2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Avrupa ligi gruplarına baktım bir daha. Hakikaten çok iyi takımlar var bu sene. B grubu ve bizim grup en zorlu gruplar gibi duruyor.
Fatih Terim, Sadri, Sampaoli ile hiper tansiyon yaşanacak. Bu açıdan en ilgi çekici grup olmuş.

ilk 3 haftaya göre ; Trabzon , Fener , BJK ve bizim takım arasında , en kötü futbolu oynayan , ne oynadığı belli olmayan bir takımız. O kadar gereksiz adam var ki takımda , o kadar adama hala ihtiyacımız var ki. Geçen sene kiralık olan ve giden ; Onyekuru , Halil , Gedson ve hatta Etobonun yeri dolmadı. V ehala takımda babel, Feghouli, Diagne ve Lyundama top oynuyor.

Screenshot_20210830_000211.jpg

Açıklamanın tamamı bu. Yani burda yaptığınız algı gibi zor kura çektik, bizden bir şey beklemeyin demedi. O günlerde daha iyi olacağız, çat çat oynayacağız da diyor.
Yani zor grup olduğunu da herkes biliyor. Lazio ve Marsilya zor değil mi yani? Lokomotif Moskova bile yabana atılacak takım değil. Evet gerçekten en zor 2 gruptan birindeyiz. Ben aslında Kaan'ın bahsettiği B grubunda olmak isterdim. Tam Şampiyonlar ligi grubu olurduk.
Lütfen algı yapmadan eleştirilerimizi yapalım 🙋‍♂️

Kasimpasayi yenmemiz icin transfere ona buna gerek yok .

Hoca su 2 senedir yönetim beni tek birakiyor bahanesi altinda gecistirdi ama artik yeter Hocam
Dersinki bu futbolcular mal ben anlatiyorum yapamiyorlar.

Yada diceksinki ben Günümuz Futbolunda geri kaldim.

Her maç kişisel hata varsa konsantrasyon eksikligi vardir.Bireysel çalismada eksiklik vardir.

Takim icinde yanlis giden bisiler muhakkak vardir.

Birak hocam artik gidicek gelicekleri 10 tane topcu aldi Yönetim 10 futbolcuyu almadanda elindeki takim kasimpasayi yenerdi.

Cık de kötüyüz oynayamadik nedir bu Karamurat olma sevdasi. Bu oyuncu kötü durumda bu oyuncu vasat durumda diyebilmelisin milyon liralar dolar aliyor bu adamlar cocuk gibi poh pohlamicaz.

Muhammedi basinda yerdigin kadar Ömer Babel Arda bunlari konuş.

Şu kadro Terim'le harcanmamalı.

Şu anda boşta olan teknik direktörler Gattuso, Pirlo, Conte.. Kimi istersiniz?
Azıcık daha sabır gösterelim ya lütfen. Dediğiniz gibi 3 senedir gösteriyoruz. 3 sene daha değil. Gerekli transfer hamleleri yapılsın, şu grup maçları oynansın, ligte haftalar biraz daha ilerlesin, takım nasıl bakalım ondan sonra söz bende eleştireceğim. Ama azıcık sabır yahu?

Son düzenleme:
Şu anda boşta olan teknik direktörler Gattuso, Pirlo, Conte.. Kimi istersiniz?

Dünya teknik direktör dolu. Alman, Fransız sen yeter ki iste. Sizler bıkmamış olabilrsiniz lakin biri size hem de yıllardır takımın başında olmasına rağmen gelecek satıyorsa o başarısızdır. 2 şampiyonluk rakiplerin ahmakça hatalar yapmasından geldi yoksa rezil futbol oynamıştık o dönemde de ki zaten Avrupa sonuçları rezilliğimizin göstergesi.
Takım genç ve tecrübesiz yalanı ile şimdi de savunuluyor. Genç olmak hele sporda tecrübesizlik değldir. Bunlar sokaktan seçilmiş futbolcular değil alt yapılar dahil yüzlerce maç yapmış futbolcular.
Takımın duran top organizasyonu yok, her top bir şekilde kalemize dönüyor top bizim ayağımızda olsa bile ve her sonuçta hep bireysel hata yalanına sarılıyor, Terim. BNagelsman 33 yaşında galiba. Nerede teknik direktör şimdi?

