2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar saçma iş görmedim ben.Merkezefendi-Yalovaspor maçında Yalovaspor koçu öyle saçma işler yapıyor ki.

Son 2dkya 40-33 Yalova önde giriyor.Adam gidiyor Marcus Lee'yi Lamont Jones'ı oyundan çıkarıyor.Can Altıntığ-Oğulcan Baykan-Mert Celep ile oynuyor.

2dklık kısımda Can Altıntığ 2 basket faul yaptırdı ve 1 tanesi sportmenlik dışıydı.2dklık kısımda yerliler yüzünden 13 sayı yedi Yalova.Bravo Hakan Yavuz'a.Müthiş değişiklikler.Adam ne zaman maça müdahele etse Denizli basket ciddi seriler yakalıyor.İlk çeyreğin son bölümü ile 2.çeyreğin 2dklık kısmındada 17 sayı yedirtti takıma.

Can Altıntığ ve Oğulcan Baykan bu ligin oyuncusu değiller.Tbl oyuncuları bunlar.
 
3.çeyreğin başına Can Altıntığ ile başladı Yalova ! 1.5 dk içinde faul yapıp 4'leyince bir daha oyuna girmedi.Can çıktığında 10 sayı kadar Yalova gerideydi.Takım skoru eşitledi.Son çeyrek Oğulcan oyundan çıktı 4 yabancı + Mert Celep ile farkı açtı ve son 1.5 dk'ya 17 sayı önde giriyor Yalova.
 
Efes gerçekten çok kötü durumda gözüküyor. Sadece skora bakarak söyledim bunu ama. Geçmiş maçlardaki durum devam ediyormuş gibi geldi. Bryant geldi bir de pivot lazım açık. Ama bu sene daha derin sorunları var gibi sanki geçtiğimiz seneki gibi basıp geçemiyorlar.
 
Efes cok kotu ama bu kadar kotu olmasinin nedeni Micic’in olmamasi degil.Micic Avrupa’nin en iyi oyuncusu fakat bir oyuncunun yokluguyla 20m Euroluk takim bu kadar dagilamaz.Maalesef bu sezon hayal kirikligiyla gececek gibi Efes icin.
 
Bugün Micic'in dinlendirebileceğini düşünüyordum o yüzden şaşırmadım.Sadece acaba Ergin hoca kazanmak için zorlar mı diye gidip geliyordum.Adam hazırlık döneminde tek başına bir takım gibiydi.Yetmedi her maç 30 dk üzerinde maç çıkarıyor,son Milano maçında 36 dk oynadı.

Larkin sezona sakatlık sorunlarıyla girdiği için hazırlık dönemini takımla geçirmemişti.Fakat Cska maçından beri sakat olduğu belirtiliyor.Ergin hocada bunu doğruladı.

Yahu Larkin'i bende çok severdim ama eğer kronikleşmiş sorunu varsa,bunu önceden ön görüp ısrar edip durmazsın.Ayrıca sakatsa neden her maç oynuyor,sakatlığı geçmesi beklenmiyor ? Kötü oynadığı her maçta Larkin sakat denilmesi garip.

Uzunlar konusu zaten saçmalık.Adam bırakıyorum Efes'e Türkiye'ye Türk taraftarlara teşekkür ederim diyor,tekrardan sezona başlıyor takımla :) Singleton geçen sezonki Real maçından beri formsuz.Dunston-Pleiss yetersizler.

En azından uzunlar konusunda değişikliğe gidip sezona girilebilirdi.Büyük hata.
 
De Colo’yu ne zaman atacaklar oyundan ? Karaktersiz, haysiyetsiz herif kendini yerden yere fırlatıyor her pozisyonda, komedi. Hakemler de sağ olsun alakasız pozisyonda gönül almak için faul çaldılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst