Can Akan
0
bu açıklamadan sonra Avrupa ligi de yalan olabilir Hoca şimdiden en ağır kurayı biz çektik vs demeye başladığına göre işimiz zor.Andersenden masallar şeyh uçmaz mürit uçurur
bu açıklamadan sonra Avrupa ligi de yalan olabilir Hoca şimdiden en ağır kurayı biz çektik vs demeye başladığına göre işimiz zor.Andersenden masallar şeyh uçmaz mürit uçurur
bu açıklamadan sonra Avrupa ligi de yalan olabilir Hoca şimdiden en ağır kurayı biz çektik vs demeye başladığına göre işimiz zor.
Andersenden masallar şeyh uçmaz mürit uçurur
Şu kadro Terim'le harcanmamalı.
Yahu sen eleştirsen ne olurŞu anda boşta olan teknik direktörler Gattuso, Pirlo, Conte.. Kimi istersiniz?
Azıcık daha sabır gösterelim ya lütfen. Dediğiniz gibi 3 senedir gösteriyoruz. 3 sene daha değil. Şu grup maçları oynansın takım nasıl bakalım ondan sonra söz bende eleştireceğim. Ama azıcık sabır yahu?
Şu anda boşta olan teknik direktörler Gattuso, Pirlo, Conte.. Kimi istersiniz?
Randers maçının tamamında ve bugünün ilk yarısında ki oyun beni tatmin. Diagne biraz formda olsaydı 2 maçta da farka gidecektik. Gedson ya da Harroui hatta mümkünse ikiside ve sol stoper ile çok daha iyi takım oluruz. Siz kötü skorlar gelince yazmaya devam edebilirsiniz
Kraldan çok kralcılık kariyerinizde başarılar dilerim.
Olacak olacak, 3-4 transfer daha yapılırsa, Diagne bulduklarını atarsa, sol ayaklı stoper, yeşil gözlü orta saha bulursak, balık da kavağa çıkarsa kusursuz bir takım izleyeceğiz.
Koskoca Kasımpaşa’ya en azından ilk yarı da olsa üstünlük kurmuşuz, 2 gol atmışız. İki farklı öne geçip berabere kaldığına göre hocanın vardır bir bildiği. Bizim aklımız ermez.
Ekli dosyayı görüntüle 1473
Açıklamanın tamamı bu. Yani burda yaptığınız algı gibi zor kura çektik, bizden bir şey beklemeyin demedi. O günlerde daha iyi olacağız, çat çat oynayacağız da diyor.
Yani zor grup olduğunu da herkes biliyor. Lazio ve Marsilya zor değil mi yani? Lokomotif Moskova bile yabana atılacak takım değil. Evet gerçekten en zor 2 gruptan birindeyiz. Ben aslında Kaan'ın bahsettiği B grubunda olmak isterdim. Tam Şampiyonlar ligi grubu olurduk.
Lütfen algı yapmadan eleştirilerimizi yapalım
Kardeş bu forumda algının allahını sen yapıyorsun ama farketmez bırak isteyen istediği yorumu yapsın. Her eleştiriyi savunmaya çalışma komik oluyor. Gerek yok.Açıklamanın tamamı bu. Yani burda yaptığınız algı gibi zor kura çektik, bizden bir şey beklemeyin demedi. O günlerde daha iyi olacağız, çat çat oynayacağız da diyor.
Yani zor grup olduğunu da herkes biliyor. Lazio ve Marsilya zor değil mi yani? Lokomotif Moskova bile yabana atılacak takım değil. Evet gerçekten en zor 2 gruptan birindeyiz. Ben aslında Kaan'ın bahsettiği B grubunda olmak isterdim. Tam Şampiyonlar ligi grubu olurduk.
Lütfen algı yapmadan eleştirilerimizi yapalım
Yani ne algısı abi ya? Boş boş ne anlatıyorsun sen ya? Harbiden sıkıldım artık yok algı yok bilmem ne işim gücüm yok senin hocanın algısının peşine düşücem ben bizden bir şey beklemeyin dedi diye bir şey mi demişim ki bana burda boş boş konuşuyorsun? Sal yahu milleti isteyen Fatih Terim'i eleştirsin, isteyen kovulmasını istesin sen de savunacaksan savun da hayret bir şey ya. Ne yazsak yok onu demek istemedi yok bunu dedi yok aslında onun ana fikri buydu yok hoca şu videonun şu salisesinde şuna atıf yapmış falan harbiden ne anlatıyorsun ben anlamıyorum.
Furkan önce önünü arkasını kesip eksik beyan veriyorsun, sonra da gerçek yazılınca boş boş konuşuyor diyorsun. Boş boş konuşan kim görüyoruz. Eleştiri size olunca nasıl da cevap veriyorsunuz. Sonra da yok eleştiri kültürü yok cart yok curt...