hoca konya ve kasımpaşa maçındaki gibi triplere girmese ve tamamiyle konsantre olsa( sezonun ikinci yarıları gibi) şuan 5-10 puan arası lider gidiyorduk. lig bu sene çok basit ve fikstür sıkışık olduğu için anadolu takımları dar rotasyonla kaldıramıyorlar. bu basitliği maalesef en iyi değerlendiren sergen oldu. beşiktaş maçı sonrası en kötü 3 puan geride gitsek bile şansımız yine yüksek görünüyor. yeterki hoca şu yönetim ve hakemler yerine sadece takıma konsantre olsun.

bizim en büyük sıkıntımız, kaybedilen puan sonrasındaki moral bozukluğu en az 2 hafta takıma yansıyor. rangers'a elendikten sonra kasımpaşa ve alanya maçında puansız dönmüştük. hocanın düşüşü takıma direkt yansıyor.

Fatih Terim: “Biz başkalarına scoutluk yapmaktan da bıktık açıkçası. Kimseyi almadan kimseyi vermeyi düşünmüyorum. Yönetim isterse Galatasaray’ın menfaatlerine uygun olana karar verirler. Teknik olarak benim düşüncem bu.”

Fatih Terim: “Belki hafta içerisinde Galatasaraylıları bilgilendirmek adına beyaz gömlek giyebiliriz. Onyekuru, İrfan Can tamam. Göksel başkan ile görüşsünler. Visca da dahil görüşsünler. Yönetim elinden geleni yapacaktır.”

Yine mi onyerekuru :)) bu arada irfancan olayı olacak gibi. muhammet ve visca ismide geçmiş sanırım, gscimbom'da gördüm. listesi buysa hocanın ben beğendim.

Fatih Terim: "Yönetimimizin elinden geleni hatta fazlasını yapmasını istiyorum. Evet İrfan'ı, Onyekuru'yu, Mostafa Mohamed'i istiyoruz. Birkaç oyuncu daha istiyoruz. Ben öyle bir liste verdim. Bazı oyuncularımızla ayrılacağız. Genelde hamleleri ocak ayında yapıyoruz bildiğiniz gibi."

Son düzenleme:
Kiralık olmayacaksa Onyekuru gelebilir. Yüzü eskidi diye ya hep aynı adamları mı buluyorsunuz falan deniyor da adam iyi oyuncu yani niye aynı adamı almayalım ki? Sanki yaşlandı, sakatlandı falan. Muhammet'te Mısırlıymış. Visca'ya şaşırdım ama.

Muhammet deyince bende Antep'te ki Muhammet Demir sandım ama Mısır'lı olanmış.
Visca 30 yaşında 2-3 sene daha fayda sağlar. Sanırım Feg gideceği için düşünüyor. Ama ben ileride para kazanacağımız isimler tercih ederim.

Hocanın açıklamasından anladığım; ya bu isimlerle sözlü anlaştık yada yönetimi taraftarın önüne attı. visca bence imkansız çünkü fenerbahçe imza parası falan bizden çok verecektir ve 2 yıldır istekliler. onyekuru yine bize kalır, irfan olayında ise tek şansımız takas oda luyindama olacaktır diye düşünüyorum. başakta stoper arıyor skrtel sonrası.