2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Şu takımı izlerken gerçekte utanıyorum . Bunlar GalataSaray futbolcusu olamazlar. Ömer Bayram denen akıl yoksunu ile Taylan denen kabiliyetsiz bize golü yedirdi.
Zaten tesadüfen gol atmışız.
Bu hocadan da bir cacık olmaz. Yahu orta sahada halil in işi ne , babel ne iş yapıyor , taylan kaç haftadır bom bok oynuyor ne işi var 11 de , Ömer bayram türk olmasa bırak ilk 11 i , gs tesislerinin kapısından ziyaretçi olarak bile giremez.
Ve balon Kerem ayağına gelen 90 % topları ezip rakibe kaptırıyor.
Bu takım , bu futbolcularla kümede kalmayı hak etmiyor.

Utanç duyuyorum şu takımdan yani topu bırakmanında bir adabı vardır, kontra kovalarsın kenarlara uzun top atarsın çıkarsın denersin en azından bu neydi ya. Savunma desen 50 tane orta açtırdık penaltı olmasa başka bir şey olurdu biri sektirirdi ederdi yine yerdik.

Sadece penaltı pozisyonu için diyorum,dünkü Hatay maçı gibi ortada fol yok yumurta yok,yaptığımız penaltı var.Kötü yapılan ortaya bedavadan penaltı yaptık.

Ömer Üründül bizim için ilk yarı gol haricinde Galatasaray yoktu dese gerçekten doğru demiş olur.

Göztepe takım olarak ne top kontrolünde iyi,ne de pas yaparken iyiler.Pasları falan hep kısa kalıyor.Buna rağmen 87 dk kapanmaya çalışacaktık ayıp ya.

Atınç'ın bu arada attığı tüm uzun paslar isabetliydi,bravo.

Burak Elmas’in baskanligi gibi takim iste.Sag bekte kör Omar,sol bekte şişko Ömer,orta sahada beli donmeyen Pulgar yaninda futbolcu oldugu bile supheli olan Taylan,sag kanatta eytli Babel..Kenarda da Guardiola’nin caycisi Sir Domenec Torrent.Ucuz etin degil kokusmus etin,bozulmus etin yahnisi boyle oluyor iste.

Bu Torrent’i hoca diye buraya getirenler,hic bir sey olmayacagi belliyken halla gorevde tutan kimler varsa hepsi Allahindan bulsun,gun yuzu gormesin insallah.

Dört tane net hucumcuyla böyle mi oynanır?Gol de atmışsın, ikinciyi atmaya heme çalışman gerek,yoksa seyirci rakibi her türlü oyuna sokar.Yine pozisyon yokken gol yiyoruz son dakika.Simdi mac çok zora girdi.

2. yarıya hala halil , ömer bayram ve taylan ile başlayan , Torrrent Allah belanı versin.
Burak başkan tam bir hayal kırıklığısın , tüm branşlarda.
Bi ittir olun gidin klubun başından.

Benim 4 saniyede karar verdiğim pozisyon için nasıl Var hakemleri 4dk'ya yakın beklettiler ? Yahu diyeceğin şu.Gel bak sen karar ver.

Ömer Bayram'ınki ayrı yetenek eliyle ayağını nasıl aynı noktada birleştirmiş.Vallahi billahi nefret ediyorum artık.

Beceriksiz ne yaptığını bilmeyen muhtemelen aile bağlantıları sayesinde bir yerlerde yöneticilik yapmış Burak Elmas yetersizine ve kurduğu yetersiz yönetime kulübü teslim ederseniz olacağı budur. Bunu ve ekibini destekleyip burada akıl satanlarında bu rezalette emeği var.
Buyrun vizyonlu başkanınız ve eseri. Kayınbabası da gider ayak Galatasaray'a 10 milyon dolarlık stad projesi takmıştı.