2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Veteranlar kulübü değil burası. Muslera ile el sıkışıp teşekkür edilip yollar ayrılmalı. Zamanı geldiğinde vedalaşmayı bilmek gerekiyor. Bu saçma sapan romantizmler yüzünden bu haldeyiz zaten.
Önceki sezon Okan kaleye geçmişti tam forma girdiği sırada Muslera dönünce hemen kaleyi verdik sonrada Okan neden gitti diyoruz. Bence bu sezon başı yapılmalıydı gönderilmese de Okan birinci kalecimiz olmalıydı.

Kaleci için 36 yaş fazla değil,seneye Gomis oynayacak hem de forvet olarak aynı yasta.Kaldi ki 5 milyon € kontratı kimse bırakıp gitmez.L.Moskova maçında sonlarda kurtardığı pozisyon hala ne kadar fit olduğunu gösterir.Tabi kötü gol yeme ihtimali bir kaleci için her zaman var.Ama her formsuz oyuncuyu yolla gitsin neymiş burası GS,komik oluyor.

Rize macini kazanip biraz nefes aldiktan sonra Fb’nin Arda Guler’i oynattigi gibi Beknaz Almazbekov’u oynatmamiz gerekiyor ligde.Yakindan izledigim icin soyluyorum cidden cok yetenekli bir cocuk.Simdiden biraz biraz oynatmamiz gerekiyor kendisini.

Muslera son yıllarda iki ağır sakatlık geçirdi. Toplam ücreti düşürmeye ve en azından sözde de olsa gençleşmeye çalıştığımız bu zamanlarda 2,5 milyon Euro alan 36 yaşındaki Muslera bence oldukça lüks kaçıyor. Arsenal gibi yabancı sınırlaması gibi bir sıkıntısı olmayan, iyi bir kaleciyi istediği zaman bonservis ödeyerek getirip istediği ücreti verebilecek bir kulüp değiliz. Son 30 yıldır Milli Takım kalecileri ekseriyetle FB'den çıktı ve adamlar ülkenin en iyi kalecisi Engin'i Rüştü için, RÜştü'yü Volkan için ve Volkan'ı da Altay için feda ettiler.

Babel’in kadroya girdigi yerde Morutan kadroya alinmiyor.Bir problem oldugu kesin yoksa Morutan bu kadrodaki en yetenekli oyunculardan biri.Konunun Morutan’in topculugu oldugunu sanmiyorum.Zaten eger oyleyse daha da vahim durum demek ki.

Abi Babel’in seviyesi mi kalmis Allah askina ya :) 4 sene once yazmazdim zaten sunu cunku Babel o zamanlar ayri seviyenin oyuncusuydu.Ama su an hic bir faydasi yok yani takima.
Haksızlık etmeyelim,takım biraz düzelse hem tecrübesi hem top saklaması hem de şutları ile iş yapar hala.Ve seneye bir yerlerde kontrat almak için daha gayret edecektir.Bence yok saymamak gerekli özellikle iç sahada.

Haksızlık etmeyelim,takım biraz düzelse hem tecrübesi hem top saklaması hem de şutları ile iş yapar hala.Ve seneye bir yerlerde kontrat almak için daha gayret edecektir.Bence yok saymamak gerekli özellikle iç sahada.
Profesyonelligine cok saygi duydugum bir oyuncu Babel.Duzenli oynamasa bile o yasta kendine cok iyi bakiyor.Mesela Babel’den 2 3 yas genc Feghouli’ye baktigimizda Babel’in ne kadar profesyonel bir sporcu oldugunu gorebiliyoruz.Ancak bence bizde isi yok hele ki bu kontratla.

Cicâldău senin ben yapacağın faule tüküreyim.Saçma sapan,gereksiz,kademede adam varken yapılan amatörce bir faul.Tamda baskıyla başladığımız maçta amatörce bir gol yedik,hemde Gedson'dan.

Sırf sahaya çıkarken alkışlansın diye Omar'ı oynatıyoruz.4 aylığına aldığımız Pulgar'ı bazen oynatıyoruz,bazen oynatmıyoruz.Sana gelmek için can atan adamı alamıyorsun.Normalde biz küme düşmeyi çok fazla hakediyoruz.

Bu kadar berbat yönetim olamaz.

Şu takımda Taylan ne işe yarıyor. Bu kadar gereksiz topcu olabilir. Takımı defanstan topu çıkarması , dağıtması gereken adam o , ama hep marco yada nelson yapıyor. Çünkü Taylanda o meziyet yok. Savuma desen o hiç yok . Acayip gıcık oldum bu sene bu Taylana.
Kerem çok erken havalar girmiş , yahu paz vermeyi bir öğren , sol içe topsuz çok kaçıyorsun , van hault hucuma çıkarken önünde olman lazım . Çok top kaybı yaptı ilk yarı.
Spikerde Gedsonu ne övdü ama , sanki herif bjk li.