2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Gençleşme düşüncesi doğru , futbolculara çok para vermeme doğru , ama bu gelen futbolculara bu kadar çok bonservis verme yanlış.
Yani düşünce doğru ama uygulama yanlış bizde şu ana kadar.
Bekleyip görelim bu dört oyuncuyu kaça satacağız , elden çıkaracağız.
Zaman , biraz zaman .
Hocam kendinle çelişiyorsun hem zaman diyorsun hem de bonservis miktarına çok diyorsun. Mesela 5 'e aldığımız adamı 25 e satarsakta mı çok bonservis vermiş olacağız. Sonuçta karşı tarafa bir para vermemiz gerekiyor eğer 1-2 milyon euro altı oyuncular almamız gerekiyor diyorsan yaş bandını daha da azaltmamız lazım ki daha yarım sezonda çoğu genç oyuncudan memnun değilsin , beş büyük lig ve Hollanda, Portekiz hatta Belçika gibi liglerde artık ayağı olana 3-5 fiyat çekiyorlarki oradaki iyi genç oyuncular niye Türkiye ligine gelsin. Afrika desen Fransa ve Red Bull tarafından çoktan fethedildi, Güney Amerika desen kafasını kaldıranı premier ligin top 6 sı 23 yaş altı takımlarına çekiyor ya da brezilyanın Portekiz bağlantısından dolayı benfica-Sporting-porto üçlüsüne gidiyor. Geriye sadece doğu Avrupa ve iskandinavya kaldı oralarıda İtalyan ve Alman kulüpleri yağmalıyor. Bu işe yeni başlamış bir takım olarak zaten elimiz zayıf bir kanal bulmaya çalışıyoruz e haliylede potansiyeli genci daha ucuza bulamayız. Bu kadar taksitli yapmasaydık 21 değil 18 olurdu. Şurada yarım sezondur 1.ligde top oynayan Kerem'e 10 dan az teklif gelse memnun olur musun? Büyük ihtimal olmazsın, diğer ülkelerin takımları enayi mi 20 mandala oyuncu mu bırakacaklar. Gerçekten çok merak ettim sana göre bir oyuncuya ne kadar vermeliydik veya hangi ülkelerin oyuncularına yönelmeliydik...

Cicaldau denilen kafasız,önce kaleci yerdeyken boş kaleye çocuk gibi topa vurup golü kaçırdı,az öncede golü yememizde ana etken oldu.

Savunma desen zayıf Denizlispor'dan 2 golüde aynı şekilde yedi.İsmail desen kaleci falan değil.

Mostafa desen pozisyonları saçma sapan harcıyor.Bomboş kafayı vuruyor auta gidiyor,pas opsiyonu varken zayıf şutlar çekip duruyor.

Öyle pozisyonlar harcıyoruz ki kaleciye bak be pantere bak deniliyor.Halbuki ortada panter yok.

Bu takımın maç kazanması hakkaten mucizeymiş. Ben böyle ibretlik bir takım ömrümde görmedim.

Aynı anda hem gol atma konusunda bu kadar beceriksiz hem de gol yeme bu kadar maharetli bir takım tarihte var mıdır emin değilim

Fatih Terim istifa etmeli ve bu zulüm bitmeli. Artık devri bitti ben de isterdim bir şampiyonlukla veda etmesini ama sonu böyle olacakmış. Artık gitsin dünyayıı dolaşsın.

Denizli macinda Youtube icin sacma kacan goller videosu hazirliyor gibiyiz.
Bir gol atip artislik yapip triplere girene kadar kacanlari izlesinler.

Bu mac bence en cok gol kacirdigimiz mac olarak tarihe gecmistir.Bu artik sanssizlik falan degil beceriksizlik.Sunlari atacaksin.İnanilmaz sinirlendirdiler.

İlk korner olduğunda,duran toplarda çok sıkıntılıyız dedim kendi kendime.

Ulan utanmazlar,üst üste 3 tane korner kullandırıyorsunuz.Uzaklaştırsanız maç bitecek,ceza sahası dışına top çıksa maç bitecek.

Hala bu takımı savunmaya devam edenler online mı ? Hala Terim'i savunmaya devam edenler online mı ? Duran topu önemsizleştirenler online mı ?

+6 dk uzatıp +9 da gol yemek hakemlik bitmiş ülkemizde yazık... 6-7 lik maçı berabere bitirmek çok ilginç takımız değişikliklerle de takımı bozan freni çeken bir antrenör....

Maçın ilk yarısını seyir etmedim. 2. yarı gördüklerim üzerinden yazıyorum. Maç 3-3 sona erdi, ve uzadı.
Maçın kazansak bile aynı şeyleri yazacaktım.
Bir takım bu kadar mı pas özürlü olur. Bu seviyeye gelmiş , büyük takım forması giyen hatırı sayılır paralar kazanan futbolcular bu kadar mı beceriksiz olur.
Morutan bu maç da iyi oynayamayacaksan hangi maçta iyi oynayacaksın.
Kerem belli bir yeteneğin var , ama kardeşim 4-5 kişi arasına topla dalmak ne ya. Yan tarafında adam bom boş kaleye topu atıyorsun , pası versen maç bitecek.
Maç bitiyor , başta fatih hoca bile hakeme bir şeyler söylüyorlar. Yahu sen bu takımı yemeden 5 lik edemiyorsan. Bütün hata hoca ve futbolcularda.

Takım o kadar sıradan futbol oynuyorki , bu rakip bile bizim kaleye çok kolay geliyor ve posizyona giriyor.
Benim bu takımdan hiç ümidim kalmamış idi , bu maç üstüne kıdem koydu.