Dragana kalsa daha iyiydi demeyiz inşallah.Son yabancı da 4,5. Çaylak, Russell'dan vasat bir isim. Gerçi Russell iyi.
Anıl bey Wnba draftına girmiş biri mi?Son yabancı da 4,5. Çaylak, Russell'dan vasat bir isim. Gerçi Russell iyi.
Işıla bile gerek yok demek de yani bilemedim. Işılı saha içi de dışı yüz defa tercih ederim Tilbeye.Işıl'a bile gerek yok sadece Tilbe kalsa bi uzundan tasarruf ederdin üstüne üçünden de daha iyi oyuncu Tilbe.
Yani gönlümden geçen ikisinin de kalmasıydı ama sadece birinin kalmasını tercih edeceksem Tilbe'yi seçerim. O yüzden söyledim. Işıl giderken Tilbe'nin gideceği belli değildi çünkü.
Basketbol için klasik bir laftır oyun kurucun kadar konuşursun. Işıl ve Tilbe arasında seçim yapsam Işıl açık ara gelir.Işıl'a bile gerek yok sadece Tilbe kalsa bi uzundan tasarruf ederdin üstüne üçünden de daha iyi oyuncu Tilbe.
Asena'dan Işılın boşluğunu doldurmasını beklersek çok büyük hayal kırıklığı olur ve kızı da baskı altında bırakmış oluruz.Basketbol için klasik bir laftır oyun kurucun kadar konuşursun. Işıl ve Tilbe arasında seçim yapsam Işıl açık ara gelir.
Gelecek sezon Asenaya saydırmayın sakın
Asenanın o boşluğu dolduramayacağını herkes biliyor zaten. Işılı istemeyenler için söyledim ben onu.Asena'dan Işılın boşluğunu doldurmasını beklersek çok büyük hayal kırıklığı olur ve kızı da baskı altında bırakmış oluruz.