2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Florya aşçısına yazar bence. Ali Sami Yen spor kompleksi güvenlik görevlisi falan da olabilir. Yahu adam belki gelmek istemiyor sana? Tapulu malın mı adam çıkıp Ben GS'yi istemiyorum derse ne olacak?

Bugün hava çok sıcak. Hep Fatih Terim yüzünden. Rüzgar ters esti. Ulan Fatih Terim. Senin bakış açın bu ve buna yapacak bir şey yok.

Şimdi duruma gelince; yaşadık bu durumu zaten. Rosier açık açık ben gelmek istemiyorum dedi. Kimse bir şey dedi mi? Ama Halil ve Gedson için aynı durum söz konusu mu? Oyuncular ben Galatasaray'a gelmek istemiyorum dediler mi? Dedilerse yine kimsenin bir suçu olmaz. ama sen uzun zamandır peşinde olup ve oyuncu tarafında olumsuz bir durum yok diyerek başkasına kaptırıyorsan suçlusundur.

Mohammed'e gelince de sorumlu hoca diyoruz zaten. Hayır ne istiyorsun onu da anlamıyorum. Senin gibi nefes alıp verip hocaya saydırınca mı doğru oluyor?

Yahu vermiyor sana Benfica? Eylül 1 olmuş biz hala Gedson bekliyoruz adamlar bu akşam çıktı dedi vermiyoruz kardeşim diye. 24 saat içinde orada 11 oynayacak futbolcu bulma imkanın var mı? Cicaldau'ya 6,5 ver büyüksün, Nelsson'a 7,5 var birlikte çok şey başaracağız. Berkan'a 4 ver aman başkan canım başkan. Kaçan ilk topçuda başkana yazar:) Vallahi Terim çok iyi yere teşkilat kurmuş. RTE gibi ne olursa olsun çevresi suçlusu kendisi pür-ü pak. Bi topçuyu alamadı diye birini suçlu ilan etmek ne ayrıca transferdir bu kulüp ister adam istemez, adam ister kulüp vermez ama alamayınca suçlu olursun :) Enteresan hakikaten.

İnanılmaz birisin Furkan. Olayı Fatih Terim'e nasıl bağlayacaksın diye merak ediyordum ki başarmışsın. Rte paylaşımlarınıza da hastayım. Ama siz de şu fonlu tatlı su solcuları gibisiniz onu da uyandırayım.
Olayın Fatih hoca ile hiç alakası yokken kendi kendine bağlayıp bir de bizi saçma sapan bir şey ile itham ediyorsun.

Senin kafa yapınla cevap vereyim; belki Mohammed burada kalmak istemedi, antreman ve maçlar da performans vermedi. bunları yapan adam gönderilir. Ama neymiş hoca suçlu (tamamen uydurma senaryo ciddiye alınıp cevap verilmesin)

Çok basit eğer bir yarışa gidip almayı beceremiyorsan başarılı olamamışsındır. Bu da eleştirilir. Doğanın kanunu. Bunun altında başka bir şey aramak filan çok zorlama. Senin de dediğin gibi çok ama çok enteresan.

Seni okuyan da yönetime deli gibi saydırdığımı filan zanneder. Transfer bu nasıl ki çok iyi hamleler yapıyorsan böyle gollerde yiyebiliyorsun. İnşallah Gedson golü olmaz.

Bir de ekleme yapalım. Bunlar kesin şeyler de değil. Yarın bambaşka şeyler olur çıkar yine helal olsun deriz. Sadece olası durumlar için yorum yapılıyor.

Son düzenleme:
İnanılmaz birisin Furkan. Olayı Fatih Terim'e nasıl bağlayacaksın diye merak ediyordum ki başarmışsın. Rte paylaşımlarınıza da hastayım. Ama siz de şu fonlu tatlı su solcuları gibisiniz onu da uyandırayım.
Olayın Fatih hoca ile hiç alakası yokken kendi kendine bağlayıp bir de bizi saçma sapan bir şey ile itham ediyorsun.

Senin kafa yapınla cevap vereyim; belki Mohammed burada kalmak istemedi, antreman ve maçlar da performans vermedi. bunları yapan adam gönderilir. Ama neymiş hoca suçlu (tamamen uydurma senaryo ciddiye alınıp cevap verilmesin)

Çok basit eğer bir yarışa gidip almayı beceremiyorsan başarılı olamamışsındır. Bu da eleştirilir. Doğanın kanunu. Bunun altında başka bir şey aramak filan çok zorlama. Senin de dediğin gibi çok ama çok enteresan.

