2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Gerçekçi olmak gerekirse Şampiyonlar Ligi'ne 2 Türk takımının katılması hayal, ancak dün oynanan futbol da ilk 30 dakika dışında ( onda da üretkenlik yoktu. ) kabul edilebilir gibi değildi. Galatasaray'a karşı oynayan her takım topu Luyindama'nın tarafına yönlendirip onun top kayıplarından yararlanarak sonuç alıyor. Böyle bir net defo Avrupa kupalarında oynayan bir takım için kabul edilemez. Luyindama'nın yerine net bir stoper bulunmalı ve Falcao, Feghouli, Babel, Diagne dörtlüsünfen minimum zararla çıkılmalı. Bu arada oyun olarak ilk 25 dakikadaki baskılı oyuna kalite katmayı hedeflemek de gerekiyor. Luyindama'dan çık(a)mayacaksak ve hoca da oynatmayı düşünüyorsa oraya net bir regista şart. Bu isim Taylan'ın önüne de olabilir alternatif de.
 
Son düzenleme:
Bizim şuan bir oyuncuya 8 milyon euro verecek paramız varsa bunu halilde kullanabiliriz. Morutan gibi soru işareti olan bir isme vermek risk bence. Halil, buraktan sonra milli takımın forveti olacak, yaşı genç ve en önemli yerli. Geçen sezon oynadığı oyunda bence fazlasıyla iyidi. Riske gireceksem o paradan halile girerim.
 
Romanya'da Florinel Coman dışında 3 milyonun üzeri para edecek oyuncu yoktu bence. Berkan iyi transfer ama bir sezonluk oyuncu, CV'si çok zayıf. Genel olarak takımı gençleştirmemizse güzel.
 
Bunları da eleyemiyorsak kapatalım futbolu.

St.Johnstone'ı rahat geçmemiz gerek de eğer ki elenirsek Lask Linz'e hayli hayli eleniriz. Son yıllarda atılım halindeki Avusturya takımlarından. Sahada ispat ettikleri kesinlikle bizden daha üstün. Yani Avrupa Ligi Play-Offuna kalamıyorsak Konferans Ligine hiç kalamayız. Önce St.Johnstone'ı sonra da Randers'ı zorlanmadan geçebilmemiz lazım. Mevcut seviyemiz bile onlardan iyi olmak zorunda.
 

Üst