2020-2021 Türkiye Süper Ligi

Yani ülkenin iki büyük kulübü çıkmış 5 yaşında çocuk gibi atışıyorlar. Şu fetö sözcüğünden o kadar midem bulanıyor ki yıllardır... Ağzı olan karşısındakine fetöcü diyip geçiyor. Ben fetö nedir bilmem, okullarında vs okumadım ama bulaşmış olsam ben de herkese fetöcü derdim herhalde. Ülkenin son yıllarda düştüğü rezil vaziyetler futbol sektörüne de sirayet etmiş maalesef. Futbolundan bilmem nesine kadar her alanda o kadar seviyesiz bir ülke haline geldik ki, seviye yerlerde.. Allah sonumuzu hayır etsin.
 
Geçenlerde Beinsport izliyorum, bi yorumcuları var Yalçın Çetin'e benzeyen, ya da o bilmiyorum adını. Adam ısrarla ''Beşiktaş şampiyon artık, buradan vermeyecek gibi'' diyip duruyor. Adam onu dediğinden beri Beşiktaş puan kaybedip duruyor, adam yine de ''olsun Beşiktaş şampiyon diyebiliriz'' diyor. Dün de Göztepe-GS maçı sonrası ''şimdi otobanda en önde Beşiktaş var, dikiz aynasına bakıyor uzakta GS'yi görüyor yaklaştığını ama arada FB var ortada'' diyor. GS-FB puanları zaten eşit neredeyse. GS nasıl daha uzaklarda olabiliyor. Adam uyuz etti yorumlarıyla. Daha 8 maç var, puan farkı 6, Beşiktaş formsuz ve puanlar kaybediyor, e Galatasaray ile oynanmamış bir maçı da var. Adam inatla zehirli oku atıp duruyor. Tamam FB ve GS'den bir halt olamayacağını anlayıp öyle konuşuyorsun da, al bak işte fark eridi. Güzel oyuna değil, puana bakıyor artık maçlar son virajda.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçenlerde Beinsport izliyorum, bi yorumcuları var Yalçın Çetin'e benzeyen, ya da o bilmiyorum adını. Adam ısrarla ''Beşiktaş şampiyon artık, buradan vermeyecek gibi'' diyip duruyor. Adam onu dediğinden beri Beşiktaş puan kaybedip duruyor, adam yine de ''olsun Beşiktaş şampiyon diyebiliriz'' diyor. Dün de Göztepe-GS maçı sonrası ''şimdi otobanda en önde Beşiktaş var, dikiz aynasına bakıyor uzakta GS'yi görüyor yaklaştığını ama arada FB var ortada'' diyor. Ulan GS-FB puanları zaten eşit neredeyse. GS nasıl daha uzaklarda olabiliyor. Adam uyuz etti yorumlarıyla. Daha 8 maç var, puan farkı 6, Beşiktaş formsuz ve puanlar kaybediyor, e Galatasaray ile oynanmamış bir maçı da var. Adam inatla zehirli oku atıp duruyor. Tamam FB ve GS'den bir halt olamayacağını anlayıp öyle konuşuyorsun da, al bak işte fark eridi. Güzel oyuna değil, puana bakıyor artık maçlar son virajda.
Galatasaray almak isterse alır şampiyonluğu ama almak istiyor mu sorun orada hava nasıl olacak o onemli yoksa bjk hiçbirşey yani liderliği biz verdik geri de alırız öyle muhteşem oynamaya da gerek yok yani
 
Şu Beinsport doğru düzgün maç spikeri bulamıyor mu acaba? Noldu bu adamların eski kadrosuna? Katar grubuna geçince seviyeleri acayipleşti.
Yani kumandadan en kısık ses seviyesine aldığım halde maçı anlatan spikerler kavga eder gibi yırtınıyor, ev inliyor. Melih Gümüşbıçak vardı eskiden, bilen var mı noldu bu adama? Şu an mevcut spikerler o kadar kötü ki, ben anlatsam daha iyi anlatırım sıfır şaka. Ne sesleri güzel ne anlatma şekilleri. Sadece sonuna kadar bağırıyorlar. Çok itici bir durum.
 
