2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursaspor son 1 buçuk dk'yı çok şanslı geçti.

Yani son 1 buçuk dk'ya 11 sayı önde girip nasıl bu kadar panikleyebilir bir takım ? Topu oyuna sokamıyorlar.Topu ileriye taşıyamıyorlar.

Topu oyuna sokup,ileri taşımaya çalışırken 3 top kaybı 3 hücum ribaundu verdiler.Gaziantep çok cömert harcadı pozisyonları.

Şurda Peterson'ın üçlüğü girseydi Bursa kazandığı maçı verebilirdi.

Bursa.jpg
 
Hayes gerçekten ilginç ve sivrilen bir oyuncu. Bursa da son 2 dakikayı kontak kapatarak geçti ama şanslılar ki araba uçurumdan aşağı yuvarlanmadı. Alpha Kaba da 18 sayı atmış sanırım fakat ribaunt istatistiğini göremedim.
 
Büyükçekmece bir savunma yapıyor,Karşıyaka'da 3 oyuncu bomboş şut atmayı bekliyor.Sanırsın pota altında Tavares var onu tutuyorlar.

Jordon Crawford olmasa diyelim ki sezonu kapasa falan Çekmece her maç minimum 30 sayı fark yer.

Yabancıları mı daha kötü yerlileri mi daha kötü kapışırlar.
 
Tofaş'ı ne hale getirmişler ya.Sokak basketbolu oynayıp duruyorlar,kaldır şut dene,kaldır bir daha dene.Zorlama şutlar dene,süre dolmak üzere bir daha zorlama şutlar dene.

Hiç mi hücumda bir takımın organizasyonu olmaz ?

Son çeyreğe 14 sayı önde giriyorlar 120 saniyede maç kafa kafaya geliyor.

Mola üstüne mola alıp moladan top kayıpları ile dönülüyor,ya da aynı tarzda saçma hücumlarla.

Burada Ekrem Memnun maç esnasında eleştirilir anlarım ama bu ligde koçluk yapamayacak birçok kişiden daha iyi bir koç Ekrem hoca.
 
Fener'in eksikleri var mıydı , vardı sanırım. De Colo, Vesely falan yoktu herhalde sakatlıktan ötürü. Ki zaten bu ikisi olmayınca köy takımından halliceler. Onun dışında covid olanlar var mıydı eksik olarak ? Çok da şaşırtıcı gelmedi bana netice. Tabii skor bazında yine ciddi bir fark. Artı, son zamanlarda formdalar baya Daçka. Onlara ilk maçı kendi elimizle hediye etmiştik, özellikle Melo sağ olsun. Bu maçta rövanş bekliyorum.
 
Beşiktaş-Bahçeşehir maçının ilk çeyreği bittiğinde Beşiktaş'ın ribaund sayısı 17 Bahçeşehir'in ise sadece 5'ti.

Bahçeşehir pota altı savunmasını yapamadı.Furkan geliyor pota altını işliyor,Ercan geliyor işliyor,Lawson zaman zaman işliyor.Beşiktaş kaçırdıkça hücum ribaundu alıp duruyor.

Son çeyrek pota altı olmadan oynadı zaten Bahçeşehir.

Öte yandan hücumda sadece kısalara kalıyorsun.Bugün Bahçeşehir disiplindende uzaktı.3.çeyrek sonunda Muhammed 3'lük esnasında faul yaptı,üstüne hem bench hemde Muhammed teknik faul aldılar,bir anda 5 atış kullandı Beşiktaş.

Yani takımın challenge hakkı varken challenge kullanmıyorsunuz,teknik fauller gelince challenge yapıyorsunuz.Hakemler ne yapsın 5 atışı mı iptal etsinler ?

5 atış.jpg
 
Yeni yönetim Afyon'a sahip çıkıyor,tebrikler helal olsun.Keçilerin Yalova ile yapacağı maçı merak ediyorum.Resmi hesaptan herhalde 1-2 gün içinde hangi transferler gerçekleştiyse,açıklamalar yapılır diye düşünüyorum.


ING BSL’de HDI Sigorta Afyon Belediye, ülkemizde AÜ Büyükçekmece ve Empera Halı Gaziantep formaları da giyen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Kenny Hayes ile anlaştı.

Kaynak : timeoutbasketbol instagram.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst