2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Bu takımın en iyisi diye Keremi yıldız yaptık , halimiz ortada.
2 sezon öncede Ömer Bayram assist kralı idi bizde , ama 7. olduk.
Kerem de potansiyel var , ama çok çalışması lazım.
Fizik olarak hala çok yetersiz , hala pas vermeyi bilmiyor.
Maç içinde rakip 3. bölgede iken kaptırdığı yada yanlış verdiği paslar , bizim kaleye hucum olarak geri dönüyor.
İnşAllah düşmeyiz ama hiç umudum yok.
Aciien bu hocayı gönderip , Bülent Korkmazı sene sonu kadar getirmek ve acilen 3-5 oyuncuyu kadro dışı bırakmak lazım.
Takım acilen bir silkenilmeli.

Üzgünüm ama haftaya Göztepe deplasmanında umudum falan yok.Göztepe kontralara iyi çıkıyor,son vuruşlarda akıllı olurlarsa bizi yeneceklerini düşünüyorum.İnsallah yanılırım.

Takımın hali ortada, fotodaki arkadaş da takım kaptanı. Bende söyleyecek söz kalmadı.
Bu arkadaşı sevmem. Hocayı severim ama her şeyden bağımsız ben fotoğrafta bir sorun görmedim. Sonuçta insanların özel hayatı var görüşecekler fotoğraf paylaşacaklardır. Bu arkadaşın zaten kaptan olması hata bence ama hocayla fotoğraf paylaşmasını anormal bulmuyorum. Bu Galatasaray yönetimi ile hocayı kıyaslayınca hocadan yana tavır koyuyorum demek istiyor sanırım kendince Arda. Bu zaten normal ikisi söz konusu olduğunda ben de hocadan yana tavır koyarım ayrılmasını istememe ve ayrılmasını doğru bulmama rağmen.

Küme düşme hattındaki rakiplerimiz Altay, Y.Malatyaspor, Ç.Rizespor ve Giresunspor’un hepsi kaybetti. Bir nebze nefes aldık. Yalnız altımızdaki Göztepe bizi yendiği takdirde üstümüze çıkıyor. Bu oyunla hiç ümit vermiyoruz.
Galatasaray küme düşme gibi bir korku yaşamaz. Tıpkı bizim 2 sezon önce yaşamadığımız gibi. Ne Fenerbahçe ne de Galatasaray'ı ligden düşürmezler. Ligin değeri yarı yarıya düşer.

Kadroya alınmamış bir oyuncu babası gibi gördüğü biri ile yemek yiyip paylaşması kadar doğal bişi yok.

Asıl sorun 3 tane yöneticin istifa etti, Ceon istifa etti, Hoca gönderilip, Hoca getirilmiş, yeni SD getirilişmiş bize masal gibi olayları anlatan, Remzi şanver 62 gündür tek kelime etmemiş asıl problem burda.

Gercekten butun herseyi duzelttik, tek derdimiz futbolcularin sosyal medyasi mi kaldi.
Ya da herseyi duzeltmeye ilk sosyal medyadan mi basliyoruz.
Nereden bakarsan bos isler bence.

Bu arkadaşı sevmem. Hocayı severim ama her şeyden bağımsız ben fotoğrafta bir sorun görmedim. Sonuçta insanların özel hayatı var görüşecekler fotoğraf paylaşacaklardır. Bu arkadaşın zaten kaptan olması hata bence ama hocayla fotoğraf paylaşmasını anormal bulmuyorum. Bu Galatasaray yönetimi ile hocayı kıyaslayınca hocadan yana tavır koyuyorum demek istiyor sanırım kendince Arda. Bu zaten normal ikisi söz konusu olduğunda ben de hocadan yana tavır koyarım ayrılmasını istememe ve ayrılmasını doğru bulmama rağmen.
Bence gereksiz bir tartışma. Elbette ki mevcut futbolcu eski hocasıyla buluşacak edecek kişilerin özel hayatıdır. Bu konu da başkana kızıyoruz ama bu işleri ateşleyen hocanın resmini, eski yada yeni futbolcuların resmini profil resmi yapan bazı hesaplar bu işleri ortalığa atıyorlar ki bence mevcut bir oyuncumuzun bir önceki hocasıyla görüşmesi gülmesi gayet normal ki başkanın Torrent ile antrenman sahasında konuşup gülmesi gibi.

Problem şurda. Sen takım kaptanısın bir ağırlığın olur. Yeşil saha dışına her yerde görüyoruz maşallah tam 2010-11 dönemi gibi. Rahmetli az mücadele etmedi almamak için, kıyameti koparmıştı alınmadı diye.. Olacağı oldu 2 sene 12 milyon TL para ödedik.

Problem şurda. Sen takım kaptanısın bir ağırlığın olur. Yeşil saha dışına her yerde görüyoruz maşallah tam 2010-11 dönemi gibi. Rahmetli az mücadele etmedi almamak için, kıyameti koparmıştı alınmadı diye.. Olacağı oldu 2 sene 12 milyon TL para ödedik.
Orası doğru kadroda olmasan da gideceksin takımla. Maaş konusunda da geçen sene alamadığı 4 milyon tl bu sene yenileyince yeni sözleşmeye ekleyip 8 milyon tl yapıldı yıllık ücreti birde pirimler vardır 12 milyonu geçiyordur o ücret. Bana sorarsan sene başı Arda'yı kaptan yapacağıma giderdim Melo'yu boştayken getirirdim. Kat kat daha fazla katkısı olurdu şu takıma.

Topu rakibe verme taktiği denenmeye başladı bu taraftar özellikle ligde böyle ezik futbola alışkın değil son şanslarını kullanan bu yardımcı hoca kılıklı adamla olmuyor olmayacak belli..
Bu arada Arda efendi yine sakatmış yazık bu adama milyon verilir mi hemde garanti ücret anlaşan tam bir futbol cahili yöneticiliktir.