Bu seneyi bir şekilde atlatalım, seneye yüksek maliyetli 3 oyuncu ayrılacak. O zaman belki doğru hamleler yapma şansı doğar.Abi en başta iyi bir orta alan lazım dün adamlar göbekten vurup geçtiler.
Bu seneyi bir şekilde atlatalım, seneye yüksek maliyetli 3 oyuncu ayrılacak. O zaman belki doğru hamleler yapma şansı doğar.Abi en başta iyi bir orta alan lazım dün adamlar göbekten vurup geçtiler.
Bugün bizim maç başlamadan önce Azerbaycan'ın yıllar sonra şampiyon olan takımı Neftçi'nin olympiakosla olan maçını izliyordum o arada spiker turu geçen takımın Bulgaristan'dan ludogorets ile Slovenya'dan mura takımlarının galibiyle karşılaşcağını söyle Azerbaycan gibi hem milli hemde klüp olarak bu kadar başarısı olmayan bir ülkenin takımı bu kadar rahat takımlarla karşılaşırken biz neden kalburüstü takımlarla karşılaşıyoruz.
Son birkaç yıldır şampiyon takımlar ve şampiyon olamayan takımlar ayrı ayrı birbiriyle eşleşiyor. Daha alttaki liglerin şampiyon olan takımlarının gruplara kalabilmesinin önünü açmaya yönelik bir değişiklikti. Türkiye'den de şampiyon direkt gidemediğinde daha kolay takımlarla eşleşme durumu olacak.Bugün bizim maç başlamadan önce Azerbaycan'ın yıllar sonra şampiyon olan takımı Neftçi'nin olympiakosla olan maçını izliyordum o arada spiker turu geçen takımın Bulgaristan'dan ludogorets ile Slovenya'dan mura takımlarının galibiyle karşılaşcağını söyle Azerbaycan gibi hem milli hemde klüp olarak bu kadar başarısı olmayan bir ülkenin takımı bu kadar rahat takımlarla karşılaşırken biz neden kalburüstü takımlarla karşılaşıyoruz.
Bugün bizim maç başlamadan önce Azerbaycan'ın yıllar sonra şampiyon olan takımı Neftçi'nin olympiakosla olan maçını izliyordum o arada spiker turu geçen takımın Bulgaristan'dan ludogorets ile Slovenya'dan mura takımlarının galibiyle karşılaşcağını söyle Azerbaycan gibi hem milli hemde klüp olarak bu kadar başarısı olmayan bir ülkenin takımı bu kadar rahat takımlarla karşılaşırken biz neden kalburüstü takımlarla karşılaşıyoruz.
Son birkaç yıldır şampiyon takımlar ve şampiyon olamayan takımlar ayrı ayrı birbiriyle eşleşiyor. Daha alttaki liglerin şampiyon olan takımlarının gruplara kalabilmesinin önünü açmaya yönelik bir değişiklikti. Türkiye'den de şampiyon direkt gidemediğinde daha kolay takımlarla eşleşme durumu olacak.