Bir de çok yumuşak takımız, rakibi sert karşılayan sadece Luindama var o da çok sakar.2-0 dan 2-2 olmuş isyan eden yok ama ısrar edilirse bu takım is yapar.Bu sene biraz zor gibi,transfer yapılacaksa da Melo gibi biri olmalı, Gedson da çok yumuşak.
Hala çıkmayan takım üzerinden oyun analiz ediyorsunuz. Savunmayı senin hücum savunma hattının ortasından başlatan her takım seni bozuyor. Bunu anlamamak için niye bu kadar direttiğinizi yemin ederim anlamıyorum ben.
Paşa'nın kadrosu bizden daha iyi ve pahalı. O yüzden bizden daha iyi oynadılar. Hocama bok atmayalım.Şu kadroya böyle berbat futbol oynatmak da güzel beceri.
Hala çıkmayan takım üzerinden oyun analiz ediyorsunuz. Savunmayı senin hücum savunma hattının ortasından başlatan her takım seni bozuyor. Bunu anlamamak için niye bu kadar direttiğinizi yemin ederim anlamıyorum ben.
Diagne'nin en fazla işe yaradığı nokta da bu aslında ama herkes adamın gol atıp atmamasına odaklanmış. Atamasa da çok fazla pozisyona girdiği için rakip geride kalıyor, oyunu geride kabul ediyor. Yanına 1-2 tane kanat forvet monte edilse takım epey rahatlar oyun olarak ama altıpas civarında paslaşmalar devam ettiği sürece her sezon 5-6 gol sırf bu alışkanlıktan yeriz.
Bazen diyorum aynı maçı mı izledik benim mi gözler bozuk, kendimden şüphe etmeye başladım. Herhalde ayaktan şut diye çıkan her topu net pozisyon diye kaydediyoruz deftere. Kasımpaşa 2.yarı ; İtalya-Türkiye maçı gibi ezdi bizi. Az şanslı olsalar 4 yiyecektik rahat. Yok o gelecekmiş daha yok bu gelecekmiş. Açık yazıyorum işte ya; Messi’yi al getir, bir yol olursa elimi keseceğim.
Bende merak ediyorum bazen.
Misal ilk yarı gole kadar 3 net pozisyon vardı. (2’si Diagne biri Cicaldau) en az 3-4 çok rahat pozisyon olacak yerde yapılan pas ya da tercih hatası vardı. Üzerine de 2 gol attın.
45 dakikadan pozisyon namına ne bekliyorsun çok merak ediyorum
ikinci yarıda seninle hem fikirim
İlk yarı bu kadar pozisyon yeter diye saygıdan ikinci yarı pozisyona girmemeyi mi seçtik? Bir saattir, daha doğrusu 3 yıldır kötü oyuncu değişiklikleriyle hem oyunu hem skoru vermeyi eleştiriyoruz abi. Evet 15-45 arası iyiydik ama Kasımpaşa'ya karşı 15-45 arası oynamak övünülecek bir şey mi? Ha 15-45 arası oynarsın 3 tane atarsın ondan sonra yorgunluktan top saklamaya dönersin bu okey. Ama sen devreye 2-1 girmişsin, ikinci yarıya 0-0'mış gibi çıkman gerekirken hem oyunu hem skoru verdin. Şut atamadık yani ikinci yarı.
Yani bugün ekstra bir kötü olması çıkmasını gerektiriyordu 3 boy önde olduğu pozisyonda geriden gelen adam gelip önünden topu aldı. İlk yediğimiz golde pası vermedi geride eksik kaldık. Asıl problem oyun akışını ısrarla aynı oyuncularla bozması. Mesela Babel'i sola alıyor ısrarla. Hatta Randers maçında Arda olsa adım gibi eminim Barış Alper değil Arda girecekti. Basit ezberlerini bozana kadar biz kaybediyoruz. Kerem'dir, Taylan'dır o ezber bozulunca kazanmaya başlayınca hoca yaptı hoca etti oluyor. 3 senedir Babel'in solda olmadığını anlamak için ne yapmak lazım ben daha bilmiyorum.