Sports Digitale'deki programı izledim. Erinç Bilican dedi ki '' Ghezzal Burak Elmas'ın 5 gün içerisinde açıklayabiliriz dediği oyunculardan biriydi. 7.5 milyon euro bonservis yıllık da 2.7 milyon euro'ya anlaşılmıştı ama hoca hayır dedi''
Bu cümle şimdi tam yıkama yağlama cümlesi. Bu cümle ile hem Burak Elmas yönetimini yıkama yağlama yapıyor hem de hocayı. Güzel iş hakikaten tebrikler
Kendi yorumuma gelince de bana hiç inandırıcı gelmedi. Benim bildiğim FT buna hayır demezdi. Diğer taraftan Arda Turan'a 8 milyon tl vereceğime Ghezzal'a 2.7 milyon euro veririm kimse kusura bakmasın. Tamam yaşı gereği soğuk bakanlar olabilir ama adam geçen sene ligi aldı. Belli yaştan sonraki futbolcuların transferine karşı olsam da Ghezzal istisna olabilecek bir oyuncu.
Ayrıca FFP belasından kurtulmuşken 7-8 milyon euro'ları vermekten korkmamalıyız. maaş daha düşük olmalı ama bonservis ödenerek belli yaşın altındaki iyi oyuncuları alarak geleceğe yatırım yapmalıyız. Ayrıca Ghezzal'a beşiktaş da o parayı veremez. Dolayısıyla o iş 5-6'ya biter bence. Yani dolayısıyla geçsinler bu ayakları