2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda Turan'a verilen maaş detayı olsun, basketbol takımı bütçesi olsun ben pek rakamların şeffaflığına inanmıyorum.Sonuçta maaşları takımlar illa açıklayacak diye bir durum yok.. Ama bütçenin ben biraz arttırılmış olduğunu düşünüyorum.
 
Hoca 4,5 transferi için acele edilmeyeceği söylemiş .Çok ilginç isimlerin piyasaya çıkacağını biliyoruz gibi bir ifade kullanmış.Kimler acaba o isimlerin sahipleri.
 
Sadece kolu kırılsaydı iyiydi. Young açısından çok talihsiz olaylar yaşandı. Yanılmıyorsam çapraz bağları kopmuştu. Bir uzun için çok talihsiz bir sakatlık.
 
Son düzenleme:
Patric Young Oly'de çapraz bağını kopartmıştı. Sonra başka sakatlıklar da geçirdi ve eski performansına kavuşamadı. En son baktığımda İtalya'ya Avenillo'ya transfer olmuştu. Orada da 13 maç süre bulup 5.8 sayı oratalama ile oynamış. Önümüdeki sezon için İsrail takımı Gilboa Galil ile anlaşmış. Şu an 28 yaşında ve son 5 senesi sakatlıklarla geçti. Artık Avrupa'da tutunması çok zor. Bence şansını uzakdoğuda denemesi lazım.
 
Young onca agir sakatliga ragmen gene oyuna iyi kotu devam edebiliyor keske hakettigi yerde olsaydi. Aklima arapovic geldi, noldu kendisine?
 
Gabriel Mornar ile anlaştı. Robert Carter var Antep’de 5 Afyon’da 4 numara oynamıştı hücümda hem 4 hem 5 oynar ama savunması sıkıntılı bir oynncuydu sanırım.En son Çinde idi galiba. (Japonyada imiş).G ligden ya da çaylak oyunculardan kimler olabilir acaba.
 
Son düzenleme:
Koç ,benim yorumuma göre, şu an eldeki para ile pek içimize sinen bir oyuncu alamıyoruz öyle bir oyuncu bulana kadar bekleyeceğiz minvalinde bir açıklama yapmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst