2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Statik bir oyun var sahada. Rakip ceza sahasının önünden bile topun bir anda Muslera'ya pas diye atılma ihtimali olan garip bir oyun. Terim takımı çalıştıramıyor dediğimizde ağlayanlar oluyor ama kusura bakmasınlar çalıştıramıyor. Türkiye ligine illa geleceğim derdine düşen çoğu futbolcu buranın gevşek yapısına geliyor.

GS adına sahanın en kötü 3 adamı oyundan çıkıyor; Kerem , Emre K. , Emre Akbaba , takımda kesinlikle olmaması gereken 4 adam oyuna giriyor; Babel, Feghouli, Arda ve Falcoa. Maç spikeri sanki başka maç izliyor , Muhammed de etkisiz kaldı diyor , bu takıma Haaland ı koy oda etkisiz kalır.
Bu kafa ile Fatih Terime e değil 3 yıl ,13 yıl ver bir cacık olmaz bu takımdan.

Yönetim başarılı olmak istiyorsa : Falcoa, Babel, Fehgouli,Lyundama , Arda nın ya hepsini yada ne kadar çoğunu gönderebiliyorsa göndersin , en kötü fesih yapsın. Orta sahaya 2 yabancı , bir açık yabancı ve bir yerli golcü , bir yerli kaleci ve bir yerli stoper almalılar.

rakip takım bizim 2.ligde anca oynar , ama biz ona bile oyun ortaya koyamıyoruz. Bu ayıp tamamen Fatih hocaya ait. çoğu insanın daha önce yazdığı gibi , zamanı geçen bir hoca tezine her geçen gün bende katılmaya başladım.

Başarısız olan bırakıp gidecek ya da kovulacak kardeşim.

Babanızın dükkânına çevirdiniz kulübü. Şerefli davranıp istifa etmek bu kadar mı zor? Paranız mı yok? Allah gözünüzü doyursun. FT kuklası başkana da yazıklar olsun.

Bütün eleştirilerde haklısınız ama bu takımın son 3 maç için 1 hafta içinde sırasıyla İskoçya, Giresun ve Danimarka deplasmanlarında mücadele ettiğini de unutmayalım.

Bence satabilirsek Muslera'yı da 2-3 milyona satabilirsek çok güzel olur. Tabi zor ama bize ayağı düzgün bir kaleci şart oğlu şart. Yedek yerli kaleci şart ama piyasada Muslera'dan daha iyi yerli kaleci yok. Bu yüzden yerli kaleci dışında ayağı iyi olan yabancı kaleci de alınsa çok iyi olacak sanki. Tabi bunun için Muslera'nın da gitmesi lazım. Ama kaleci konusu beni endişelendiriyor.

Bugün Marcaonun eksikliği de çok net belli oldu. Ayrıca Marcao'ya da 8 maç ceza verildi. Maç esnasında bunun olması başka tarafa da bence bu saatten sonra Marcao'yu en az 5-6 civarı satıp sol ayaklı stoper bakmalıyız. Çünkü en az 2 ay yok. Dönüşte de nasıl döneceği hem fizik hemde mental olarak meçhul. Bu yüzden onu satıp yerine acil sol ayaklı stoper almalıyız.

Falcao gidecek gibi. Aynı zamanda Babel ve Yedlin'den de çıkmamız gerekiyor. Feghouli bu sene şu ana kadar çok gayretli. İnşAllah böule devam eder.

Van Anholt dinamizm ve zekasıyla oyuna çok iyi katkı yapıyor. Ama ortalarında ve top kesmelerinde çok kişiyi kanser edecek gibi. Seneye Yedlin gibi ondan da çıkmak isteyebiliriz.

Eminim ki evimizde ki maçı kazanıp turu geçeceğiz. Ama oyunu daha iyi oynayarak ve kazanarak turu geçmek çok daha güzel olacak inşAllah...

Bütün eleştirilerde haklısınız ama bu takımın son 3 maç için 1 hafta içinde sırasıyla İskoçya, Giresun ve Danimarka deplasmanlarında mücadele ettiğini de unutmayalım.

Bence satabilirsek Muslera'yı da 2-3 milyona satabilirsek çok güzel olur. Tabi zor ama bize ayağı düzgün bir kaleci şart oğlu şart. Yedek yerli kaleci şart ama piyasada Muslera'dan daha iyi yerli kaleci yok. Bu yüzden yerli kaleci dışında ayağı iyi olan yabancı kaleci de alınsa çok iyi olacak sanki. Tabi bunun için Muslera'nın da gitmesi lazım. Ama kaleci konusu beni endişelendiriyor.

Bugün Marcaonun eksikliği de çok net belli oldu. Ayrıca Marcao'ya da 8 maç ceza verildi. Maç esnasında bunun olması başka tarafa da bence bu saatten sonra Marcao'yu en az 5-6 civarı satıp sol ayaklı stoper bakmalıyız. Çünkü en az 2 ay yok. Dönüşte de nasıl döneceği hem fizik hemde mental olarak meçhul. Bu yüzden onu satıp yerine acil sol ayaklı stoper almalıyız.

Falcao gidecek gibi. Aynı zamanda Babel ve Yedlin'den de çıkmamız gerekiyor. Feghouli bu sene şu ana kadar çok gayretli. İnşAllah böule devam eder.

Van Anholt dinamizm ve zekasıyla oyuna çok iyi katkı yapıyor. Ama ortalarında ve top kesmelerinde çok kişiyi kanser edecek gibi. Seneye Yedlin gibi ondan da çıkmak isteyebiliriz.