Ben bu kulüpte Fatih Terim'e yazan bir şey görmedim. O oluyor başkana yazar, bu oluyor başkan yardımcısı suçlu, şu oluyor aşçı suçlu o suçlu. Ya bir allahın kulu çıksın desin ya bu adam niye her gelenle sorun yaşıyor herkesle sorun yaşıyor. Bir kişi desin ya da bu adamda hiç mi suç yok diye? Hoca Muhammed'ten katkı almalıydı diyorsun ondan sonra diyorsun ki bu adamda suç var mı acaba bi bakmak lazım. Böyle bir şey var mı ya? Diagne'yi gönderdin Mustafa'yı aldın. Mustafa'yı gönderdin Diagne'yi tuttun. 6 ayda oldu bunlar. 6 ayda Yedlin geldi ıskarta, Diagne geldi 6. ayında ıskarta. O ıskarta, bu ıskarta, şu ıskarta. Herkes suçlu, ben suçluyum (foncuymuşuz ali koç fonluyor bizi) bi tek bu adam değil. 1000 sene önce yaşasaymış Peygamber olacakmış bu adam demek ki. Alamadık yahu alamadık. Bu kadar basit. Adamlar Gedson'u vermiyor niye çünkü ŞL'de oynayacak takıma vermek istiyor. Hani siz diyordunuz ya "PSV'ye elenelim aman ne olmuş hocamın canı sağolsun diye." Bak Avrupa'da öyle olmuyor işte. Adamlar topçusunu vitrinde tutmak istiyor. Demek ki neymiş Şampiyonlar Ligi'nde olmak gerekiyormuş. Hadi Gedson olmadı. Ona 6 buna 7 veren takım başka oyuncu mu bulamamış?

Okuma yazman yok o zaman Furkan. Sadece buraya gir Fatih Terim yaz bakalım neler söylenmiş. Senin sıkıntın şu; hoca ile alakasız bir konu yazılıyor nasıl oluyorsa konuyu oraya getirip ''ama hocanız'' durumuna bağlıyorsun. 3-5 sayfa geriye git itham ettiğin bu adam bu şekilde olmayacağını hocanın bırakıp gitmesi gerektiğini yazmış.

Ya da Mohammed yaz herhangi bir yere; belli hesaplar hariç yönetime laf eden kimse var mı? Herkes Fatih Terim'i suçlu buluyor.

Eğer Benfica oyuncuyu hiç bir şekilde sana vermeyeceğini söylüyorsa çıkarsın CL faktörü yüzünden alamıyoruz der konuyu kapatırsın. Sıcak tutar ve rakibine kaptırırsan bu sana yazar. Bu kadar basit ve net yahu.

Okuma yazman yok o zaman Furkan. Sadece buraya gir Fatih Terim yaz bakalım neler söylenmiş. Senin sıkıntın şu; hoca ile alakasız bir konu yazılıyor nasıl oluyorsa konuyu oraya getirip ''ama hocanız'' durumuna bağlıyorsun. 3-5 sayfa geriye git itham ettiğin bu adam bu şekilde olmayacağını hocanın bırakıp gitmesi gerektiğini yazmış.

Ya da Mohammed yaz herhangi bir yere; belli hesaplar hariç yönetime laf eden kimse var mı? Herkes Fatih Terim'i suçlu buluyor.

Eğer Benfica oyuncuyu hiç bir şekilde sana vermeyeceğini söylüyorsa çıkarsın CL faktörü yüzünden alamıyoruz der konuyu kapatırsın. Sıcak tutar ve rakibine kaptırırsan bu sana yazar. Bu kadar basit ve net yahu.

Yahu dediğin zat bizzat söylüyor Gedson'u bekliyoruz hala diye. A Spor'a B spor'a ne gerek var abi?

Çok ilginç ya yine ''yönetime yazar'' cümlesine denk geldim...Transfere 30M harcatıyorsun ama yine yönetim suçlu oluyor. E hani canımız ciğerimiz Burak bAŞKanımızdı bu adam bizim.

