2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ben anlamıyorum geçen sene 2 golle şampiyonluk vermişiz ama 2-0 öne geçip rakip 10 kişi kalmışken biz gol atma peşinde kosmayip sürekli geri dönüyoruz...Lider olmak gibi bir düşünce geçmiyor mu bizim oyuncuların teknik direktörün kafasından..At da 4 tane 5 tane...Hepten kafayı yiyecem..yahu arkadaşlar ikinci yarının hepsini izleyen oldu mu ben bıraktım darlandim.. bana akıl verin ne yapacaz böyle...

ilk hafta izlediğim maçlara göre ; Giresunspor ligin en zayıf 2-3 takımından biri. Böyle bir takıma karşı bile ortada iyi bir futbol yok bizim adımıza.
Berkan çok çalıştı.
Vanhalholt sırıtmadı.
Boey bir renk vermedi , anlamadın nasıl topçu.
Romen futbolcu teknik ama bu orta saha ile harcanır.
Lyundama bu maçta diğer maçlara göre iyiydi. Ama ilk 11 oyuncusu olmamalı.
Kerem çok etkisiz idi bu gün, çoğu topu ezdi yada rakip arasına dalıp , pas opsiyonlarını es geçti.
Fehgoliden bir cacık olmaz. Ona Babel veFalcoyu da katalım.
Emre K. oyuna sonradan girdi dinamizim getirir dedik , oda bitik görüntü çizdi.
Muslera gene topu oyuna kötü sokuyor , yan toplara çıkmıyor.
Orta sahaya kesinlikli iyi 2 yabancı alınmalı. Diagne kalacaksa forvete de Halil alınmalı. Yedek iyi bir türk kaleci alınmalı. Orta sahaya sağ açık alınmalı.
Tabi al al nereye kadar , Fatih hocanın da takıma katkı yapması lazım.
Marco ile Kerem arasında bu olay neden oldu. Tabiki şekil olarak Marco çok hatalı. Ama öyle harcanacak bir oyuncu da değil.

Maçı izlemedim de istatistik ve yazılanlardan maçın nasıl olduğu. Marcao ise ne olmuş olabilirde böyle bir tepki verirsin anlamış değilim itiş kakışa bile tamam maç esnasında da ısrarla vurmaya çalışmak olacak iş değil. Bakalım Terim nasıl yönetecek bu olayı mecbur kadro kışı kalacak sonrasında satabilecek miyiz acaba.

Takım bu haliyle anca Giresun gibi zayıf rakipleri yenebilir. İzlerken gram zevk vermiyor. Büyük takım görüntüsü hiç yok sahada, futbolcularda o hırs, ciddiyet de yok. Herkes kafasına göre takılıyor. Emre Kılınç yeni girmiş, kaleciyle karşı karşıya çektiği şut kaleye varmıyor. Dk 80 veteran Arda oyuna alınıyor. Anlaşılan beğendiğimiz, seyrederken heyecanlandığımız Galatasaray çok eskilerde kaldı.

Bu işten zarar etmeden çıkmak lazım. Menajeri çağırıp teklif getirmesi söylenebilir. Ama ne olursa olsun dış baskılara aldırış etmeden halledilmesi gerekir. Riera ve Melo işini çözen Fatih hoca bunu da çözecektir. Hayırlısı neyse o olsun inşAllah 🤲

Tabi bu durum takımı da olumsuz etkileyecektir. Bu konuda diğer oyuncular ile de görüşmek gerekiyor. Bu süreci de inşAllah en iyi şekilde atlatırız.

Rezalet bir medyamız var o mecrada ki insanların çoğunluğunun zeka eksikliği olmasından dolayı olayı iyice vatan millet Sakarya'ya çevirmeye çalışıyorlar. Kerem genç oyuncu tamamda Marcao'da 35 yaşında değil aralarında iki yaş var sadece ama sürekli bir genç oyuncu vurgusu yapılarak demagoji çabası var. Bence takımın en iyisi oyuncusu Marcao ama bu yaptığı affedilecek cinsten bir olay değil . Bu yaptığının hakkı kadro dışı bırakıp satılmasıdr. Tff zaten ciddi bir ceza verecektir, Marcao eğer affedilirse yaklaşık iki ay sonra falan anca sahaya çıkmaya başlar ve arenada ciddi tepkilere maruz kalacaktır sezon boyunca sürmez belki ama ilk yarının sonuna kadar götürür bu olay bizi. Üstelik mağdur olan Kerem'i de demorilize etme ihtamlimiz yüksek böyle bir karar verilirse. Umarım 10 milyon bandında bir rakama elden çıkarabiliriz kendisini zaten bu rezil futbolla sezona formda giren Randers bizi eler. Bakalım sezona yine müthiş girdik.

