2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Birkaç dakikadır iyi pas yapmaya başlamıştık. Taylan efsane ara pası attı havadan, Feghouli muazzam top kontrolü ile zor açıdan şut yapabildi, Diagne de takipçiliğinin ekmeğini güzel yedi.
 
Yine bir şey oynamadığımız, ortaya organize bir hücum koyamadığımız maçlardan biri. Göndermeye çalışıp da gönderemediği oyuncuları oynatmak zorunda kalıp iki maçtır onlardan ekmek yiyen Fatih Hoca kenarda her zamanki kasılmalarına devam ediyor.

Hakem de çok silik ve beceriksiz görünüyor. Boey'in pozisyonu dışarıda gibiydi penaltı verdi. Madem penaltı verdin kart nerede? İkinci penaltı çok netti de o şekilde verebildi.

Bu takımda hala duran topları kimin kullanacağı belli değil. Penaltı oluyor yine Diagne geliyor, ikinci penaltıda güç bela vazgeçirebildiler. Bu otorite boşluğunu Fatih Hoca üç yıl içinde doldurur diye ümit ediyorum.
 
Taylan çok kritik 3 top kaptırdı , hepsi tehlikeli. Görünen o ki sadece gedson değil bir de çok iyi yabancı lazım orta sahaya. Taylan ve Berkan aynı anda olmuyor.
Feghouli , Lyundama , Diagne kesinlikle GS 11 nin oyuncusu olmamalı.
 
Bakın arkadaşlar yeni transferler güzel, sevdim, beğendim. Belki daha güzel oyuncular da alacağız evet. FAKAT teknik direktörsüz bu takımdan bir yol olmayacağı belli. Git Messi'yi al gel yine sınırımız belli. Yok yani bir sistem, oyun ekolü, plan yok. Allah'ın Giresun'u 2 pasla Barcelona gibi pozisyonlara giriyorken Galatasaray 3 yıldır aynı telden çalmaya devam ediyor. Yazık oluyor. Vallahi de billahi de şu transfer edilen oyunculara yazık oluyor. Bu takımın potansiyeli çok yüksek ama Fatih hoca ile en fazla 2.viteste 60'la gideriz otobanda.
 
Biraz yukarıda otorite boşluğundan bahsetmiştim ki Marcao bırakın bu kulübü kariyerinin bile içine edecek bir iş yaptı. Hüsamettin Tut önce ofsaytı bozup sonra üst üste iki penaltı yaparak kırmızı görüp atılınca "Herhalde bundan daha tuhaf bir olay yaşanmaz maç içinde" demiştim ama Marcao beni yanılttı. Bir daha yüzünü görmeyiz umarım.
 
Rakiplerin 3-5 sallamış fırtına gibi girmiş lige. Sen 90 dakikalık maçta 80 dakika SIFIR oyun oynuyorsun, oyuncun arkadaşına saldırıyor, hakemler berbat, 10 kişi kalan rakibin sana dalga dalga yükleniyor, yedekten giren oyuncuların futboldan emekli olalı yıllar olmuş... Yeter artık be!
 
Bence Marcaonun yaptigi yanlis fakat lakin ama
Kerem sıctıgın bok tesislerden cıkmadi sahanin icinde Kendi Takim arkadasini Tribunlere Kenara hedef gostericek sekilde el kol hareketi yapip fişleyemezsin.

Marcoa nekadar ceza alicaksa Keremde okadar macta oynamamali
 

Üst