2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden olsa birçok şey daha basitti Gerald Fitch'i getiren takım ligde kalıyordu bir şekilde ama artık Fitch gibi özel oyunculardan eskisi kadar yok ve Ertuğrul Erdoğan efendi öyle bir kadro kurmuş ki yamalı bohça gibi bir türlü dikiş tutmuyor. Bu kadronun kolay kolay toparlayabileceğini de sanmıyorum. Ligden düşme korkusunu son ana kadar yaşarız diye tahmin ediyorum.
 
Fethiye’nin şöyle bir fikstür avantajı var ikisi deplasmanda olsa da son üç maçları Bahçeşehir,Çekmece,Afyon ile, maçlar oynacağı sırada bu takımlar için sonucun pek önemi kalmayabilir. Bizim son üç maç KSK,Bursa,FB .Bursa dışındakiler hem yerleri belli olsa da gücümüzün yetmeyeceği hem de bizi kritik bir durumda yakalamışken ekstra motive olacak takımlar. Durum hala oldukça kritik ismi geçen oyuncuyu bilmiyorum ama Brose’de vasat performans göstermiş sonra da Yunan liginde geçici bir kontrat yapmış.Gelinen noktada takımı/takım kimyasını öyle 1-2 transferle toparlamak mümkün değil yazıldığı gibi.Bu yüzden boşta olan ve alınabilecek en iyi combo guard veya sgyi almaya çalışmak daha mantıklı geliyor bana
 
Son maçın FB Beko ile olduğunu hatırladıkça kabuslar görüyorum. Küme düşmeye bu kadar yaklaştığımız bir sezonda onların bizi küme düşürmesi, normal bir küme düşmeden çok daha fazlası olacaktır ve biz çıkıp üst üste 10 sene EuroLeague alsak bile başımıza kakılacaktır. Onun dışında, RJ Hunter neden oynatılmıyor? Yabancı sınırından ötürü ise listeden Marei çıkarılıp kendisi koyulabilirdi. Hoş, yabancı sınırı olsa muhabbet burada başka yabancı oyuncuları tartışmayız. Herhalde hoca RJ'i kadroda düşünmüyor.
 
benim diğer korkum da son haftalarda fethiye ve ormana ikramlar olup bizi dibe sürüklemeleri.. orman oyun olarak son haftalarda dibi görmüşken, fethiye ile 2 galibiyet fark varken şu aralar mini bir seri yakalasak iş bitecek ama düşme olasılığına davetine çıkarıyoruz. belki ergin hoca bize bir kıyak çeker diyecektim ama onun da hedefi yenilgisiz ligi bitirmek gibi duruyor.
 
Bizim eksi bir puan cezası var. Fethiye ile 1 puan fark var. İkili averaj da onlarda. Aslında iki galibiyet değil sadece yarım galibiyet öndeyiz yani
 
Lisans hakkı 10 mu 12 mi kesin bilen var mı ben talimattan 12 hak sadece 10 yabancısı olun takımlar için gibi anlamıştım ama biraz da muğlak gelmişti.
 
Artık ortaya çıktı ki bu tablonun bir numaralı sorumlusu Ertuğrul Erdoğan. Öyle bir takım kurmuş ki sene başında ne yapsan düzelmiyor, düzelmiyor, düzelmiyor. Kabak da Ekrem hocaya patlayacak maalesef. Adamın zaten bir atımlık kredisi vardı erkek takım için, kariyerini ortaya koyarak buraya geldi. Allah korusun küme düşme olayı olursa bitti adam bi daha iş bulamaz. Ertuğrul Erdoğan yollandığında hoca hakkını helal et benden yana helal olsun falan diye zırvalamıştım, ne safmışım. Adam içine etmiş takımın, zamanla ortaya çıktı.
 
Sene başında kötü kadro kurulduğunu düşünmüyorum ama en büyük sıkıntı Hankins yerine kimsenin alınmaması ve takım kimyasının oluşturulamamasında en büyük pay Ertuğrul Hocanın. Aralık ayında 3 tane birbirinden alakasız transfer yapan da üzerine tüy dikti maalesef.
 
Sene başında kötü kadro kurulduğunu düşünmüyorum ama en büyük sıkıntı Hankins yerine kimsenin alınmaması ve takım kimyasının oluşturulamamasında en büyük pay Ertuğrul Hocanın. Aralık ayında 3 tane birbirinden alakasız transfer yapan da üzerine tüy dikti maalesef.
Ben de sene başında kötü olduğunu düşünmüyordum ama yanılmışım, zaman gösterdi ki bariz kötü bir kadro, hatta uyumsuzluğun nirvanası bir kadro kurulmuş. Gerçi Motum falan hiç de içime sinmemişti ama idare eder demiştim. Son üç transfer de zaten aynen sene başındaki kadroya nazire yaparcasına fiyaskoydu. Hele o oyun kurucu diye alınan adam nedir öyle. İnşallah şimdi yapılırsa transfer öyle hata yapmayız. Resmen üçüncü kez takım kurulacak, şu plansızlığa, vizyonsuzluğa bak. Üç tane de koç geldi takıma. Hafızamdan silmek istiyorum bu sezonu, inşallah kazasız bitiririz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst