2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Yahu sen kimsin ki beni eleştireceksin? Ben bizden bir şey beklemeyin dedi diye bir cümle kurmuş muyum ki söylemediğim şeyle itham ediyorsun beni? Aklımız çalışıyor kimin ne dediğini anlayacak zeka seviyesindeyiz adam ne dese yok öyle demedi falan diye anlamsız bi savunma içine giriyorsun. Sanane abi bırak isteyen tapsın bırak eleştirsin ya.

Al işte klasik muhalif. Sen istediğini eleştireceksin. Ama başkası seni eleştirince hemen sinirlenmeler, hakaretler. Dediklerini aynen iade ediyorum. Sana senin dilinden cevap vermeyeceğim. Bu kadarı kafi 🙋‍♂️

Biz rakipler tarafından çözülmüş bir ekibiz. her maç aynı olayı yaşayıp aynı hatadan pozisyon veriyoruz. luyindama ve taylan oynadığı sürece de bu önde baskıyla çok gol yeriz. bize josef veya fernando tarzı 6 numara lazım. marcao cezası bitene kadar da alpaslan oynamalı hem de türk oyuncu hakkında yararlanırız. luyindama müthiş bir kesicidir ama kesinlikle galatasaray oyuncusu değildir. ya defanstan pasla çıkmayı bırakacağız, ya da ona göre oyuncular alacağız. taylan ve luyindama ile defansla toptan çıkmak intihar çünkü..

Ortada bir algı yok, açıklamada cidden dalga geçermiş gibi ifadeler var. ''UEFA sizin yeriniz orası dedi.'' cümlesi bile yeterli bence şaşırmaya. Bizim 3 yıldır yaka paça gönderdiğimiz futbolculardan üst üste 2 yıl şampiyon olacak takım kurulurdu. Bu bahaneler bitmeyecek zaten. 6 numara gelmeli, geldi ama zamana ihtiyacı var, Mohamed formsuz ama iyileşecek, Aa Diagne top tutamamış ayağında o yüzden 5 yedik, Taylan'ın ayağı titredi diye 4 lük olduk, Babel girdi diye Kasımpaşa tek kale oynadı aslında yenerdik vs... Hiç bitmeyecek.
Ha şunu da söyleyeyim; Burak Elmas yerine başka bir başkan olsa bu skorların müsebbibinin kim olacağını hepimiz biliyoruz değil mi ? :)

Şu yediğimiz golleri halı sahada yesen döverler adamı ya. Amatörlüğün daniskası resmen. Gol atınca ooo hocam büyüksün harika takım kurmuşsun, gol yiyince vay efendim bireysel hata hoca ne yapsın.. Ne güzel memleket!

Bu pasla çıkma işi nereden çıktı böyle?Geçen seneye kadar yoktu böyle birşey.Uzun vur ,sonra baskıyla kazan.En azından böyle gol yemezsin

Kerem de şaka maka iyi alıştı bize. Goller atıyor, asistler yapıyor, maçı kovalıyor uğraşıyor. Bozmadan devam ederse bizim jokerimiz olacak gibi.
Bir de futbol takımlarında anlam veremediğim bir saçmalık var; dün yediğimiz ilk gol. Ceza sahasında tutman gereken adamı bırakıp top ayağında olan uzaktaki adamı izliyorsun boş boş. Boey resmen sıvadı o pozisyonda. Zaten mesul olduğun 1 adam var, bir zahmet adamın önüne geç de yol yemeyelim be adam. Zaten toplu oyuncuyu savunmaya giden 2-3 GS'li oyuncu var, sana ne ? Bunu her takımın her maçında görüyorum.
Ve bizim önemli eksiğimizden biri de isyan edecek adam yok sahada. Misal dün bütün takım uyuyor ama biri de çıkıp hadi beyler demiyor. Melo olsa bağırır çağırır adam ederdi sahadakileri mesela.

He simdi Sorarlar
Hoca son gün Halil ile Dengesiz Diagne mi bizi mahkum edicek.

Sonrada cikip elinden çikolatasi alinmis cocuk gibi mizmizlanmicak ota boka bahane bulmucaksin.

Ben gercekten vardir bildigi demekden yoruldum.

Bu senede sampiyonluk yalan olur işimiz diagne ile Halile kaldiysa.

Bunlar Galatasaray Forveti Golcüsü degil

Düşüşteki hali bile öyle böyle güzel para kazandırdı, demek ki potansiyelini ortaya çıkabilseydik satış rekorumuzu kırabilirdik. yolu açık olsun.

Mohamed tamam formsuz olabilir ama potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Geldiği zamanı hatırlayalım. 10 maçta 6-7 gol atmıştı. Bir tek bu sene başında o da hazırlık döneminde sakatlık geçirdi, covid oldu filan formunu bulamadı. Ama değerli bir oyuncuydu. Bu şekilde kaybetmek hoş olmadı. Çok ararız.

Büyük ihtimalle halil geliyor. geçen sezon beşiktaşı yakalarken son haftalarda halil harika oynamıştı. keremle müthiş pas alışverişleri vardı ve stoperleri üstüne geçip alanda açıyordu. morutan, cicaldau gibi pas oyununda etkili isimlerle daha verimli olabilir. iyi 6 numara ve halile okeyim, gedsonda gelirse çilek olur artık.

Mohamed şu an takımdaki en iyi golcüydü. Adamın bi kere ayağı gol için yaratılmış. Son KSP maçında topu sırtı dönük almadan vuracağı yeri hesaplayıp anında dönüp vurdu ama kaleci son anda çıkardı. O yüzden sürekli diyorum ben; başka bir hoca olmadan bu takımdaki transferleri sağlıklı yorumlayamam diye. Satılma sebebi muhtemelen 8M gibi bir rakamla teklif gelmesinden ötürüdür. Buna da yanlış yahut kötü bir karar diyemem fakat bu sefer koca sezonu dengesiz Diagne'ye bırakıyorsun. Halil tabii ki gelmeli ama adadan elenen isim Mohamed olunca...

Büyük ihtimalle halil geliyor. geçen sezon beşiktaşı yakalarken son haftalarda halil harika oynamıştı. keremle müthiş pas alışverişleri vardı ve stoperleri üstüne geçip alanda açıyordu. morutan, cicaldau gibi pas oyununda etkili isimlerle daha verimli olabilir. iyi 6 numara ve halile okeyim, gedsonda gelirse çilek olur artık.
Halil iyi hos ama 40 mac halil ve diagne ile olmaz koca sezon gecmis

Mohamed şu an takımdaki en iyi golcüydü. Adamın bi kere ayağı gol için yaratılmış. Son KSP maçında topu sırtı dönük almadan vuracağı yeri hesaplayıp anında dönüp vurdu ama kaleci son anda çıkardı. O yüzden sürekli diyorum ben; başka bir hoca olmadan bu takımdaki transferleri sağlıklı yorumlayamam diye. Satılma sebebi muhtemelen 8M gibi bir rakamla teklif gelmesinden ötürüdür. Buna da yanlış yahut kötü bir karar diyemem fakat bu sefer koca sezonu dengesiz Diagne'ye bırakıyorsun. Halil tabii ki gelmeli ama adadan elenen isim Mohamed olunca...
Kiralik oyuncu diye biliyorum o durum da bize 4 milyon ancak düşer bence bize sordular bonservisini alacak mısınız diye muhtemelen yönetim de almama yönünde görüş bildirince satmak istediler diye düşünüyorum bize ne düşer onu bilemiyorum ama durum bu bence