2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Steinberga, Dragana'dan baya baya daha iyi oyuncu ama Macaulay'ın hücuma getirdiği rahatlığı sağlayabilecek miyiz orası sorun. Şu an kısa rotasyonundaki tek opsiyonumuz Hartley eğer bi kısa daha alınmazsa çok zorlanırız
 
bir devşirme pot altı bir de Hartley in dışında skorer bir 3 numara amerikalı ihtiyaç var gibi, el için 5. yabancı da düşünülmeli. keşke Tilbe ve Işıl kalsa idi
 
Asena-Eda
Pelin- Cansu
Hartley-Sude
Steinberga- Alarie
Mercedes Russsell

ortaya çıkan takım bu şu an için. Sanırım başka ekleme olmayacak. İşimiz zor.
 
Yani gönlümden geçen ikisinin de kalmasıydı ama sadece birinin kalmasını tercih edeceksem Tilbe'yi seçerim. O yüzden söyledim. Işıl giderken Tilbe'nin gideceği belli değildi çünkü.
 
3 tane yabancı uzun artı Hartley ile çok kısıtlı bir takım olduk. Açıkçası pek beğenmedim. Devşirme yerli bir uzun ve Hartley'e yardımcı olacak bir forvet ile çok daha iyi olabilirdik.
 
Bence hâlâ devşirmeye ihtiyacımız var.
Sanders da olsa çok daha güzel olur.
Euroleague için 5.yabancı hakkını ilerleyen süreçte kullanmalıyız.
 
Basketbol için klasik bir laftır oyun kurucun kadar konuşursun. Işıl ve Tilbe arasında seçim yapsam Işıl açık ara gelir.
Gelecek sezon Asenaya saydırmayın sakın ;)
Asena'dan Işılın boşluğunu doldurmasını beklersek çok büyük hayal kırıklığı olur ve kızı da baskı altında bırakmış oluruz.
 
Tilbe kalsaydı bi guard bir hartley'le de orayı ilerletebilir, iki tane uzun + tilbe ile de uzunları geçebilirdik demeye çalıştım ama neden iyi ki ışıl gitmiş yazdım sanki diye düşündüm bi an. Işıl gittiğinde bile hala doğru kimyayı kuracak vakit vardı demeye çalışıyorum. Işıl'la Tilbe kalsa muhtemelen 4. yabancıyı aldırmazlardı ama bana göre daha iyi takım olurdu.
 
Son düzenleme:

Üst