Son gün gidip Diagne'yi mi vereceğiz şimdi anlamadım ? Velev ki Mohamed de son anda geri dönmeseydi sezona sadece Halil Dervişoğlu ile mi girecektik ? Eğer doğru anladıysam bunları; bu salak saçma işlerin müsebbibi kim ?
Son gün gidip Diagne'yi mi vereceğiz şimdi anlamadım ? Velev ki Mohamed de son anda geri dönmeseydi sezona sadece Halil Dervişoğlu ile mi girecektik ? Eğer doğru anladıysam bunları; bu salak saçma işlerin müsebbibi kim ?
İsterse 50 milyona gitsin, forvet olmayınca anlamı olmazdı. Ve evet Mohamed gitse, Diagne’ye de 10 civarı verseler onu da yollarlardı. Ki hala ihtimal dahilinde.
Bilader boş yapma sana göre Marcao hain bana göre Galatasaray'ın ta kendisidir.
Helal Marcao, parası ile degilmi 150 BİN EURO VER'di birilerinin tempra durumunu düzeltti.
Hayırdır beni tehtitmi ediyorsun sen???Suyun ısınıyor loading...
Hayırdır beni tehtitmi ediyorsun sen???
Bu postun screen shotunu aldım bu 1
Kaynasa ne olur burda ceza alırsam hayatımmı biter? Bu2
Dikkat et kaynayan odunu ateşi yakmasın seni bu 3
Winter is coming
Transferler 10 günde biterden en önemli mevkilerden birinde UEFA listesine oyuncu yazamamaya geldik. Belki transfer de yapamayacaklar bilmiyoruz. Sonra eleştirince eleştirdi oluyoruz linç yiyoruz ama yine bir şekilde olaylar dediğim noktaya geliyor. Galatasaray adına üzücü. Artık bundan sonra bazı kesimlerden minnoş eleştiriler gelir sanırım ama geç kalan hiçbir şey gibi çok da işe yaramaz.
Aynen öyle olacak sonra FT bir Galatasaray başkanını daha yiyecek. Başarı gelirse eğer sorun yok. Belki de elmas önce davranır yolları ayırır ama zor gibiBaşarısızlıkta hoca istedi, almadılar olacak. Çok yaşadık bu filmi.
Ben tehdit etmem gördüğümü söylüyorum. Kafası kesik tavuklar gibi kontrolden çıktın ne yapacağını şaşırmışçasına hareket ediyorsun. Galatasaraylılığa hele ki bu forumun adabına yakışmadığın için seni artık kaale almayacağım ama er ya da geç buradan silinmeni istiyorum (hayatını bitirmese de buraya biraz huzur verir). Halen mahalle kabadayısı gibi konuşuyorsun; bulunduğun hacmi kütlenle, soluduğun havayla israf eden bir lüzumsuz mahlukatsın.
Gedson için son güne kadar bekleyeceğiz diye hem Burak Elmas, hem Fatih Terim açıklama yapmıştı. Benim daha önceki açıklamalardan anladığım Gedson'u mevcut transfer stratejisi dışında görüyoruz, bir sürpriz olursa alacağız, olmazsa orta sahaya 1 transfer daha yapacağız diye net bir karar yok.