2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ben bu maçtan zerre bir şey anlamadım.Hakem defalarca VAR'a gitti.Arda Kardeşler'in ne kadar kötü hakem olduğunun ispatı bu işte.

Son 10dk'daki oyunumuzu 2-1 geriye düşmeden önce oynasaydık keşke.Göztepe hayattan soğudu.

Bu herif valla kimse ne olduğunu anlamadan 1 kez daha gidebilir bir yerlere.Son düdük çalındıktan sonra,iki takımda stadı terkedince sevinmek lazım :)

Soyunma odasındanda çağırıyor bu hakemler yoksa :D

bu maçta sadece 3 puan aldık.
Yarın Torrenti göndermek lazım oğlu lazım. Yahu bu adam görmüyor mu , Taylan . Ömer Bayram , Babel ve Halili orta saha olmaz. Bu kadar mı elindeki malzemeyi bilimyor.
Koskoca 100 dk ömer bayram ve taylan aptalları ile oynadık.
Bir lafta Kerem e maçta en çok saçlarını düzeltirken , saçları ile oynarken gördüm. Çok erken havaya soktuk çocuğu , acilen silkelenmesi lazım.

Yine penaltı oldu,ama fikrim değişmedi,böyle yönetim olmaz. İptal edilen penaltıya kol dedi,benim gözler bozuk ama net penaltı.Cok iyi moral oldu,2-2 d3n sonra top oynadık sadece,ama iyi sıkıştırdık.1 puan iyi derken 3 puan şahane oldu.Gomis de takımı iyi ateşledi

Fatih Terim gitmesine ragmen hala acisinin cikmamasi cok ilginc.Aziz Yildirim’a duyulan nefret var adama karsi.Halbuki ben Terim’i Gsnin hocasi saniyordum :)

Fatih Terim gitmesine ragmen hala acisinin cikmamasi cok ilginc.Aziz Yildirim’a duyulan nefret var adama karsi.Halbuki ben Terim’i Gsnin hocasi saniyordum :)
Acısı dediğin federasyonsa çıkmaz çünkü kurdukları takımı şampiyon yaptırmadık. İkinicisi Başakşehir şampiyon olunca Trabzon'u yarıştan çektiler.Bu sezon ise Trabzon şampiyon olsun diye kendi yöneticilerinin yönetememe sorunu olsada 3 büyük İstanbul takımını yarıştan ettiler buna yerelde İstanbul'u kaybetmeleride dahil.

Acısı dediğin federasyonsa çıkmaz çünkü kurdukları takımı şampiyon yaptırmadık. İkinicisi Başakşehir şampiyon olunca Trabzon'u yarıştan çektiler.Bu sezon ise Trabzon şampiyon olsun diye kendi yöneticilerinin yönetememe sorunu olsada 3 büyük İstanbul takımını yarıştan ettiler buna yerelde İstanbul'u kaybetmeleride dahil.
Yok abi ben kendini Gs taraftari olarak tanimlayanlardan bahsediyorum :)
Federasyon bunlarin yaninda melektir :)

Şu maçtan keyif alabilen oldu mu çok merak ediyorum. Oyun kurgusunda çok ufak değişiklikler var ama çıkarılan kadro Fatih Hoca'nın çıkardıklarından daha olumlu değil, aynı ölçüde keyifsiz. Aşağı yukarı aynı futbolu oynuyoruz, fazladan kazandığımız oyuncu ya da ekstra puanlar yok ve üstüne bir de takımı antrenörlüğü bile sorgulanabilecek birine emanet ettik. Torrent gelince kulübü düşme potasına yakın yerde görünce düşmemeye oynayan bir takım gibi oynatıyor, birinin ona Galatasaray'ı çalıştırdığını ve kulübün bütçesinin, maaş yükünün lig ortalamasının çok üzerinde olduğunu anlatması gerekiyor.

Acilen gönderilmesi lazım Torrent 'in bu kadar aptalca kadrolar çıkaran adamla uğraşılmaz. Ben yabancı hoca sevdalısıyımdır 6 haftada hayattan soğuttu beni. Şu maça 1 yıldır oynamayan Omar' ı çıkarttı ki rezalet oynadı zaten yeterince de vefa gösterdik kendisine efendi gibi gitmesi lazım artık Omar'ın. Babel ise diyecek bir şeyim yok adam olan kadro dışı bırakır, aynı şey Taylan içinde geçerli Ts maçından sonra kadro dışı kalmalıydı zaten.

Pena Boey Nelsson Marcao Pva Berkan Pulgar (mecburen) Morutan Emre Kilinc Kerem Gomis..Sezon sonuna kadar oynayacak en ideal takim budur.Bir iki degisiklik tabi ki olabilir ama belli mevkilerde macera aramak gereksiz.İdeali budur bu takimin su an.

Su Taylan takıntısı nedir anlamıyorum.Adam takımda topla en iyi oynayabilen birkaç oyuncudan biri,penaltı pozisyonu anlık bur olay, eleştirilere rağmen oyundan kopmuyor.Sanki takimda daha iyisi var gibi

Bu takımda , bireysel hatalardan dolayı bize direkt gol yediren , bizim kaleye posizyon oluşturan futbolcu Taylan olduğu için eleştiriliyor.
Aldığı her topu geriye yada oynayan , rakip hucumlarda top kesemeyen 6 numara olur Taylan.
Bizim takımda şu an için oynacak orta saha pulgar , berkan ve cicaldou olmalı. Ha bu 3 oyuncuda bizim takım oyuncusu değil aslında. Ama hepsi genel anlamda taylandan iyi oynarlar.