2021-2022 Galatasaray Futbol Takımı

🔥 Yeni Malatyaspor, Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Aytaç Kara için temasa geçti.

Abdürrahim Albayrak'ın Fatih Terim'den habersiz transfer ettiği Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'nın sözleşmelerinin Burak Elmas yönetimi tarafından feshedileceği iddia ediliyor.

(Sporx)

Bir örneğini Ghezeal transferinde yaşadık. Son olarak yine Elneny transferinde de yaşandığı söyleniyor. Bu oyunculara bu maliyetlere çıkmayı kabul etmeyen yönetime teşekkürler.
Aynı sıkıntıyı hoca Babel'i istediğinde yaşadık. Gittik 3 yılı verdik. Bugün gider mi acaba diye yol gözlüyoruz. Oyuncu almak değil oyuncuyu doğru şekilde almak başarıdır. Gerekirse veto edecek kudreti göstermek gerekli.

Şunu yazdık daha akşam olmadı Elneny geliyor haberi çıktı. İnşallah o maliyetlerin değil de bizim istediğimiz seviye de bir maliyetle geliyordur.

Galatasaray'da transfer bitmez 😅
Süre Ekim'in 8'i olsaydı o zamana kadar yine bitmezdi bu transferler 😀
Bakalım gelen ve giden olacak mı?
Hayırlısı olsun inşAllah takımımız için...

Hakikaten nasıl habersiz ya 😀 Alpaslan neyse de Aytaç'ın geleceğini ocakta hepimiz biliyorduk kaç kere haberi çıktı o zamanda mı istemiyordu Terim. Herkes orta saha bekliyor ama bence en yetersiz bölgemiz sol bek. PVA bedelsiz aldık diye çok eleştirmek istemiyorum ama en kötü transferimiz olabilir bu seneki üstüne yedeği sol bek oynayamayan Ömer. Orta sahada aradığımız tipte olmasada oynayacak topçu sayısı fazla keşke sol beke bir hamle yapılsa.

Çok makro bilgiye sahip olmaya gerek yok. Eksiklerin olan bölgeleri belirler ve oralara zamanında hamle yapıp kadronu oluşturursun. Sonra da teknik adamın onları alır ve yaz kampında hazırlayıp sezona sokar. Buraya kadar yazdığım satırları yapan olmadı. Şu saatten sonra 10 tane Gedson alsan ne faydası olacak ? PSV seni madara edip elemiş, ŞL gelirlerinden olmuşsun. Rakibin Bayern falan da değildi. Genç transferlere heveslenip fazla beklentiye de girmeyin diyorum ayrıca.

FT’den habersiz tuvalete gitmeyen Apo Albayrak, FT’nin haberi olmadan transfer yapmış bak bak bak. FT lobisi böyle bir şey işte, ortamı hazırlayıp direkt sıyrılacak işin içinden, insan azıcık utanır be!

Kimse Sneijder, Drogba beklemedi ama şu işi son güne de bırakmayın be arkadaş! Bir Ahmed Barusso bulup gelecekler sonunda. Zaten takımdan bir halt olacağı yok, kulübü borca sokmayın en azından.

Fatih Hoca Mayıs ayının son günlerinde Bodrum'a geçmeden önce transfer listesini yönetime vermişti zaten. Aytaç da o listedeydi diye biliyorum. Kendi getirdiği oyuncuları göndermesi bence çok da tuhaf değil. Ghezzal gelseydi on haftaya kalmaz koşmuyor diye şikayet ederdi. Vakti zamanında Felipe'yi getirmişti, sonra koşmuyor diye gönderdi. Sonra Revivo'yu getirdi, o da rezalet performansla hatırlanıyor. Sonra Baljic filan geldi ama bu defa da Fatih Hoca fazla duramadı.

Kasımpaşa'nın genç sol beki Eren Elmalı'yı dikkatle izlemek lazım. Seneye Ömer Bayram yerine yerli statüsünde düşünebiliriz.
Alanyaspor' un orta sahası Umut Güneş ile Ankaragücü'nün orta sahası Ali Kaan Güneren de dikkat çekici isimler. Umut, hocanın pas oyununa uygun sol ayaklı bir oyuncu. Kaan ise fiziğiyle çok iyi işler yapabilecek bir oyuncu.

Son düzenleme:
Gustavo assunçao veya cajuste gelirse beni saçma sapan duygular içerisine sokacak yönetim. Hem çok sevineceğim hem de söveceğim 2 eylüle kadar neden yapılmadığı için çünkü bu iki isimde fırsat transferi falan değil.

Gustavo assunçao veya cajuste gelirse beni saçma sapan duygular içerisine sokacak yönetim. Hem çok sevineceğim hem de söveceğim 2 eylüle kadar neden yapılmadığı için çünkü bu iki isimde fırsat transferi falan değil.

Fırsat transferi Gedson'du. Onu bekledik. 30 milyon istemişler Burhancan Terzi'nin haberine göre. Olmayınca ona vereceğimiz parayı scout ekibinin önerdiği bu isimlere harcadık. Mendy ismi geçiyor, Assunçao gelecekken gerek yok sanki. Onun yerine Cajuste'yi tercih ederim gerçekten de. Son 12 13 saat kaldı. Bakalım hayırlısı inşAllah.