Ligin kalitesine bakar mısınız her hafta başka takım şampiyon oluyor. Hiç şans verilmeyen BJK, şampiyon ilan edilen GS'ye fark atıyor; herkesin dalga geçtiği Fener de GS'nin önüne geçip şampiyonluk adayı oluyor. İnanılmaz şu durum.... Şu yukarıda yazdığım Bein yorumcusu da Beşiktaş'ı şampiyon ilan ettiğinden beri Beşiktaş maç kazanamıyor. Attı bütün zehirli okları herif. Hafta sonu FB ve GS kazanamaz, tekrar favori BJK olur. Sonra haftaya yine aynı senaryo. Debelen dur şu vasat ligde.
 
Şu anda eminim Fenerbahçe forumlarındada,Beşiktaş forumlarındada benzer şeyler konuşuluyordur.Benzer diyorum çünkü rütbelerimiz farklı 😃

Tüm forumlarda herkes,son 15 yıldaki en rahat şampiyon olabilecekleri sezonun bu sezon olduğundan konuşuyordur.Her hafta 1 takım şampiyon oluyor.Galatasaray kafa olarak şampiyonluktan koptu deniliyor,yarın kazanırsak,Beşiktaş ile 1 maçımız olacak.Yarınki Trabzonspor maçıyla beraber,gereksiz,saçma sapan puan kayıplarına ne kadar kızgın,sinirlide olsam her şey son 6 haftaya(maça) girilirken bizim istedigimiz gibi gider umarım.
 
Bunca rezilliğe rağmen bugün kazanırsak bir şans daha gelecek elimize. Kazandığımız takdirde Beşiktaş maçına kadar rezalet oynasak bile puan kaybetmeyiz bence. Son iki haftayı saymıyorum zaten düşmüş denizli ve Malatya ile içeride oynayacağız. Beşiktaş bizim maça kadar puan kaybedebilir Hatay veya Rize maçlarında puan bırakabilirler Aboubakar olmayınca hücumda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.Fenerbahçe'nin ise Alanya deplasmanı var onlarında orada puan bırakma ihtimali yüksek. Bir anda favori duruma bile geçebiliriz.
 
Dün Madrid-Chelsea maçına bakınayım biraz dedim. İlginç bir şeye rastladım. Maçın son anlarında Madrid gol için yüklenirken ceza sahasına yerden top kesti ama Chelsea'li oyuncu yere yatarak göğüs bölgesiyle topu engelledi. Sahada 1 Allah'ın kulu bile oralı olmadı. Türkiye Ligi'nde olsa dizden 1 cm bile yukarı top değdiği an bütün takım maçı bırakır dakikalarca yırtına yırtına penaltı bekler. Adamların kafasındaki tek şey futbol oynamak. Başka bir şey zerre geçmiyor akıllarından.
 
Bugün yine oynadım,yine tuttu

Villareal - Arsenal üst 2.5
M.United - Roma Karşılıklı gol var oynamıştım

Bu arada Alanya Fb'yi üst 2.5 veya KG Var oynayacaktım,Fb nin loserlığı aklıma geldi son anda vazgeçtim iyiki vazgeçmişim 😂
 
BJK iyice havaya girerek şampiyon gibi oynadı ve kazandı. Bu dakikadan sonra Şampiyonlar Ligi önem kazandı diye düşünüyorum ama orası da karışık çünkü FB'nin bitikliğinden dolayı en kötü ihtimalle son üç haftaya BJK'nın biraz gerisinde girer kuyruğumuzu kendimiz keseriz diye düşünüyorduk. Şimdi BJK'yı yenmemiz durumunda üçüncü bitirmemiz bile olasılık dahilinde. Bu dakikadan sonra şampiyon olmamız zor. Umarım FB puan kayıplarına devam eder ve en azından CL defterini kapatmayız.
 
Biz Beşiktaşa 8 atsak bile kalan 2 maçta 4 puan alıp şampiyon olurlar ki zaten yenemeyiz haftaya.Biraz derli toplu bir takım görünce boş boş pas yapmaktan başka bir halt yediğimiz yok. Adamlardan puan kaybı beklerken gittiler 7 tane attılar Hatay 'a. Biz naptık derbi haftasında 4 yedik kendi evimizde rizeden. Fenerbahçe ne yaptı evinde üst üste 4 maç mı ne kaybetti. Haketti Beşiktaş şampiyonluğu helal olsun, ama bizde en azından ikinciliği hakettik umarım onu alırız az da olsa bir şampiyonlar ligi hayalimiz olur.
 

Üst