2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

Dogrudur Arda'da Galatasaray dır

Şaşırmadım. Adam yaptığına dair özür dilemiş suçunu kabul etmiş hala sen suçlu değilsin falan diye savunuluyor enteresan bir olay. Ne Kerem'i linçlemenin, ne Marcao'yu asmanın kimseye bir faydası yok ama olduğunuz yerde taraf seçip olmayan şeyi olmuş gibi gösterip taraf olup kahramanlık yapmaya devam edin. Buranın da prim malzemesi bu şeyler tabi ki.

Boş yapma provakötör seni gaz verme Allahmı ulan bu adam?
Galatasaray'da hiç bir oyuncu kendi takımından kimseyi fişleyemez.

Adamcılık yapmayın Irkçılık hiç yapma Kerem Türk diye Marcao Brezilyalı diye adamı hain ilan ettiniz.

ÇOK ŞÜKÜR YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDENİM sizin gibi adamcılık yapmıyorum ırkcılıkda yapmıyorum gördüğümü yazıyorum

Kullandığım söz halk deyim olarak kullanılıyor. teşbih bilmiyorsan ögren
Teşbihde kusur olmaz
Senin ki teşbih falan değil terbiye sınırlarını hakaret ederek aşıyorsun, dikkat!!

Öncelikle 80 milyon önünde benim Galatasarayımı rezil rüsva eden adamı senin gibi kabul edenlerin Galatasaray tarihinin değerlerini iyi okumasını tavsiye ederim, empati yapmalısın!!

Verdiğin örnekler örf adetlerimizde son derece ayıp şeyler burası İngiltere değil bence bir daha düşün, bunlar yapılanı haklı çıkarma sebepleri mi şimdi..

Bu ayarsız adamın yaptığını kim yaparsa yapsın Galatasarayımın formasını haketmiyor, bu gencecik çocuk hiç bir terbiyesizlik veya saygı sınırını aşmamışken TAKIM ARKADAŞINA HERKESİN ÖNÜNDE kafa atıp tekme tokat dalmak size göre bir karaktersizlik belirtisi değilse, insani dürtülerimizi de sorgulamalıyız.

Bu durum tarihe yazıldı, Yönetim ve Taraftar olarak tavrımızda yazılacak bu nedenle de ortada bu kadar kısa zamanda kolay sindirilemeyecek kadar büyük bir hata var ve bence bunun telafisi YOK..

Son düzenleme:
Belhanda taraftara söver ertesi maç ilk 11 başlar,Belhanda yönetime sitem eder kadro dışı kalır.

Gelinen nokta buyken,Kerem-Marcao konusunda Marcao'nun affedilmesine şaşırmamak lazım.Ama kimse artık Galatasaray'ın değerleri adı altında nutuk çekmez umarım.

Hazırlık maçlarında bile kabız pas futbolundan vazgeçmiyoruz. Neredeyse yarısı ilk onbir oyuncularımızdan oluşan kadro koskoca ikinci yarı 45 dk, bakın 45 dk diyorum, kendi sahasından çıkamadı. Yapılan 40-50 pasın %99' u kaleci-savunma- orta saha oyuncuları arasında geri pas şeklindeydi. Bunun neticesinde de top kaptırarak 2 gol yedik. Ne teknik heyet Galatasaray' ı bozan bu oyundan vazgeçiyorlar ne de oyuncular alışabilmiş. Bu teknik heyete Messi, Neymar alınsa bile bir şey değişmeyecek. İnadım inat devam ediyor her zamanki gibi. Yazık olan taraftar ve kulübün parasıdır. Bir 2003-2005 arasında yapılan 25' e yakın transfer gelmeyen başarı ve sonrasındaki kulüpteki ekonomik çöküntüyü bir daha kaldırabilir miyiz özellikle dövizin bu şekilde olduğu dönemde bilemiyorum. O döneme çok benziyor. Şampiyon olan kadronun tamamen bozulmuş, Fatih Terim 16 yeni oyuncu aldırmış, başarı gelmeyince her devre arası 3' er 5'er oyuncu daha aldırmış ve çekip gitmişti. Ama tek bildiğim Fatih Terim' e de, futbolculara da bir şey olmaz, olan yine Galatasaray' a olur. Yazık.

