2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Furkan madem öyle Zamalek neden müsade etmedi transfere? 1 gün sonra ya da 1 ay sonra biz onlara para verecekken, yani ocaktan önce verecekken adamlar neden istemedi? Amaçları belli, oyuncuyu bize küstürmek. Biz o fiyata almayalım. Daha sonra başkasına daha pahalıya satmak. Yoksa şimdi bu transfere müsade etmemelerinin mantığı yok. Çünkü bizde kabul etmişiz, Muhammed de istemiş ama Zamalek engel olmuş. Yanılıyor muyum?

Bunu diyen adama bitirdi demek komik oluyor. Neyse inşAllah hem bizim hemde Muhammed hakkında hayırlısı olur inşAllah.
Nihat hocam, beni ilgilendirmez ama bu twit bence desteklediğini göstermiyor, sanki bir ders verme gibi bir niyet de görünmüyor mu sence ?

Bence sozlesme sarti cok acik. Bonservisini yatirirsak oyuncuyu aliriz.
Yatirdik mi? hayir. Baska sarta gerek kalir mi artik.

Omar bu kadar profesyonel bakar mıydı tersi bir durum olsa? Misal 3-4 ay maaşını geciktirseydik sözleşmesini feshetmek için Fifa'ya gider miydi?
giderdi tabi kulüp olarak sözleşmesini fesih etmek de bizim hakkımız olabilir ama aldığı imza parasını kendi isteğiyle iade etmediği sürece alabileceğimizi sanmıyorum. Sonuç olarak bir oyuncuya hatırı sayılır bonservis de ödeyebilirsin altı ay sonra futbol hayatı bitebilir ya da trafik kazası geçirip sakat kalabilir. bonservisi de kimse iade etmez. Tam olarak aynı örnek değil farkındayım ama bence o konudan bir şey çıkmaz.

Halil de satın alma yok heralde ön alım hakkı falan demişler, çok iyi oynasa alamayız yani.
Terim artık kulüp menfaatleri için Mohammedi oynatmak zorunda adamdan 2-3 te olsa kar edilir en kötü ihtimalle.
Kuzey Afrikalı topçuların alınmaması artık kural falan olsun.

Ön alım hakkını ben de ilk kez duydum. Muhtemelen transferinde öncelikli kulüp olma gibi bir şeydir, yani öyle umuyorum.
Mohamed olayı da şöyle ilerleyecek ben yazayım: bi süre Diagne 11 oynayacak, sonra Diagne'yi kızağa çekecek küstürecek , o ara Mohamed golleri sıralamaya başlayacak, bir süre sonra da Mohamed'i kızağa çekecek Diagne alıp sırtlayacak takımı. Böyle bir döngüyle sezonu tamamlayacağız. Ancak Halil'den beklentim büyük benim.

Benim anlamadığım ve dün de sorduğum; Mohamed’i kim gönderme kararı aldı ? Hoca mı yönetim mi, yoksa ortak karar mı ?

Cesitli rivayetler var. Son donemde gece hayatina cok dustugunu soyluyorlar, performans dusuklugu bundanmis(dedikodular bu yonde) A spor da Emre Kaplan GS muhabiri Mohamedin Arapcadan baska dil konusmadigini, sonra ona tercuman getirdiklerini soyledi ama yeterli olmamis kendini adapte edememis takima guya. Ama bunlar benim duyduklarim. Performansi 2-3 aydir dusuktu. Ondan dolayi Fatih hoca da gondermek istiyormus. Ancak bu cocugun bu hale gelmesinde herkes sorumlu bence. Kendisi de gitmek istemis yurtdisina. Menajerlerin oyununa da gelmis olabilir. Galatasarayin da paraya ihtiyaci vardi oyuncu alabilmek icin. Ama oyuncu almak icin en iyi oyuncularindan birini formsuz da olsa 4 milyon euro kâr icin gondermezsin. Neyseki Zamalek bozdu oyunu. Onlar 4 milyon dolari pesin istemisler. Biz veremedik. Sorun su gitmeyen oyuncu donup bizde iyi oynayabilecek mi? Destek olmak lazim. Hem yonetim, hem hoca hem de taraftar.

Yalnız şöyle bir sorun var. Biz oyuncunun bonservisini aldık diyelim. Oyuncu bizde kalmak istemiyor. Nasıl tutacaksın futbolcuyu? Böyle bir durumda satışı yapmak mantıklı hareketti yönetimsel olarak. Şimdi elimizde bir bomba var.
Bunu bir şekilde çözmek gerekiyor. Burada teknik ekibe çok büyük iş düşüyor.

Yalnız şöyle bir sorun var. Biz oyuncunun bonservisini aldık diyelim. Oyuncu bizde kalmak istemiyor. Nasıl tutacaksın futbolcuyu? Böyle bir durumda satışı yapmak mantıklı hareketti yönetimsel olarak. Şimdi elimizde bir bomba var.
Bunu bir şekilde çözmek gerekiyor. Burada teknik ekibe çok büyük iş düşüyor.
Adamı bu hale getirenler bir zahmet düzeltsin.

Omar hariç 13 yabancımız kaldı.
Şu anlık 1 yabancı hakkımız kaldı. Sizce hangi bölgeye transfer daha elzem?
Gedson olursa sadece ligte olacak gibi. 8 ine kadar gelirse ancak gelir. Bu yüzden sadece ligte kullanabiliriz.
Bu yüzden 6 numara daha elzem gibi geldi bana...

Omar hariç 13 yabancımız kaldı.
Şu anlık 1 yabancı hakkımız kaldı. Sizce hangi bölgeye transfer daha elzem?
Gedson olursa sadece ligte olacak gibi. 8 ine kadar gelirse ancak gelir. Bu yüzden sadece ligte kullanabiliriz.
Bu yüzden 6 numara daha elzem gibi geldi bana...
Yeterince oyuncu geldi,gitti.Eldeki kadro lig için yeterli,her mevkinin 2 oyuncusu var,gerekirse akademiden takviye yapılır.Sadece kale sıkıntılı gibi ama Fatih tecrübesiyle is yapar.Hakkimiz var diye oyuncu almak doğru değil,seneye sahada daha da az yabancı olacak.Tek yapmamız gereken oyun başlatırken risk almamak,vur gitsin,ayıp değil sonrasında genç takımsınya baskı yaparak topu alırsın.Kasimpasa maçında yediğimiz golde iki bek orta sahada,stoperler çizgiye doğru açılmış, kaleci baskı altındaki oyuncuya top atıyor, kaptirinca geçmiş olsun.O kadar adam baskıya gelmişken zaten geride eksiliyorlar,Muslera'nin bunu görmesi gerek