Öncelikle tanımadığınız birini itham etmeyin. Terim düşmanı değilim, tam tersi çok sevdiğim bir figürdü. Bunu size izah etmek zorunda da değilim zaten. Ve sevip sevmemek, düşman olup olmamak da sizi değil, beni alakadar eder. Başarısızsa ve senelerdir bir şey katamıyorsa elbette gidecek. Realiteleri yazmak birine düşman olmaksa, hayatta başarılar ne diyeyim... Muslera'yı da 40'ına kadar birinci kaleci yapar bu kafa yapısı.
Ben sadece gördüklerimi yazıyorum. Burada onlarca kişi ''her şey hocada, başkan üzerine düşenin fazlasını yaptı'' diyip; aslında şuna da ihtiyaç var, bu alınan adam kötü, lanet olsun başkana vs yorumlarına dönüyorsa ben de Terim yalaması derim kavga çıkar değil mi ? Ama demiyorum. Siz de bana düşman bilmem ne demeyin komik kalıyor.
Avrupa ve lig maçlarının kıyasını yapamam zira ben de Avrupa maçlarının neredeyse tamamını izlemedim. Orada 1 değil 2 değil tam 6 maç sonunda lider çıkıyorsan buna tesadüf denmez, denilemez zaten. Fakat o takımların önüne geçip; ligde ilk 10'a giremiyorsan e bu da çok ilginç bir paradoks doğuruyor ortaya. Ha Avrupa Şampiyonu olabileceksen amenna; ama şampiyon olamayıp ligde küme düşeceksen zaten Avrupa'yı geçtim Türkiye Ligi'ni de unut. İnsanlar da bu durumu tartışıyor zaten. Ve evet son yılların en büyük transfer harcamasını yapıp ilk 10'a giremiyorsan bunun için profesör olmana gerek yok. Basit bir matematik kâfi.
Ayrıca Abdullah Avcı geldi 2 günde kurduğu takımla ambargo koydu. Emre Belözoğlu denen adam bile tecrübesi olmadan gelip Başakşehir'e denizin dibinden zirvelere attı. Sergen geldi bi ton al-sat yapıp kurduğu kadroyla şampiyon oldu. E sen 5 ayda 1 arpa boyu alamıyorsan...
Harcanan paralara gelince ; tamam adama 7M vermek bence de normal. Ama sen Fransa Milli Takımı'nın orta sahasını 0 TL ile alıp o adamı çürütüyorsan mesele zaten para da olmuyor bu noktada. Velhasıl , bir sistemin yoksa Messi'yi de alsan nafile...