Randers maçının tamamında ve bugünün ilk yarısında ki oyun beni tatmin. Diagne biraz formda olsaydı 2 maçta da farka gidecektik. Gedson ya da Harroui hatta mümkünse ikiside ve sol stoper ile çok daha iyi takım oluruz. Siz kötü skorlar gelince yazmaya devam edebilirsiniz🙋‍♂️

Kraldan çok kralcılık kariyerinizde başarılar dilerim.

Olacak olacak, 3-4 transfer daha yapılırsa, Diagne bulduklarını atarsa, sol ayaklı stoper, yeşil gözlü orta saha bulursak, balık da kavağa çıkarsa kusursuz bir takım izleyeceğiz.

Koskoca Kasımpaşa’ya en azından ilk yarı da olsa üstünlük kurmuşuz, 2 gol atmışız. İki farklı öne geçip berabere kaldığına göre hocanın vardır bir bildiği. Bizim aklımız ermez.

Kraldan çok kralcılık kariyerinizde başarılar dilerim.

Olacak olacak, 3-4 transfer daha yapılırsa, Diagne bulduklarını atarsa, sol ayaklı stoper, yeşil gözlü orta saha bulursak, balık da kavağa çıkarsa kusursuz bir takım izleyeceğiz.

Koskoca Kasımpaşa’ya en azından ilk yarı da olsa üstünlük kurmuşuz, 2 gol atmışız. İki farklı öne geçip berabere kaldığına göre hocanın vardır bir bildiği. Bizim aklımız ermez.

Bende tam onu diyecektim ki siz son cümlenizde bahsetmişsiniz. Teşekkür ederim 🙋‍♂️

Ekli dosyayı görüntüle 1473

Açıklamanın tamamı bu. Yani burda yaptığınız algı gibi zor kura çektik, bizden bir şey beklemeyin demedi. O günlerde daha iyi olacağız, çat çat oynayacağız da diyor.
Yani zor grup olduğunu da herkes biliyor. Lazio ve Marsilya zor değil mi yani? Lokomotif Moskova bile yabana atılacak takım değil. Evet gerçekten en zor 2 gruptan birindeyiz. Ben aslında Kaan'ın bahsettiği B grubunda olmak isterdim. Tam Şampiyonlar ligi grubu olurduk.

Yani ne algısı abi ya? Boş boş ne anlatıyorsun sen ya? Harbiden sıkıldım artık yok algı yok bilmem ne işim gücüm yok senin hocanın algısının peşine düşücem ben bizden bir şey beklemeyin dedi diye bir şey mi demişim ki bana burda boş boş konuşuyorsun? Sal yahu milleti isteyen Fatih Terim'i eleştirsin, isteyen kovulmasını istesin sen de savunacaksan savun da hayret bir şey ya. Ne yazsak yok onu demek istemedi yok bunu dedi yok aslında onun ana fikri buydu yok hoca şu videonun şu salisesinde şuna atıf yapmış falan harbiden ne anlatıyorsun ben anlamıyorum.

"Her zaman bir Melo, bir Fernando bulamıyorsunuz. O mevkiler benim futbol anlayışımda hep önemli oldu. Bakalım, daha var transfer döneminin bitmesine. Her şey olabilir. Taylan da bize çok iyi işler yaptı, belki hatalar yapmış olabilir ama sevabı çok. Orta sahaya bir transfer düşünüyoruz. Gedson'u düşündüğümüze göre bu çok açık."

Yani bu adam artık milletle dalga mı geçiyor yoksa cidden ne demeye çalıştığını anlamıyorum artık. Melo-Fernando ile Gedson'un birbiriyle alakası yok. Yani eğer DMC oynayacak adam arıyorsan bu Gedson değil, Gedson'u alsan defansif orta saha olup stoperlerin arasına girecek orta saha yine eksik olacak 3 gün sonra yine gemiyi yanaştıralım sandalı çekelim falan diye zırvalayacak. Adam hangi pozisyona, hangi profil oyuncu istediğini bilmiyor cidden. Melo Fernando neresi, Gedson Fernandes ne alaka yani.