Eminim ki evimizde ki maçı kazanıp turu geçeceğiz. Ama oyunu daha iyi oynayarak ve kazanarak turu geçmek çok daha güzel olacak inşAllah...
St.johnstone ve Giresun maçlarında top oynayan bir takım olsa belki anlayış gösterilebilir ki daha sezonun başındayız üst üste 3 tane dandik takımla maç yapınca paşalar etkileniyorsa gitsinler plaj futbolu oynasınlar. Avrupa liginde daha üst seviye takımlarla oynarkende böyle bir fikstür denk gelebilir.
Muslera 'dan çıkmak kolay değil gerekte yok zaten şuan üzerinde bir aptallık var yani daha başka bir kelime bulamadım çünkü bu ayağının iyi olmaması ile falan alakalı değil bence bu yaptıkları.
Marcao' da satılmazsa zaten Türk tayfa onu yer bitirir o yüzden 10 civarına satılırsa iyidir. Taylan'a da teklif olduğu konuşuluyor normalde hiç istemem satılmasını ama 8 falan veriliyorsa satılsın mümkünse yerlerini doldurmak içinde transfer yapılmasın. Alt yapıda kim varsa oynasın ya da ucuza Türk oyuncu varsa o denensin.Terim gitmeden bir halt olmaz bizden bari maddi olarak iyice batmayalım üstüne de belki Türk oyuncu yetiştirmiş oluruz. Eşek değilsek 4.oluruz diğer türlü 5 tane daha transfer yapılsada aynı sırada kalırız zaten.

Halil Dervişoğlu haberleri de yine çıkmaya başladı yani çocuda rotterdamdan beri takip ederim beğeniyorum da ama zaten gol atamayan bir takımız üstüne bir de Halil gibi iyi bitirici olmayan biri isteniyor takımda ve Diagne - Babel-Falcao gibi elden çıkması zor oyuncular var takımda.

Daha önceki mesajda yazdım. Bu takım yeni bir yapılanmaya gidiyor. O yüzden sabır gösterilmeli. Ama maalesef hocanın söylemleri, yaptıkları çok doğruyken sahada gösterdiği o kadar yanlış ki kimse o sabrı haklı olarak göstermez.
Şu takım bu geçiş sürecinde kötü oynamış kötü sonuçlar almış zerre umurumda olmaz. Yeter ki sahada yeni ve bir şeyler vaad eden futbol olsun. Hala aynı mıy mıy oyunu oynayacaksak bu yapılanmanın başında sen olma Fatih hocam. Yoruyorsun artık.

Teknik adam değişimi olmayacağını hepimiz biliyoruz o yüzden tek beklentim yenilerin adapte olması ve yeni gelecek transferlerle oyun şeklinin değişmesi. Kısacası Fatih Terim'in o gereksiz, tutmayan inadından vazgeçmesi. Vazgeçmeyeceksen de bırak git. Lütfen.

Bu ülke insanı niye bilime doğruya bu kadar ters düşman anlamıyorum. Olmuyor işte, Messi de gelse bir halt olmayacak hoca olmadığı sürece. 1-2-3-4 yıl oldu yahu. 35 maçta 2 galibiyet diyorlardı 50 maç oldu hala 2 galibiyetteyiz. Randers kim ulan? Giresun bile daha çok biliniyordur. Bu işler 25 yıl önce Popescu Hagi videolarıyla gözlüklü Fatih Terim fotolarıyla Twitter’dan PR yapmakla olmuyor. Sosyal medya hesabımız da iyice saçmalıyor. Artık dönün de bi 2021’e bakın yahu iyice manyak ettiniz kendinizi. 3 yıldır geçiş sürecindeyiz zaten bi geçemedik süreci.

2macla insanlari göklere cikarmaya bayiliyoruz.

Keremin Pozisyon Bilgisi 0,Sutlarinida görduk golde adama carpmasa nereye gidicegini golden sonraki sutunun nereye gittini. TOPU ezmelerini daha Galatasaray Topcusu olmasi icin 40 firin ekemek yemesi lazim.

Emre Akbaba olmicak artik vazgecmeye başladim.

Emre Kilinc bu takimda oynmasi gereken Türklerin Başinda Taylan Berkan olur bu is fakat lakin Cicaldau dahi gelse ileride bize gercekten topa yön vericek adam lazim.

Muhammed Geldiginin %50sini oynuyor.

Bizim Kondisyon calismalarimiz ya çok kötu yada kondisyon idmanlarindan sonra yapilan Takim vede kisisel calismalar yetersiz.

Bu takimin sahadaki mücadelesia beni tatmin etmiyor.Gücleri olmadigi icin bireysel hata cok olur.

Fatih Hoca diyorki Bireysel Hatalara ben napim.

Bizim bireysel hatalarimiz topu iskalama görmeme iki adamin ayni topa cikmasi degil.

Gücsuzlukden yapilan bireysel hatalar.bunun farkina varmak lazim.

Oyun mantigi guzel ama gercekten psv 'ye benzer kucuk ucgenler kurup ters toplarla kanatlara acilmak.

Bu arada Yedlin sabri 2 koşmak disinda pas yok orta yok .

Hatay, kasımpaşa ve randers maçları kazanmamız gereken maçlar. O kadar eleştiriye rağmen milli araya 3/3 ve uefa gruplarında girmek sağlam cevap olacaktır her fırsatta galatasarayı eleştiren taraflı medyaya.