2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Kötu oynadigimizi eleştirelim.

Yapilan pisliklere ödün vermeyelim ,kötü oyun bizim kendi camiamzın sorunu ama yapilan pisliklere zaten kötû oyun oynuyoruz diyip göz yumursak biteriz.

Fenerbahce göz göre göre şike yapti ,yapmadik diye ilk önce kendilerini inandirdilar sonrada savunmaya geçtiler .

Aman diyim kendi dertlerimizi dışardikilere koz olarak sunmayalim

Kötu oynadigimizi eleştirelim.

Yapilan pisliklere ödün vermeyelim ,kötü oyun bizim kendi camiamzın sorunu ama yapilan pisliklere zaten kötû oyun oynuyoruz diyip göz yumursak biteriz.

Fenerbahce göz göre göre şike yapti ,yapmadik diye ilk önce kendilerini inandirdilar sonrada savunmaya geçtiler .

Aman diyim kendi dertlerimizi dışardikilere koz olarak sunmayalim
Adamlara şike yaptıklarını unutturursak bizim hatamız. Biz yapsak hiç yangını bitirmezlerdi.

ya defanstan topu lyundama kuruyor oyunu , Fegholi denen asalak gol vuruşu dışında evlere zarar. Berkan ve Taylan aynı anda olmuyor orta sahada ,acilen iyi 2 yabancı lazım orta sahaya , lütfen bir sag açık ve de yerli iyi stoper alın almışken bir irfan canı alın kaleye.

Net penaltı verilmedi.
Hatay 10 kişi olması gerekirken operasyon hakemi müsade etmedi.
Bize olsa biz 10 kişiydik, penaltı da verilmişti.

Son yaşanan olaylardan sonra bu TFF ve hakemler ile lig bitmez. Camia olarak güçlü durmalıyız.

Ya bu orta hakem ile VAR hakemleri arasında geçen diyaloglar maçlardan sonra şeffaf şekilde paylaşılmadığı sürece her şey olur.

Ben hakem değilim bir şey değilim,ilk pozisyonu gösterdiklerinde penaltı,net penaltı diyorum,VAR nasıl penaltı demez,nasıl izle demez,diyorda hakem mi izlemiyor ? Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin Türk hakemleri hata yapmaya devam eder.

Keşke 3 yerli oyuncu sahada bulundurma zorunluluğu olacağına yabancı hakemler transfer edilse lige.

Geçen seneden beri çift forvete döndüğümüz hiçbir maçı kazanamadık. Ama hoca ısrarla aynı şeyi yapıyor. Akıl alır gibi değil...

Birazdan kontradan golü yeriz.
Orta saha boşaldı.
Oyunu da verdik.
Fatih hoca geçen seneden hiç ders almamış.

Kaç tane orta yaptık, korner kullandık ama yok. Fb, Bjk hatta bunu Hatay bize yapsaydı çoktan yemiştik.

Bu maçın buraya gelmesi hocanın yüzünden. Oyuncu değişiklikleri çok kötüydü. Oyunu verdik. Duran top ve doldur boşalttan başka bir şey yapmadık. Hoca inşAllah bari bu maçta gerekli dersi alsın. Ama kazandığımız için devam ettirebilir malesef 🤦🏻‍♂️

Boey ve Nelsson'a MaşAllah BarekAllah 🤲 Allah nazardan sakatlıktan korusun...

Maç boyunca dökülen Hatayspor karşısında bu kadar zorlanmamız,zayıf oyun ile kazanıyor olmamız hiç iç açıcı bir durum değil.

Son 2 maça bakıyorsun,kurtarıcı olarak giren oyuncular takımda istenmeyen oyuncular.Bugün bence bir tek sonradan girip Ömer Bayram kendini belli etti.Emre Akbaba'da futbolcu özelliği göremiyorum artık.

Maç 0-1 iken tempo yapmaya çalışan,istekli,gol arayan bir takım varken,maç 1-1 olduktan sonra kalan 60 dklık bölümde maksimum 2 dk tempo yapan,sonrasında 10 dk ağır tempoda oyun oynayan,2dk bir daha tempo yapıp 10 dk bir daha ağır tempoda oynayan,sürekli orta deneyen,hücumda çoğalamayan,ağır pas alışverişi yapan takım gördük.Bir ara keşke 0-1 geride devam edip 90.dkda 1-1 yapsaydık dedim golden önce.

Ortaları geçtim,17 korner kullanan bir takım sadece 1 kez isabetli vuruş yapıyorsa konuşacak şey yok.

Bu takımda Babel , Feghouli , Emre Akbaba nın kesinlikle yeri yok. Bu isime bizim sisteme uymadığı için Diagne yide yazalım , büyük takım santforu olamaz.falcoa zaten en başta gitmeli.
Bu maçta fena olmamasına rağmen ben lyundamanın da takımda kalmasında yana değilim. Ah marco ah , bu ne işgüzarlık senin yüzünden adam 10 kat değerli oldu hiç hak etmediği halde.

Geçen sene kiralık olan , onyekeru, Gedson ve halil in yeri dolduralamadı. Ayrıca Etobonun da yerine çok daha iyi bir yabancı almamız lazım. Yan, Cicaldouyu almaya öncelik vereceğimize bu 3 fotbolcunun yerini doldursak idi.
Yapılan 4 iyi transfer var. Van hault , Boye , Nilsen ve Berkan.
Yedek türk kaleci, yedek türk stoper , ve de Fegholinin yerine iyi bir sağ açık lazım.(+ onyekeru, Gedson ,halil ve Etobonun yerleri dolması kaydı ile )