2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terry mi ? Ne yapıyoruz atletizm ekibi mi kuruyoruz ? Hamilton, Terry bu adamlar atletizmi en yüksek seviyede adamlar ama şut yok, oyun kurma/ görüşü yok, asist yok, ball handling sıfır. Bunları dengeleyecek adamlar bulmazsak çok kısır bir takım oluruz.
 
Bence dusuk butcelerde herseyi tam ve dengeli takim dusuncesi zor is. Biraz risk alip, bazi konularda taviz verip takim kurmak daha mantikli.
Ornegin hem iyi savunma olsun hem de iyi hucum etsin yerine; dusuk butcede bir tanesine agirlik vermek daha ilgi cekici geliyor.
 
Terry kağıt üzerinde verimli ama izlediğim maçlarında pek beğenmemistim yine de uzunları hep birlikte degerlendirmek lazım 3.uzun yabancı olacak mı 3 numaraya hayes gibi biri mi alınır yoksa kanat oyuncusu mu vs. Terry içeriyi kapatma konusunda 5 i yedekleyebilir mi soru işareti bende. Hayırlı olsun
 
Yalnız Terryi Twitter’da az takipçili bir hesap yazdı sadece ,kısa listede olma olasılığı var tabi ama tahmine dayalı troll gibi geldi bana.
 
Streç 4 aradığın yerde atletik 5 arıyor olmak çok absürt bir olay değil. Altıncı yabancı olarak alınacağını sanmam oranın profili bi tık daha düşük olur bence 100 bin dolar seviyesinde. Terry'nin iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum bence bize kalmaz orası ayrı
 
Pappas bize düşmez en kötü gider Unics,Unicaja,Bayern Münih falan yapar. Terry'e gelecek olursak çok garip bir takım oluruz. 10. da olabiliriz 2. de.
 
HABER - Galatasaray Doğa Sigorta, Maccabi Rishon forması giyen Zach Hankins ile ilgileniyor. Oyuncuya teklif yapılmış durumda.

Bu arkadaş kimdir? aslı var mıdır haberin?
 
Nikos Pappas girişimi doğru fakat, bitmiş bir şey yok.
Transfer gerçekleşirse kağıt üzerinde güzel bir hamle olacak gibi görünüyor.
Pappas, takıma basketbol iq'su ve tecrübe anlamında önemli katkı sağlar.
Alex Hamilton, Pappas, Barış, Yiğit, Eray guard rotasyonu gayet tatmin edici.
Adı geçen merkez ve uzun forvet oyuncuları da gayet potansiyelli, gelişimi devam eden isimler...
3 numaraya da Jon Diebler gibi bir nokta şutör bulunursa gayet güzel bir kadro mühendisliği yapılmış olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst