• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkan Dillice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Tebrikler Anadolu Efes, tebrikler Ergin Ataman...Laso'yu ve akıl oyunlarına karşılık verip Real'i yenmek hiç kolay bir şey değildi...

Muthis bir basari bu..Kadroya adam akilli takviye yapmadan ust uste 2. kez Avrupa’nin en buyugu olmak..Gercekten buyuk tebrikler hepsine ozellikle de Galatasaray Kongre Uyesi Sayin Ergin Ataman’a..

Bu arada Dunston'un bloğu vardı o blok olmayıp üçlük girse sıkıntı olabilirdi.

Maç sonrası Ali Koç, fb beko başantrenörlüğü için Sarp Ataman’a teklif götürmüş.

Sadece 7 asistle şampiyon olmak

Ergin Ataman ve oyuncularına tebrikler. Müthiş başarı... Efesli yöneticiler Vincent Poirier'i kutlamalara davet etse yeridir. :) Yaptığı sdf ile uyuyan takımı ve salonu uyandırdı.

Bu gece Real taraftarlarının yerinde olmak istemezdim. Özellikle ilk yarı karşılarında tam isteyecekleri bir Efes vardı ama bir türlü maçı kopartamadılar ve saniye farkıyla maçı kaybettiler.

2020'de lig iptale dilmeseydi muhtemelen Ergin Hoca 3. kupasını kaldırıyor olacaktı.

Mola almadı 2. yarı Ataman. Şahsına münhasır bir antrenör, Avrupa'daki kabulleri değiştirmekte

Muthis bir basari bu..Kadroya adam akilli takviye yapmadan ust uste 2. kez Avrupa’nin en buyugu olmak..Gercekten buyuk tebrikler hepsine ozellikle de Galatasaray Kongre Uyesi Sayin Ergin Ataman’a..
Artı Simon bobua yoktu

Anderson
Dunston
Bobua
Simon
Petruşev
Moerman
Değiştirip 3.şampiyonluğu alırlar.

Çağlar Torun: “Geçen sene Final Four'da 1 molasını saklamış ve son dakikalarda hakem “mola almayacak mısın?” diye sorduğunda gülerek “seneye saklıyorum” demişti Ergin Ataman. Bugün bu kez hiç mola almadan ikinci kez Euroleague Şampiyonu! Daha iyisi?”

Su isimlerle boyle bir klasmanda ayni listede yer almak bana gore Micic icin 2 Euroleague Sampiyonlugu’ndan daha degerli bir olay.Avrupa Basketbolu’nda gunumuzde bir oyuncunun cikabilecegi en ust seviye bu..

Geri