Bu Hüsamettin adlı şahıs futboldan para kazanıyor. İlk penaltıya lafım yok ama 2. Penaltı nedir öyle? Diagne'yi çekemeyince ivme kazanmak için zıplayıp kendini düşürerek faul yaptı. Ve buna penaltı verilmemesini bekledi. Bir yandan da sevindim fizik kurallarını bilen futbolcusu ligin.
Babel'e hakemin gözü önünde yapılan penaltının verilmemesi ise ayrı rezalet.
Marcao ile Kerem arasındaki olay ise takım disiplini açısından sorun ama abartıldığı kadar da değil.
Dün maçı seyredemedim ve sabah özete baktım ne yumruk var ne de kafa atma.
Gaza gelmeyin.
Bir de yok dışardan geldin yabancısın nasıl Türk gencine yumruk atarsın diye saçmalayalar olmuş iyi güldüm. Bunlar takım arkadaşı kim bilir daha neler oluyor.

Kieron Dyer ve Lee Bowyer da böyle kavga etmişti ama kaç hafta ceza verilmişti tam hatırlayamadım. Ya 6 ya da 8 haftaydı sanırım. İlginçtir ki o dönem Newcastle United takımını Greame Souness çalıştırıyordu. Uluabatlı bayrak dikicimiz Blackburn takımını çalıştırırken de Greame Le Saux ile ismini hatırlamadığım bir takım arkadaşı da maç içinde itişme yaşamıştı.

Marcao meselesinin bir an önce çözülmesi gerekiyor aksi takdirde her gün daha da bulanacak.Dünkü paylaşımdan sonra Kerem'in abisi affetmiyorum diye bir paylaşım yapmış sonrasında yok kerem Marcao gitmezse oynamazmış gibi saçma sapan haberler çıkmaya başladı bunların önüne geçmek bugün karar verilmeli.
Oğulcan konusunda biz nasıl haksız çıktık onuda anlamadım en son haberlere göre 500 bin bonservis, ali yavuz bonservis üstüne Atalay ve yunus kiralık. Kusura bakmasın ama Oğulcan bu kadar etmez üstüne şu Rize kulübüne para kaptırmak daha da can sıkıcı.

Eğer GS büyük takımsa , ilk 11 oyuncusu değil. Bu gün kötü oynamadı ama ilk forvet olmaz beklenen GS de.
Çok üzülerek söylüyorum GS tarihi çok büyük bir takım ama futbol olarak şu an ligimiz için büyük ama dışarı için vasat alti bir takım.Diagne,Muhammed, Falcao 3 golcun var,bu bile çok çok fazla, çok maliyetli ve içlerinde en is görecek olan Diagne.Ve bu ligin en çok gol atani

20 Galatasaray’lının olduğu yerde taçtan gol yedik. Maç uykumu getirdiği için Sivas maçına döndüm. Zaten kurtarıcı olarak yine Arda-Babel ikilisi girince komedi filmi izlemeye gerek yok diye düşündüm. Emre Kılınç’mış, Akbaba’ymış, Alpaslan’mış Arda’ymış..

Yine rezalet bir futbol özellikle ilk yarı oynanan oyun ile randersın hakkı olan bir maçtı. Berkan dışında beğendimde bir isim yoktu takımda ve ciddi bir kalite eksikliğini var. Yedlin futbolu bırakıp atletizmde denesin şansını ona gelen her top duvara çarpmış gibi oluyor PVA 'nın da ayağı iyi değil yani nasıl olacak bilmiyorum. Kanat forvetlerimiz yine iyi değil Keremi de çok abartmamak lazım potansiyelli evet ama o kadar olmadı henüz. Nasıl gol atacağız çok merak ediyorum orta sahalar atmıyor, forvetlere zaten top gelmiyor... Üstüne Marcao olayı.