Böyle hassas konularda mesaj vermek yerine futboluna odaklansa çok daha iyi olur, hiç gerek yok bence. Yanlış anlaşılmasın, boş beleş konuşan Turgay Demir, Emre Bol haklıdır demiyorum. Destek vermesine hatta öyle bile olmasına diyecek birşey yok, kendi bileceği iş fakat çok göz önünde olunca böyle mesajlar farklı tepkilere sebep oluyor haliyle. Açıkçası ince bir husus olduğundan da ben Kulüp'ten bir destek mesaji beklemedim.
Arda Turan meselesine de, Fatih Terim ile ilgili yazılana da katılıyorum. Hele Arda konusunda bence ciddi hata yapıldı, bu malum imzanın sebebi de Fatih Terim. Yönetim istemediği halde Terim baskısıyla Arda Turan bu sözleşmeleri alabildi. Takıma faydası bir şekilde olacaktır fakat iyi bir sporcu figürü değil maalesef. O yaptıklarından sonra olayların sıcağıyla en azından futbolcu olarak burada olmamalıydı...
Arda Turan meselesine de, Fatih Terim ile ilgili yazılana da katılıyorum. Hele Arda konusunda bence ciddi hata yapıldı, bu malum imzanın sebebi de Fatih Terim. Yönetim istemediği halde Terim baskısıyla Arda Turan bu sözleşmeleri alabildi. Takıma faydası bir şekilde olacaktır fakat iyi bir sporcu figürü değil maalesef. O yaptıklarından sonra olayların sıcağıyla en azından futbolcu olarak burada olmamalıydı...