2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Twitterda görünce,Mostafa hangi takıma gitmiş diye baktım,bakmaz olaydım.Bordeaux'un bu sezon maçlarını izleyen varsa hücum güçleri çok zayıf,pozisyona girmede ciddi sorun yaşıyorlar,berbat bir takıma gitmiş.

İnsallah Mostafa için hayırlısı olur.

Muhtemelen kiralama bedelinde düşülecek ve bize ayrı bir para gelmeyecek. Ocak ayında Terim yine transfer diyecek ve birileri yine bir bildiği var diyecek.
Bildiği yok arkadaşlar şimdiden söyleyeyim. Tayyip gibi her şeyi bitirince palavra satıyor.

Geldiğinde ne çok sevmiştik, taş gibi santrafordu Mohamed. Antrenman düşmanı teknik heyet bitirdi adamı, şimdi de üç kuruşa satıyor. Ki formu düşse de bence hâlâ çok iyi oyuncu. Yazıklar olsun emeğe geçen beceriksizlere. Gönderin, gönderin, sonra da golcüsüz oynadık diye ağlarsınız.

En büyük hayal kırıklığım oldu yani şu Mostafa. İlk defa Türkiye liginden bir oyuncu 30+ ya gidebilir diye düşünmüştüm. Tamam şuan formsuz, gece hayatı dedikoduları var oda doğru olabilir ve bunlar ilk olarak oyuncuya yazar ama bunları kontrol etmekte hocaya ve kulübe yazar. Oyuna katılımı düşük istenileni yapamıyor ama ilk geldiğinde öyle bir şey gösterdi ki yine bağlantı oyununda iyi değildi belki ama oynamaya çalışıyordu, hava hakimiyeti desen drogbadan esintiler sunuyordu bitiriciliği üst düzey ya bir tane kafa golü görmedik şu adamdan.Emre akbaba nın aldığı şansın yüzde 10 unu almadı bu çocuk yeri geldi 45 te çıkardık forvet adam 2 tane penaltı kaçırmadıysa çıkmaz ya 45 te. İlk geldiğinde ki hali Diagnenin şuan ki haline göre daha çok bağlantı oluyordu.Yerine tercih ettiğimiz adamda ruh hastası Diagne güler misin ağlar mısın.
Halil de iyi oyuncu ama kaç atacak 10-15 maksimum bence. Diagne 30 da atabilir 3 de atabilir. Bu arada aklını oynatmayan bir Diagne ve Halil de forvet için gayet yeterli. 20 maç oynayacak halleri yok bu adamların bir zahmet en az 35 maç oynasınlar ki Diagne nin daha sakatlandığını görmedim.
Marcao konusu bir an önce çözülmeli florya da belki oyuncular istemiyor o zaman başka bir çare aranmalı. Bence sol bekte çok büyük sıkıntımız var esas orada sadece PVA ile sezon geçmez. Orta sahaya ise sadece gedson hamlesi yeterli bana kalırsa bu ara yine geri kalmış ortadoğu ülkesinin kalıpları bitmek bilmeyen çapa sevdası. Hangi büyük takım çapa ile bir Beşiktaş heralde Avrupa'da ise zaten küme düşme veren takımlar haricinde ise kalmadı öyle oynatan takım.

Yüz ifadesi hiç mutlu görünmüyordu. Zaten donuk bir tip ve kalmak istemediğini belirtmiş. Bu durumda yollamak en iyisi,sonra satın alma durumu geldiği zaman ikilemde kalınacak ve daha büyük sorun olacaktı.Halil yerine gelirse iyi bir tercih olur.Diagne,Halil,Ogulcan, Babel yeterde artar bile lig için. Avrupa nasılsa çok zor. Sadece ne kadar para geleceği biraz sıkıntı. 7 milyon € ise bizim yaptığımız bu seviye transferlere göre çok ucuz bir satış olmuş olur

Yüz ifadesi hiç mutlu görünmüyordu. Zaten donuk bir tip ve kalmak istemediğini belirtmiş. Bu durumda yollamak en iyisi,sonra satın alma durumu geldiği zaman ikilemde kalınacak ve daha büyük sorun olacaktı.Halil yerine gelirse iyi bir tercih olur.Diagne,Halil,Ogulcan, Babel yeterde artar bile lig için. Avrupa nasılsa çok zor. Sadece ne kadar para geleceği biraz sıkıntı. 7 milyon € ise bizim yaptığımız bu seviye transferlere göre çok ucuz bir satış olmuş olur
Avrupa da sıralamamız belli seneye 22 sıraya düşecek hatta 26 sıraya düşmemiz mümkün o nedenle avrupa için falan denmesin gülünç oluyor

Mohamed yerine Halil Dervişoğlu gelecek diyorduk. Onu da Fenere kaptırmak üzereyiz :) Elimizde 2 forvet vardı birini kaybettik. 1 tane tanıdık forvet alacaktık onu da beceremiyoruz.