Kardeş bu forumda algının allahını sen yapıyorsun ama farketmez bırak isteyen istediği yorumu yapsın. Her eleştiriyi savunmaya çalışma komik oluyor. Gerek yok.
Fatih Hocayı emin ol senden daha çok seviyorumdur kendisi benim hemşehrim rahmetli babasıyla tanışmıştım zamanında kendisine olan sevgim hep devam edecek bu ayrı konu ama oynanan futboldan memnun değilim. Fatih Hoca ile artık olmuyor ve olmayacak da. Dolayısıyla emekli olsun torun sevsin stressiz bir hayat yaşasın diyorum. Mesela algının kralı boşta hoca mı var yabancılar başarılı olamaz vs tarzında yazdıkların. Eminim getirebilecek vizyonumuz yok ama Lucien Favre hala boşta mesela. Yani sadece Favre de değil emin ol Galatasaray için birçok iyi hoca bulunabilir her zaman için ama Fatih Terim'in gölgesi altında çalışmamalı.

Yani ne algısı abi ya? Boş boş ne anlatıyorsun sen ya? Harbiden sıkıldım artık yok algı yok bilmem ne işim gücüm yok senin hocanın algısının peşine düşücem ben bizden bir şey beklemeyin dedi diye bir şey mi demişim ki bana burda boş boş konuşuyorsun? Sal yahu milleti isteyen Fatih Terim'i eleştirsin, isteyen kovulmasını istesin sen de savunacaksan savun da hayret bir şey ya. Ne yazsak yok onu demek istemedi yok bunu dedi yok aslında onun ana fikri buydu yok hoca şu videonun şu salisesinde şuna atıf yapmış falan harbiden ne anlatıyorsun ben anlamıyorum.

Furkan önce önünü arkasını kesip eksik beyan veriyorsun, sonra da gerçek yazılınca boş boş konuşuyor diyorsun. Boş boş konuşan kim görüyoruz. Eleştiri size olunca nasıl da cevap veriyorsunuz. Sonra da yok eleştiri kültürü yok cart yok curt...

Furkan önce önünü arkasını kesip eksik beyan veriyorsun, sonra da gerçek yazılınca boş boş konuşuyor diyorsun. Boş boş konuşan kim görüyoruz. Eleştiri size olunca nasıl da cevap veriyorsunuz. Sonra da yok eleştiri kültürü yok cart yok curt...

Yahu sen kimsin ki beni eleştireceksin? Ben bizden bir şey beklemeyin dedi diye bir cümle kurmuş muyum ki söylemediğim şeyle itham ediyorsun beni? Aklımız çalışıyor kimin ne dediğini anlayacak zeka seviyesindeyiz adam ne dese yok öyle demedi falan diye anlamsız bi savunma içine giriyorsun. Sanane abi bırak isteyen tapsın bırak eleştirsin ya.

Rakipler gol atmıyor. Biz kendi kendimize yiyoruz. Fb ile Bjk 1 tane sallasa öyle ya da böyle maç bitiriyorlar. Ancak biz bitiremiyoruz bunun sebebiyse oyun mantalitemiz.

Ne Taylan, Xavi ya da J.M.Seri kalitesinde ne de defans hattımız da Pique var. Her pozisyonda ayağa çıkma fetişi olduğu sürece dün Taylan patlar yarın Lyundama sonraki gün Nelson.

Maç berabereyken skoru bulmak için organize olmak adına paslı çıkarak bu tarz riskleri almayı anlayabilirim. Ama skor olmuş 2-1 ne gerek var fantaziye, vur topu gitsin.

Bjk ile Fb skoru buldukları anda Anadolu takımı gibi gerektiğinde yatıyorlar gerektiğinde kapanıyorlar ama maçı bitiriyorlar. Kendi kendine bu kadar kolay gol yiyen takım maçı kapatamaz ve sürekli bu izlenimi verirsen rakiplerin de skordan bağımsız oyunun içinde kalırlar.

Bu arada transferlerin hepsi son derece kaliteli. Bu kadar isimsiz oyuncu alıp bu yetenekleri bulmak kolay değil.

Ancak Nelson transferi oyuncu kaliteli de olsa doğru transfer değil. Savunması orta sahaya çıkan takımın stoperi hızlı olacak. En azından 8 kağıt bayılıyorsan hız defekti olan birisini almayacaksın.

Nelson maçın genelinde iyi oynadı. Ama Yusuf karşısında düştüğü durum Gs’nin 8 milyon euro verip alacağı stoperin düşeceği durumlar değil