2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Şu takımda Taylan ne işe yarıyor. Bu kadar gereksiz topcu olabilir.
Kerem çok erken havalar girmiş , yahu paz vermeyi bir öğren , sol içe topsuz çok kaçıyorsun , van hault hucuma çıkarken önünde olman lazım . Çok top kaybı yaptı ilk yarı.
Spikerde Gedsonu ne övdü ama , sanki herif bjk li.

Hayatımda duyduğum en saçma cümleyle cevap vereyim.Bu sene sık sık duyduk.

Taylan'ın antrenman performansı iyi olabilir.Oynamayanında antrenman performansı kötüymüş,öyle diyorlar.

Şu takımda Taylan ne işe yarıyor. Bu kadar gereksiz topcu olabilir.
Kerem çok erken havalar girmiş , yahu paz vermeyi bir öğren , sol içe topsuz çok kaçıyorsun , van hault hucuma çıkarken önünde olman lazım . Çok top kaybı yaptı ilk yarı.
Spikerde Gedsonu ne övdü ama , sanki herif bjk li.
Geçen sezon en iyi oyuncumuzdu Taylan bu yıl ciddi bir düşüş var, gelişeceğine geri gidiyor o ayrı da Berkan ne iş yapar? Ayrıca hocam nedir senin bu Kerem takıntın şımarma, havaya girme falan gereksiz suçlamalar. Havaya girme gibi bir durum görmüyorum zaten seviye atlamak üzere ancak son zamanlarda çok şey yapayım derken hücumda temel yapması gerekenleri aksatıyor sırıtıyor.

Geçen sezon en iyi oyuncumuzdu Taylan bu yıl ciddi bir düşüş var, gelişeceğine geri gidiyor o ayrı da Berkan ne iş yapar? Ayrıca hocam nedir senin bu Kerem takıntın şımarma, havaya girme falan gereksiz suçlamalar. Havaya girme gibi bir durum görmüyorum zaten seviye atlamak üzere ancak son zamanlarda çok şey yapayım derken hücumda temel yapması gerekenleri aksatıyor sırıtıyor.
Maç içindeki el , kol hareketlerine bir bak , birde hakemle olan diyaloglarına. Çenesi değil , kafası ve ayakları çalışmalaı onun.
Ben gördüğümü söylüyorum , Keremi hiç tanımam , keşke çok başarılı olup , takıma katkı verse. Ama bizde sizin gibi kralcılar olunca ,adamın havaya girmesi normal.
Berkan hiç olmaz ise , koşuyor , rakibe baskı yapıyor , rakibi hataya zorluyor. Bunların hangisini Taylan yapıyor. Geçen sene iyi olmasının bu seneye faydası yok , sakatlıktan dönelide çok oldu , neyi bekliyor Taylan oynamak için , küme düşmemizi mi ?

Bide Burak başkana , geldiğinde ne sevinmiştm.
Yahu hiç mi hesap , yönetim bilmiyorsunuz.
Morutan 3,5 milyon euro , Barış 2,5 milyon euro : 6 milyon euro . Gedsonun yarısını alsaydınız , bu 2 topçudan daha çok katkı vermişdi klube.

Bu Torrent teknik direktör değil,kağıt üstünde teknik direktörlük yapıyor gibi görünüp tazminat kovalayan kötü bir insandır.Hiçbir maç oyuna müdahelesi olmuyor.

Gedson'un ıslıklanması konusunda çok güzel bir söz var ama yazmayayım.

Yarın bir gün yine Galatasaray ile adı anılsa en başta ıslıklayanlar gelmesini isterler.