2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Tam bir kepazelik izliyoruz. Rakibin covid yüzünden kenardan sokabileceği oyuncu yok. Zaten bir sürü eksikle gelmişler. On kişi kalmışken uzatmalarda vakit geçireceksen topu ileri gönderip tutmaya ya da pas yapmaya çalışırsın. Bizse 90+6'da bitecek maçı zırt pırt durdurarak önce uzattık, sonra da golü yemeyi başardık. Kupadan da elenirsek Avrupa'ya gitmek için burs başvurusu yaparız herhalde.
 
Tff 1. ligde düşmeme mücadelesi veren rakipten jeneriklik goller yemek büyük başarı. Hesap soracak kimse olmadığı için teknik heyet - yönetim birlikte düşün şu kulübün yakasından.
 
Adamların oyuna alacak oyuncusu yok millet şu kadar xG yaptık hoca mı atsın falan diyor. Sıradan insana bu kadar tapınma ihtiyacı ülkenin koduna işlemiş. Birilerine, bir şeylere tapmadan yaşayamıyoruz. Herkes o giderse ne olacak, bu giderse daha mı iyi olacağız. Risk alıp daha güzel şeyler görme ihtimalini, konforlu bir vasatlığa tercih ediyoruz. Sonumuz hayrolsun.
 
Öylesine bir daha bakayım yediğimiz ilk 2 goldeki hatalara dedim,şu şaka gibi ya.

Top ayaktan çıkmadan önce,Alpaslan İlhan Depe'nin önünde ve pozisyonu çok iyi.Denizlili oyuncu araya atsa bile Alpaslan topu çok rahat kesebilecek durumda.
Resim1.jpg

Ama ne oluyor ? Alpaslan bir anda durup ofsayt almaya çalışıyor.Yahu hakem ofsayt vermediğinde İlhan'a yetişebilecek adam var mıda ofsayt kovalıyorsun ? Kupada Var var mıda ofsayt kovalıyorsun ? Son derece amatörce hamle.

Resim2.jpg

Sonrasında 20 saniye boyunca,golü yedikten sonra bile elini kaldırıyor.Şaka gibi ya.

Resim3.jpg
 
Futbol takip eden biri değilim ama yorumları görünce özete baktım da hoca başkanla görüşecekmiş; istifa etmez ayar çeker, önce Ocakta sonra Temmuzda 25'er milyon daha harcar, önümüzdeki sene de böyle heba olur.
Bu Mostafa Mohammed (ismi yanlış yazmış olabilirim) isimli oyuncumuz sert şut dışında bir vuruş şekli bilmiyor mu ya da daha fenası ona farklı vuruş şekillerini antrenmanlarda hiç çalıştırmıyorlar mı? Boş durumda doğru düzgün kafa vuramayışı ayrı sadece bu maçta yediğimiz gollerdeki rakip vuruşları kendisi denese bile en az 3 tane atmıştı. Ha bide boş durumdaki arkadaşına pas vermek gibi bir alternatifin de olduğunu ona ve Halil' e bir anlatmak lazım.
Kalecinin çıkardığı 18 şut var ve sen maçı kazanamıyorsun. Ayıptır. Ayrılıklarda güzel olmalı...
 
Son düzenleme:
Aynı Mostafa Mohamed'den mi bahsediyoruz ? Bu adam ligin en iyi gol vuruşu becerisi + kafa vuruşu becerisi olan adam değil miydi ? Nasıl bu hale geldi ? Fener'e düzeltip attığı plase bile en basit örneği geçen sezon. Hem de ligin en formda kalecisine karşı.
 
Evet izledim şimdi Kadıköy'deki Fener maçında attığı golü gerçekten güzelmiş ve gerçek golcü vuruşu yapmış. Bu vuruşları yapabilen bir oyuncu Denizli maçındaki gibi her topa aynı şiddette vuruyor alternatif değerlendirmesini yapamıyorsa ya space jam filmindeki gibi yetenekleri alınmıştır ya da antrenmanlarda yeterli gol vuruşu çalışması yaptırılmıyordur. Bunun üzerine düşülmeli
 
Zamanında elimizde Fernando gibi bir adam vardı, yanına takviye yapıp güçlenmemiz gereken yerde, Sevilla’ya sattık. Gittiğinden beri ilk 11 oynayıp muazzam katkı veriyor. Bizim orta sahamız ise kayıplarda uzun süredir. Şimdiki halimiz iyice vasat. Etebo’ymuş, Emre Kılınç’mış, Taylan’mış, Berkan’mış bunlarla büyük hedeflere oynayamazsın zaten. Yanlış transfer politikasının sonuçları.
 

Üst