Son düzenleme:
Işık Kaan Arslan, Alpaslan'ın önünde olmalı. Hatta Nelsson'dan sonra ki tercihimiz o olmalı. Hoca, yeni bir Ozan çıkartabilir ondan. İnşAllah çok geç olmadan olacaktır...

Adını kalemtıraş markası sandığımız bir takım bizi 3'lemiş mi şimdi ? Kesin Taylan'ın falan ayağı kaymıştır pas verirken ondan böyledir ya da Diagne'nin saçı fönlenmemişti bugün o yüzden de olabilir. Alışma süreci lazım bu takıma, yeni kuruldu. İmparator da hayatında ilk kez kendi istediği kadroyu kurabildi. Gelecekten ümitliyim ben. İnşallah Allah'ın izniyle canımız hocamızla ambargo koyacağız her kulvara.

Adını kalemtıraş markası sandığımız bir takım bizi 3'lemiş mi şimdi ? Kesin Taylan'ın falan ayağı kaymıştır pas verirken ondan böyledir ya da Diagne'nin saçı fönlenmemişti bugün o yüzden de olabilir. Alışma süreci lazım bu takıma, yeni kuruldu. İmparator da hayatında ilk kez kendi istediği kadroyu kurabildi. Gelecekten ümitliyim ben. İnşallah Allah'ın izniyle canımız hocamızla ambargo koyacağız her kulvara.
Taylanın ayagı nasıl kayıcak Milli takımda iken?
Eleştirelimde realist olalım

Diagne Arabistan tarafına gidebilir deniliyor.
Muhammed, Halil, Ogulcan 3lüsü ile devam Ederiz yeterli olmaz ama vasatda değil.

Babel Kasımpaşa deniliyor gönderip maaşının 1m dolarından bile kar etsek büyük iştir.

Sosa'ya yeni sözleşme teklif edip maaşını düşürme teklifi yapılcakdı o iş ne oldu bilemedim.
Yedlindende çıkarsak tadından yenmez.

Şu yukarıdaki işler olursa 6 7 m dolar gibi paradan çıkmış oluruz.

Ben konuştum boşa konuşmadım teşbihimdede size göre dönemcilik abicilik dediniz.

Keremin Menejeri konuşmuş vay vay vay
Keremcik büyümüş Menejerini konuşturmuş.

Dünyanın En Büyük topcusu olucak olsa ne olur Karakter yok maalesef.

FANATİK'e konuştu. Söğüt, Kerem Aktürkoğlu'nun Fatih Terim ve Arda Turan gibi isimlerden çok şey öğreneceğini söylerken, Marcao ile yaşanan üzücü olayın genç futbolcunun babasının rahatsızlık geçirmesine neden olduğunu belirtti. Söğüt, olay sonrasında Galatasaray Kulübü'nün 150 bin euro para cezası vermesini ve kadro dışı bırakmamasını eleştirdi.

Bir kulübün duruşunun sportif başarıdan daha önemli olduğunu düşünüyorum. Değerlerin de daima çıkarlardan önce geldiğine inanıyorum
Fanatik Kaynak

Profesyonel çalıştığı Klübü eleştriyor Menejer.

Hayırdırn Menejer GALATASARAY klübünü eleştricek oyuncusu ile yollarım hadi yallah yallah

Kerem de durum bu 👆

Yedlin'i sağ bek almadan göndermek hata olur. İsimleri geçen İsmail Çokçalış ve Bünyamin'i tekrar izledim de bizim seviyelerin oyuncuları değil. Şimdi onlara bonservis verip alsan Berkan Mahmut'a yazık olacak, Sarıyer'e kiralık gitti. Yedlin o yüzden bence kalmalı.

Babel'den çıkabilseydik çok güzel olacaktı. Kasımpaşa Hollanda'lı almaya devam ediyor. Bruma, Eyseric, Donk ve Luckassen'den sonra Babel'i de alırlar inşAllah.

Babası bu kadar hassas incinmiş ise 10m getiren alsın gitsin hadi abi burası Galatasaray sizin arkabahcenizdeki oyun parkı değil.

Kerem denilen vatandaşa hiç kanım ısınmamıştı cıktı kokuları kaosu fırsata ceviren adammış vesselam (mecazi anlamda adam)