Çok ilginç ya yine ''yönetime yazar'' cümlesine denk geldim...Transfere 30M harcatıyorsun ama yine yönetim suçlu oluyor. E hani canımız ciğerimiz Burak bAŞKanımızdı bu adam bizim.

Türkiye şartlarında 30 milyon euro para harcayacaksın (kur gelmiş 10 TL'ye) ve hala 10 tane eksiğin olacak biri çıkıp diyecek ki yönetime yazar. Valla yönetim de ettiğini çekiyor bu kadar yaslanırsanız bu adama ilk arkanızdan çekilecek adam da bu olur diye. Twitter'da trolleri başlamış zaten. Üç gün sonra kimseyi satamadılar muhabbeti başlayacak daha :)

Siz ikiniz şaka mısın? Beni mi trolluyorsunuz? Ya da okuduğunu hiç anlamak mı istemiyorsunuz?
Halil 1.5m bedelle kiralık Fenerbahçe’ye gidiyor. Söylenen bu. Sen uzun zamandır peşinde koşup bu raddeye getiremiyorsan yönetime yazar.
Bunu söylemek yaptıkları her şeyi çöpe atmak mı oluyor? Burak Elmas için hakaret edip bela okumak gibi bir anlam mı çıkartıyorsunuz? Ya da tüm sezonun sorumlusu yönetimdir manası mı çıkarttınız?
Çok basit Halil ve Gedson olmuyorsa bu yönetime yazar. Sen oyuncundan performans alamıyorsan hocaya yazar.
Bu sene de alınacak kötü sonuçlarda yönetime kimse laf edemez, etmemeli.

Hakikaten ya ben anlamıyorum ya siz çok başka kafalardasınız.

Siz iliniz şaka mısın? Beni mi trolluyorsunuz? Ya da okuduğunu hiç anlamak mı istemiyorsunuz?
Halil 1.5m bedelle kiralık Fenerbahçe’ye gidiyor. Söylenen bu. Sen uzun zamandır peşinde koşup bu raddeye getiremiyorsan yönetime yazar.
Bunu söylemek yaptıkları her şeyi çöpe atmak mı oluyor? Burak Elmas için hakaret edip bela okumak gibi bir anlam mı çıkartıyorsunuz?
Hakikaten ya ben anlamıyorum ya siz çok başka kafalardasınız.

Şunu düşün abi 1 dakikalığına. Ona 5 buna 6 şuna 7 veren takım 1,5 milyon euro verip kiralayamıyor mu bir adamı diye. Hem de sınır varken? Daha gelir gelmez Barış Alper'e 1,5 milyon euro çıkan adamlar niye kiralamamışlar mesela Halil'i.

Şunu düşün abi 1 dakikalığına. Ona 5 buna 6 şuna 7 veren takım 1,5 milyon euro verip kiralayamıyor mu bir adamı diye. Hem de sınır varken? Daha gelir gelmez Barış Alper'e 1,5 milyon euro çıkan adamlar niye kiralamamışlar mesela Halil'i.
Tamam furkan Fatih terim yüzünde Fatih terim işe taş koymuş yönetimin ayağını kaydırıp kendisine bahane bulmak için

Gedson deseki Sampiyonlar liginde oynayan takimda oynamak istiyorum.Benfica vermedi yada napicaksin

Halilide Fener kapti diyelim.Brendforta ucuk rakam verdi

Yönetim ne yapabilirki?

Problem A B C D plani yapmayip 2 oyuncuya bizi mahkum eden Teknik Ekibe yazar.

Muhammed geleli 6 ay olmus adam her sakatligi 2 3 ay dediler 15 günde döndü. CORONA OLDU döndü.

Rüzgar esse sakatlanan Falcao

Kafasi estikce top oynayan Diagne

Halil Halil ne yapmis Halil allah aşkina Galatasaray Santraforu olmak bu kadar kolay vede ucuz degil.

Çıkıp Ocak ayini işaret etmesin.

Galatasaray, Halil'i şu anda alıyorsa yabancı sınırından dolayı mecbur olduğu için alıyor zaten. Alınamasa yönetime yazacak bir durum yok ortada yani. Ha şu var. Halil alınmasaydı Muhammed gider miydi? Muhammed için gece hayatı var falan yazan ben değilim sonuçta. Ben zaten farklı bir şey söylemiyorum.Adsız.jpg