Hazırlık maçlarında bile kabız pas futbolundan vazgeçmiyoruz. Neredeyse yarısı ilk onbir oyuncularımızdan oluşan kadro koskoca ikinci yarı 45 dk, bakın 45 dk diyorum, kendi sahasından çıkamadı. Yapılan 40-50 pasın %99' u kaleci-savunma- orta saha oyuncuları arasında geri pas şeklindeydi. Bunun neticesinde de top kaptırarak 2 gol yedik. Ne teknik heyet Galatasaray' ı bozan bu oyundan vazgeçiyorlar ne de oyuncular alışabilmiş. Bu teknik heyete Messi, Neymar alınsa bile bir şey değişmeyecek. İnadım inat devam ediyor her zamanki gibi. Yazık olan taraftar ve kulübün parasıdır. Bir 2003-2005 arasında yapılan 25' e yakın transfer gelmeyen başarı ve sonrasındaki kulüpteki ekonomik çöküntüyü bir daha kaldırabilir miyiz özellikle dövizin bu şekilde olduğu dönemde bilemiyorum. O döneme çok benziyor. Şampiyon olan kadronun tamamen bozulmuş, Fatih Terim 16 yeni oyuncu aldırmış, başarı gelmeyince her devre arası 3' er 5'er oyuncu daha aldırmış ve çekip gitmişti. Ama tek bildiğim Fatih Terim' e de, futbolculara da bir şey olmaz, olan yine Galatasaray' a olur. Yazık.