2020-2021 Türkiye Süper Ligi

Hatay'dan çektiğimiz nedir yahu?
Biz oynamadan Antalya ile oynadılar 6 attılar, Antalya sonra bize geldi kalenin önüne otobüs çekti.
Şimdi de Başakşehir maçı öncesi onlara 5 attılar daha 20 dk var. Aykut kocaman ile onlarda bize karşı otobüs çekecektir.

ben de maç içinde Başakşehir birkaç gol atsın diye dua ettim. Olan bize olacak. Ama alırız inşallah.
 
Hakemden kesinlikle savunma istenmesi gerekiyor.

FB yine fazla bir şey oynamadan puanları aldı. Sanırım bu sezon böyle geçecek, maçların hemen hepsi ortada geçiyor, şanslı olan kazanıyor.
 
Bjk-Trabzon çok iyi maç oluyor. Tempo bir an olsun düşmedi. Top bir o kalede, bir bu kalede. Trabzon kazanırsa mutlu olacağız. Bu arada Uğurcan bayağı iyi kaleci hakikaten.
 
Malatyaspor yeni gençlerbirliği olma yolunda ilerliyor. Düşük maliyetli 4-5 tane siyahi genç oyuncu almışlar. Yarım sezonda bu tip bir transferden 2.5 milyon euro para kazandılar, tutar tutmaz orası ayrı ama yabancı sınırı olmayınca tabiri caizse kaşarlanmış Türk topçular yerine bu tip denemelerle anca kulüpler düzlüğe çıkabilir. Şu yabancı kuralı için artık tüm kulüplerin devreye girmesi gerekiyor.
 
Böyle birşey yok ya önce boupendza yüzde yüz kaçırdı sonra 3 e 1 de mal mal kullandılar dönüşü gol oldu saçma sapan işler ya.
 
Gustavo-Ozan çarpıştı fenere faul verildi. Penaltı verilmedi. Gerçekten çok ballı takımlar kaleciden dönen top adamın kafasına çarpıp gol oldu sonra zeminden sekip Valencia'nın kafasına çarptı kaleci çeldi rize maçında da kaleciye çarpıp gol olmuştu.
 
Malum camia hiçbir halt yapmadan kazanıyor nedense, gole giden adamın bileğine basan stopere cezalı duruma düşmesin diye kart verilmiyor. İşlerini garantiye almışlar gibi yalnız bunları kadıköy’de bu sezon da yenersek, bir 10 sene daha kendilerine gelemezler.
 
Yeter be kardeşim yeter be ne Beşiktaş'mış ya. Bir haftada hakem etki etmesin maçlarına saçma sapan bir kırmızı gördü Veysel sonra gol. Mensah'ın kırmızı zaten atlandı. Bu maçtan sonra ciddi bir tepki göstermesi lazım Antalya cephesinin. Ben uzun zamandır bu kadar iteklenen bir takık görmedim hani birkaç maç olur mesela fb-başak fb kopmasın diye aleni yapıldı ama bu bjk'nin neredeyse her maçı böyle.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi ne olacak, Göztepe de yendi, haftaya Trabzon da yenerse FB lig 4.lüğüne düşecek, yoksa dejavu yüklemesi mi var...

Terim'i eleştiririm, yerine Okan ya da yabancı kaliteli bir adam da isterim ama hakkını yemem, şuraları yönetmesini bilen pirdir, üstaddır...

Fenerbahçe kaldıramadı, BJK ise FB-GS kapışmasında sürekli kenardan ilerliyor, merak ediyoruz, onlarla teke tek kalınca Sergen bey ne yapacak?
 
Bugün günlerden FB; bakalım maç sonu kovulma olacak mı?

İki sezondur adamlar bize evinde kaybediyor ve sonrasında alaşağı oluyorlar, demek ki tüm hedefleri bizi evlerinde yenmek üzere kurulu...

Salı günü inşeAllah, Malatya BJK'ye çelme takar.
 
Öğlen futbol takımımızın başlığına yazmıştım, akşamına yine aynı şeyler, şaşırtmadı. Türkiye'de futbol acınası halde. Gençlerbirliği bugün abartısız söylüyorum 4-1 ya da 5-1 alacağı maçı 2-1 kazandı. Attıkları 2.golde de ofsayt falan alakası yok ama etraf yine yangın yerine dönmüş. Son dakikalarda ceza sahasına giren fenerli futbolcular kendilerini rakibe çarptırıp penaltı almaya çalıştılar. Serdar Aziz kaç kere takla attı sayamadım... Olay yine Mustafa Kemal'in sözlerine geliyor: zeka, çeviklik ve ahlak. Üçünden biri bile olmayınca olmuyor işte...
Bu arada lig sonuncusuna kaybettik diye eleştiri yazmıştım ama öğlenki mesajımda silmişim yanlışlıkla. Gençlerbirliği demek ki iyi futbol oynamaya başlamış. Bu akşam Fenere karşı da mükemmel oynadılar rahat 5 atacakları maçtı.
 

Üst