2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Ya arkadaş o olmasa 2 dk sonra yiyicez, hadi olmadı 5 dk sonra yiyicez, hadi hiç hata yapmadık 10 dk sonra yiyicez yani kör bile görüyor bunu. Bak yarım saat önce 2.golü yiyeceğiz yazmışım, müneccim miyim ?

Ağız tadıyla bi maç izleyemeyecek miyiz yahu?
İlk yarıda 4,5-0 olacak maç, bir hata ile 2 1 oldu, ikinci yarı yine bireysel hata 2 2 oldu.
Bu sene de kanser olacağız sanırım 😀

Bu kadar bireysel hata, bireysel hata değildir. Hala pasla çıkmaya çalışıyoruz, baskı yiyoruz. Ya pozisyon veriyoruz zor çıkıyor, ya gol yiyoruz. Bu bile bile ladestir artık. Yeter.

2-0 dan maç veriyorsun , rakip tek kale oynuyor ikinci yarı ama tüh şanssızdık ya.. Allah bana da sizin optimistliğinizden versin de hayatım güzelleşsin. Bu istatistik ekranı bozuk herhalde sadece bizim şutları gösteriyor, rakip yok sahada :D

babel ve Fegohouli den medet ummalıyız. 2 si oyundayken resmen 9 kişiyiz. kıçlarını kaldırmıyorlar. Bu sezona Taylan çok kötü başladı , Berkan ve Taylan aynı anda orta olmuyor. Gedson ve ilave orta saha lazım takıma. Sacha ve Vanhault çok yorgundular , bu maç hissedildi bu.

Bu maç antrenör kurslarında ders niyetine izletilmeli. Müthiş top oynayan orta saha nasıl bozulur adlı bir çalışma vardı çünkü. Yürüyerek kaleye gidiyorken, taylanı koyarak orta sahamızın dengesini bozan terime sevgiler.. Randers deplasmanı, hatay ve bugün rezalet değişiklikler vardı yine.

Kasımpaşa deplasmanında beraberlik öyle oturup ağlanacak bir skor değil ama oyuna müdahaleler yine can sıktı. Tek tesellim Arda ve Emre Akbaba'nın girmemiş olmaları. Ayrıca Kasımpaşa, kadro kalitesi açısından PSV'den sonra oynadığımız en iyi ekipti. Haftaya Trabzonspor deplasmanında da umarım en az bir puan alırız.

Hoca lazım bu takıma her şeyden önce.

Tamam Furkan hoca da gelsin, sizde rahat edin 😀
İlk yarıda ki oyun çok iyiydi. Diagne biraz becerikli olsa 3,4-0 olurdu. İkinci yarıda Cicaldau midesinden rahatsızlık geçirince çıktı yerine Kılınç ya da Feghouli girseydi aynı oyunu devam ettirirdik. Ama Taylan girince tamamen yaslandık geriye. Yorgunluk da başlayınca malesef bireysel hatalar ile birlikte golü yedik.

Maçlara genelde iyi başlıyoruz, doğru 11'lerle çıkıyoruz ama bu yoğun fikstürde çok fazla dalgalanmalar yaşıyoruz. Mesela Diagne ilk maçlarında çok formdaydı, son maç ve bu maçta döküldü resmen. Keza Mohamed de pozisyona girmekte zorlanıyor, ilk geldiği zamanki gibi değil. Bugün milli takıma seçilen Taylan ve Berkan epey kötüydüler. Çok pas hatası yaptılar. Taylanın hatasında 2.golü yedik. Morutan ilk maçında çok iyi oynadı ilk yarı. Cicaldau ile uyumluydular. Ama 2-0 dan 2-2'ye geldi maç maalesef.

Birde şöyle önemli bir sorun var. İkinci yarı girecek oyuncular hep etkisiz elemanlar oluyor. Babel, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram. Bunlarla bir yere gelmemiz çok zor. Tempoyu koruyamıyoruz. Son Randers maçında harikalar yaratan Barış Alper Yılmaz da bugün pek bir varlık gösteremedi. Kerem ilk yarı iyiydi, sonra sürekli yere düşüyor, ayakta duramıyor, faul beklentisine giriyor. Yani bir günümüz, bir günümüzü tutmuyor. Tamam belki kısa zamanda çok maç yaptık, sezonu en erken açan takım biziz ama bu kadar dalgalanma olmamalı. Fatih hoca takımın başındaysa buna bir çözüm bulmalı. ha 9 tane transfer yaptık belki ama 3-4 tane daha da lazım. Yedek kaleci, Gedson, Halil bir futbolcu daha.

Önümüzde çok zor bir UEFA grubu var. Bu oyunla işimiz çok zor. En azından ilk yarıda iyi futbol vardı belli bir dönem. Morutan'ın gelişimini izlemek lazım yetenekli oyuncu. Nelsson'da uyum sağlayınca iyi olacak. Boey çok iyi oyuncu o da bu maçta yorgundu. Yedeklerimizin de iyi olması lazım. Boey ve PVA'yı yedekleyecek oyuncular yetersiz.

Bu maç antrenör kurslarında ders niyetine izletilmeli. Müthiş top oynayan orta saha nasıl bozulur adlı bir çalışma vardı çünkü. Yürüyerek kaleye gidiyorken, taylanı koyarak orta sahamızın dengesini bozan terime sevgiler.. Randers deplasmanı, hatay ve bugün rezalet değişiklikler vardı yine.

Cicaldau mide rahatsızlığı geçirince çıkmış. Yerine keşke Kılınç ya da Feghouli girseydi.
Bence Diagne ve Muhammed değişikliği de çok etkiledi. Diagne gelip top alıyordu, veriyordu, duvar oluyordu. Muhammed malesef bunu yapamıyor.

Şu ilk yarıdaki dikiş gibi işleyen ve müthiş oynayan orta sahayı en futbol cahili insan bile bozmazdı ya. Ben son yıllarda paslarla rahat kaleye giden galatasaray görmemiştim ama hocamız anlamsız şekilde 2 tane 6'a dönüp, morutani yanlız bırakıp orta sahayı çökertti. Bravo valla

Randers maçının tamamında ve bugünün ilk yarısında ki oyun beni tatmin. Diagne biraz formda olsaydı 2 maçta da farka gidecektik. Gedson ya da Harroui hatta mümkünse ikiside ve sol stoper ile çok daha iyi takım oluruz. Siz kötü skorlar gelince yazmaya devam edebilirsiniz🙋‍♂️

Hala çıkmayan takım üzerinden oyun analiz ediyorsunuz. Savunmayı senin hücum savunma hattının ortasından başlatan her takım seni bozuyor. Bunu anlamamak için niye bu kadar direttiğinizi yemin ederim anlamıyorum ben.