Şu an hiçbir şey kesin değil ama, Halil ve Gedsonu beklerken, Mohamedi kaybettik. Halil'in Fenere gitme ihtimali ile Gedson'un BJK'ye gitme ihtimali var. Biz nasıl bir transfer politikası yürütüyoruz Allah aşkına? Transferin son günleri iyi geçmiyor. Gelenler olduğu gibi beklenmedik gidenler de olabiliyor maalesef. Umarım gelenler, gidenleri aratmaz.

Son düzenleme:
ve de adamlar 1 milyon euro ya Halil i kiralıyorlar deniyor, biz aylardır kiralayamadık , satın bil alamadık.
Bu seneki kadro geçen sene 2.yarıdan bile kötü bir kadro.
Marco , Onyekuru , Halil , Gedson ve bile Etobo yok. Bide üstüne Mustafa yı satıyoruz.

Halil fb ye giderse büyük rezillik olacak gerçekten elimizden çok istediğimiz bir adamı alacaklar. Üstüne gedson bjk olursa darmaduman oluruz.

Şimdiye kadar bence transferde doğru strateji ile doğru işler yaptık. Kalan 3 günde Avrupa için, sonrasında da kalan 8 günde de lig için neler yapılacak bekleyelim.
Ama şu anda çıkan haberler gerçekten moral bozucu.
Hele ki Halil'i Fb'ye ve Gedson'u Bjk'ya kaptırırsak yönetim çok büyük eksi yer, bence bunun farkındadırlar. İnşAllah böyle bir rezillik yaşatmazlar.
Bu takıma yerli kaleci lazım ama şimdi bonservis verip İrfancan'ı alacaksın seneye birde Okan gelecek gereksiz hamle olmuş olacak. Başka da iyi kaleci yok.
Anholt Allah korusun sakatlansa iyi kötü Ömer var ama Boey sakatlansa sağ bek yok. Yerli bir sağ bek de lazım.
Gedson haricinde net 6 numara lazım. Seri ve Dieng ismi çıktı ama bakalım.
Halil bizim oynadığımız oyunun oyuncusu mutlaka lazım, inşAllah kaçırmayız.
Marcao gidecekse sol ayaklı bir stoper lazım birde.
O kadar çok eksik var ki.
Hoca Ocak ayını diyebilir yine 😀
Falcao, Babel, Akbaba ve Fatih Öztürk'ten bir şekilde çıkmak lazım.
Yönetim ve hoca en iyisini bilir demiyorum. Ama hayırlısı olsun inşAllah...

Şimdiye kadar bence transferde doğru strateji ile doğru işler yaptık. Kalan 3 günde Avrupa için, sonrasında da kalan 8 günde de lig için neler yapılacak bekleyelim.
Ama şu anda çıkan haberler gerçekten moral bozucu.
Hele ki Halil'i Fb'ye ve Gedson'u Bjk'ya kaptırırsak yönetim çok büyük eksi yer, bence bunun farkındadırlar. İnşAllah böyle bir rezillik yaşatmazlar.
Bu takıma yerli kaleci lazım ama şimdi bonservis verip İrfancan'ı alacaksın seneye birde Okan gelecek gereksiz hamle olmuş olacak. Başka da iyi kaleci yok.
Anholt Allah korusun sakatlansa iyi kötü Ömer var ama Boey sakatlansa sağ bek yok. Yerli bir sağ bek de lazım.
Gedson haricinde net 6 numara lazım. Seri ve Dieng ismi çıktı ama bakalım.
Halil bizim oynadığımız oyunun oyuncusu mutlaka lazım, inşAllah kaçırmayız.
Marcao gidecekse sol ayaklı bir stoper lazım birde.
O kadar çok eksik var ki.
Hoca Ocak ayını diyebilir yine 😀
Falcao, Babel, Akbaba ve Fatih Öztürk'ten bir şekilde çıkmak lazım.
Yönetim ve hoca en iyisini bilir demiyorum. Ama hayırlısı olsun inşAllah...
Gedson Bjk Halil Fb ye giderse neden Yönetim eksi yiyor?

Dünyada Gedson vede Halil dışında futbolcu yokmuş gibi A B C D plan yapmayan Fatih Hoca Teknik ekibe yazar.

6 ayda Topcuyu nasil küsturupde kacirdi Fatih Hoca onu anlatsin.

4 hafta sonra cıkıp Ocak ayini işaret etmesinden bunaldim usandim yeterda .

Gedson Bjk Halil Fb ye giderse neden Yönetim eksi yiyor?

Dünyada Gedson vede Halil dışında futbolcu yokmuş gibi A B C D plan yapmayan Fatih Hoca Teknik ekibe yazar.

6 ayda Topcuyu nasil küsturupde kacirdi Fatih Hoca onu anlatsin.

4 hafta sonra cıkıp Ocak ayini işaret etmesinden bunaldim usandim yeterda .

Yahu olmadığını nerden biliyoruz.
Vardır mutlaka ama bu 2 ismi kaçırırsa yönetim, dediğiniz gibi başka isim yoksa Fatih hocaya yazar.

Halil alınamıyorsa bu yönetime yazar. Yine Gedson için de aynı şey geçerli. Yapılmayan transferin teknik adama yazması sadece bizde olur sanırım.

Mohammed'in gidişi hocaya yazar. Sonuçta ondan faydalanamayan kendisi.