"Çok basit eğer bir yarışa gidip almayı beceremiyorsan başarılı olamamışsındır. Bu da eleştirilir. Doğanın kanunu. Bunun altında başka bir şey aramak filan çok zorlama. Senin de dediğin gibi çok ama çok enteresan."
Bir yarışa girip kazanamıyorsan bu takımı yönetene yazar mı? Ben Terim'in sürekli gelecek satmasından bıktım. 3.5 yıl oldu ve kadrodan bağımsız ortaya bir oyun koymadı. 2 şampiyonluk demesin kimse birinde Avcı elleriyle hediye etti, diğerinde de sağ olsun feylozof hem yönetimiyle girdiği sidik yarışı ve fb-bjk arasında kavga çıkarmasıyla yolumuzu açtı. Biz çevre faktörünü hiç dikkate almadan ilgili dönemi başarılı bulduk lakin Avrupa maçlarında gerçekler yüzümüze vuruldu.
Benim transfer zerre umurumda değil. Terim'in devri geçti ve bunun farkında olunmaması zoruma gidiyor. Terim ne yazık ki eline oyuncu seçimi bırakılacak biri değil. Israrla bir yalana sığınılıyor 90'lar da oyuncuları buldu diye. Külliyen yalan. O futbolcuları kazandıran Sepp Piontek'tir. Galatasaray'ın 80'ler ve 90'larına nasıl Jupp Derwall ve Alman ekolü damga vurduysa, Türkiye'nin o yıllardaki alt yapısına da Sepp Piontek damga vurdu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarlar/baris-pehlivan/foncu-akpliler-1861598 bu da fonlu AKP'li dernek.
Alman vakfından fon alan kurum bunu sitesinde yazıyor. Peki organize suç örgütü liderinden ay da 10 bin dolar alan AKP'li siyasetçi ortaya çıktı mı? Bu iddia benim değil Türkiye Cumhuriyeti İçişleri bakanının iddiası. Pardon bu iddia olamaz elinde belge olmalı.
Uyuşturucu baronlarından rüşvet alan, pezevenklerle iş tutan, para karşılığı duruşma sonuçlarını etkileyen cumhurbaşkanlığı başdanışmanı mı yoksa ab'den fon alan gazeteci mi daha kötü?
Çalıştığı bakımevindeki kızları kocası ve oğlu eliyle pavyonlara sattığı ortaya çıkınca öldürülen ama arkalarında siyasi bağlantılar olduğu için dokunulmayan aileyle bağın olması mı yoksa ab fonu almak mı daha kötü?
Kurduğu kripto para borsasındaki paraları iç edip kaçan kişiyle yeğeninin ilişkisi ortaya çıkınca çamura yatan bakan ya da aynı kişiyle başka ortaklıkları olan oğlunun suçlarını örten vekil olmak mı daha kötü yoksa ab'den fon almak mı?
Akp, pkk'dan tehlikeldir diye bağırıp ardından akp'nin kuyruğu olmak mı daha kötü yoksa, ab'den fon almak mı?