2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hankins icin eyup yildiz yine twiet atmis.

Teklif yapildi .Kabul ederse gelicek diye.

Hankins gelicekse evet hizli atlet ama ,pota altini karartacak biri lazim.

Hankins ,Hamilton gelicekse kalan yabancilarda.

Saf 1 numara lazim
Dıs sutu olan iceri devrilen 3 numara
Sert 4 numara gerek orta mesefa sutu olan
6 ci yabanci bence ilk etapda alinmaz
 
Bizim altı yabancı için yaklaşık bir milyon dolar bütçemiz yok mu ? Pappas nasıl gelecek anlamıyorum. Bütün parayı Pappas'a mı gömmeyi düşünüyoruz yoksa. Bu adam zaten bizim tüm bütçemiz kadar para alır.
 
Galatasaray Doğa Sigorta, son olarak Türk Telekom’da forma giyen RJ Hunter ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

(via@ismailsenol)
 
Yetenekli ama mental anlamda eşik atlatması gereken bir oyuncu. Geçen yıl iyi giderken Burak Gören’le tartışınca kontratı fesh edildi. 3 için alındığını varsayıyorum. Forvetten topu yönlendiren, iyi bir şutör. Hayırlı olsun.
 
Bana kalırsa çöp transfer. Bütçemiz kısıtlı ama 2018 Erman Kunter'i transferi gibi. Savunma 0 oyun aklı olmayan tipik Amerikan oyuncusu. Günüdeyse iyi şut atar yoksa bir olayı yok Türk Telekomla sezon başında izlediğimde böyle bir izlenim aldım.
 
Ertuğrul hoca hem otoriteyi sağlayıp hem de oyuncularla iyi ilişki kurabiliyor.Tabi karşı tarafın mental sorunun niteliği ve niceliği önemli.Öte yandan bütçeyi düşününce bir yerlerden risk almak lazım zaten.Ayrıca Caner de bu işler için var ! :)
 
Hunter NBA seviyesindeki atletizm ve çabukluk seviyesinin altında kalmış bir kanat oyuncusu. Ayrıca fiziksel olarak da çok güçlü olmadığı için oradaki forvetlere karşı zayıf kaldı ve rotasını Avrupa’ya çevirdi. Avrupa seviyesi için ideal özelliklere sahip bir skorer. İşin hücum tarafında aşağı yukarı herşeyi yapabilen bir kanat oyuncusu. Dış şut tehditi var, potaya kıvırılıp dengeli bitirişler yapan ve ayrıca penetre pas oyununu da bilen, takım arkadaşlarını da asistleyebilen bir isim. İşin savunma tarafında ise çabuk elleri, zekası ve temastan kaçmaması onu değerli bir silah yapıyor. Ayrıca uzun kolları ile pas aralarını da kovalıyor.

Telekom’da geçirdiği yarım sezonda özellikle Şampiyonlar Ligi sahnesinde yukarıda belirtmiş olduğum artılarının çoğunu bizlere göstermeyi başarmıştı, Avrupa basketbolu için hazır olduğunu kanıtladı. Galatasaray’da da Hamilton gibi bir delicinin yanında şutör özelliklerini ön plana çıkaracağını, savunmada da koç Erdoğan’ın istediği performansı sergileyebilecek kalitede bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum.

Tanımayanlar için. Fersuh un yazısı ☝️
 
Hayırlı olsun yeni transferimiz. İçimden bir ses Hamilton ile birbirlerini çok iyi tamamlayacaklarını söylüyor. İkisi de birbirlerinde olmayan özelliklere sahipler. Oyunu yönlendirebilen, topa sahip olabilen bir kısaya yine de ihtiyacımız var ama.
 
R.J Hunter super bir oyuncu bu butce için. Chicago,Boston,Houston gibi elite takımlarda takıma seçilmiş ve forma giymiş ve Avrupa'ya Turk Telekom'a zamanında nasıl imza attığına şaşırdığım bir oyuncuydu. Sen kalk Boston'dan Ankara'ya gel.. Geçen sene 4 faul aldı diye Burak Gönen ile tartışması doğal. Unlu coachlarla çalışan Hunter , ismi cismi duyulmayan Burak Gönen'i takmamıştır bile. Eurocup sınıfı oyunculara sahip Beko'nun işi iyice zorlaştı. 2.sıra için ligde.
 
Son düzenleme:
Eğer psikolojik sıkıntılar ve sakatlık yaşamazsa iyi transfer gibi gözüküyor.
Harrison yerine geldiği için beklenti büyük olacak ama çok olmasın.
Hayal kırıklığı büyük olmasın sonra...
 
Trae Golden çok kötü oyuncu. Savunmada saklamak mümkün değil, yarı saha organizasyonuna katkısı yok. Sadece kendi oyununu düşünen bi adam. Oraya 1-2 oynayabilecek adam alınmalı. Aklımda 1-2 oyuncu var ama kesinlikle Golden değil
 
Furkan bu kadar da gömmeseydin keşke yahu 😀
Şu anda ki kadro yapısında bence onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Eğer Hamilton olmasaydı tek başına evet kötü olurdu ama Hamilton ile daha dengeli bir ikili olurlar.
 
Bütçe düşmüş ki bu bütçenin beşte biri göksenin, kulüpteki bazı parazitlerden kurtulmaya çalışılırken iyice zamanda kaybedilmiş, ödeme konusunda zaten kötü bir imaja sahibiz üstüne nba sezonun uzaması sebebiyle havuz iyice daralmış. Bu saatten sonra kusursuz hamle yapmak çok zor ama yinede İsrail ligine yönelinmesi olumlu bir gelişme. Rj Hunter da alınabilir bir risk idare edilirse zaman zaman çok acayip performanslar gösterir bizlere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst